|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Hmmm...treba to nać... ALI ![]() Ak i ne nađem-našao sam mail tipa kaj je to i smislio pa ga pitaj gdje se to točno nalazi... klaasbaas2002@yahoo.com Ako se oni šupci iz ATI-ja nisu bunili da se to izbriše-kaj za njih nebi bilo ništa čudno... A neke informacije imaš i tu http://www.rage3d.com/board/showthre...0&pagenumber=1 To i je bilo na www.rage3d.com forumu Njihov forum je jedan od najboljih kaj se ATI-ja tiče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Nađoh, verzija je Driver Version 6.12.10.3046 za ATI Fire GL 8800/8700 za WinXP (i SP1) (to je tamo negdje 10 - 11 mjesec ove godine). Uglavnom oni koji ne znaju o čemu je ovdje riječ neka se klone. Igrice nebudu ništa brže radile, dapače treba se očekivati pad u performansama. Ovdje se puca na stabilnost i kompatibilnost. Npr. Maya 4.0 i 4.5 idu veoma glatko i koriste pravilno hardwer, igre UT2003, Battlefield su sporiji za nekih 10-15% i ne radi TV-Out. Uglavnom ovo je starija verzija drivera. Kontaktirao sam ljude i valjda budu dovoljno milostivi i podjele znanje s ostatkom globusa. Link je dolje i u njemu su upute i HowTo http://www.the-specter.de/ati_firegl_046.rar sve zahvale idu čovjeku koji se zove KlaasBaas. Nisam probao, probam u toku slijedećeg tjedna. Moram testirati do kraja neku mrežu što sam postavljao i aktivirati ljudima Windowse ak sve dela (da, da firme moraju platiti ono kaj koriste, nebudu kao Bačani ili ti Autronic pljunuli 250.000,00 kunića globe za Billu pod bor) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Super Moderators
|
Uglavnom bi ti bilo pametno da popričaš sa njim-tip se dosta kuži u to. Nisam ziher da li stvar dela sa dual boot-om,ali za te stvari imaš tam forum pa popričaj malo sa ljudima... Meni je rage3d već odavno u favoritsima ![]() bdw-danas su ti izašli i službeni driveri na ATI-jevoj stranici...NEŠTO su manji ![]() Neznam kaj je Sapphire utrpal da su onak veliki??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
![]() Nisu oni ništa previše utrpali, nego su jednostavno stavili sve. Da pojasnim stavili su drivere za WDM, Win9x, Me, 2k, XP, Control Panel i to je to. Zato je sve ono bilo teško 30Mb. Imam i ja Rage3D u favorisima godinama ali me nikada nije vuklo da pogledam njivo forume. Pa gdje bi čovjek stigao da sve prati i koliki bi telefonski račun imao, vidi drivere za ploču, BIOS, grafičku, zvučnu pa za onoga kome nešto servisiraš, pa zakrpe za Windowse, IE, Office, pa nađi dobar besplatni office za firme da ne izgore sa pun kufer kuna (OpenOffice.org 1.0.1 je zakon), pa im treba program za još nešto, pa malo ležernog surfa i ne stigne čovjek vidjeti sve. Pa mislim forum baš služi tome, jedan čovo vidi jedno drvo, nas koliko nas ima, preko 1500 vidimo lijepu šumu kada nas bude još vidjeti čemo još i veću. Hvala na trudu tebi i svima ostalima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
![]() Ipak ima još neka razlika, a ona je Packaging 7.80-021107a-006759C onih 30Mb Packaging 7.80-021107a-006641C sa ATi Control Panel 6.14.10.4000 sa ATi 6.13.10.6218 onih 30Mb POPRAVLJENO: 9700 je sada 10% brži u 4x AA i oko 10% u 8xAA, pazi ovo 9700, 9500, 9000 i 8500 više ne pate od usporavanja kada se miče prozor od WinAMP (da čovjek pune od smijeha). WinAMP je inače svjetski poznata 3D aplikacija koja proizvodi buku. Greške u Revoltu ispravljene Greške uz oko ptice u NeverWinter Nightsu su ispravljene, u Landscape Ligtu u Aqanoxu nema mapping korupcije, ooohooo nema više GPFa u GL Quake .97 na 1024x768x32 i još neke sitnice NE RADI I DALJE: Klasika NFS: HP2 ne radi na Max i kažu da će popraviti u verziji koja dolazi, treba za sada WORLD DETAILS i SPECIAL EFFECTS spustiti za jedan od maxa. UT2003 Demo (samo 8500)i dalje ima teksture koje fale ako je omogučen Smoothvision. Greške su prisutne u DieHard: Nakatomi Plaza u 1024x768x32 (samo 9700). Na 8500 nema micanja overlay prozora ako se gleda iz PowerDVD 4.01.12 jer stroj smrzne. Ako imaš 7500 i staviš ju na XPSP1 monitor se ugasi svaki put kada se dođe do desktopa nakon boota. I još neke sitnice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Sve su svemu s atijevim drajverima je uvijek veselo!! A kaj ćeš inače bi ti bilo dosadno da sve radi kaka treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ma naravno treba stalno nekaj novo probat jer inače nije zanimljivo. NPr. vidjet kak stvar radi s novim drajverima i tako. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Razbolim se kad kasne sa izlaskom, a čuo sam da su trebali!!! ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Super Moderators
|
Ma...jebeš grafičku kod koje nemoraš "ručno" prepravljat registry i ine krasne stvari radit ![]() Gdje bi bio danas da nisam kupio ATI-ja??? Živio bih u blaženom neznanju. Prije sam zazirao od registryja ko od vraga...a sad sam skoro pa maher. ATI-ce su izvrstan način da upoznate svoje računalo kak bog zapovijeda. Još ak pikneš AMD i VIA-in chipset...jooooooj.... Sreći nikad kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Mora se to sve isprobati. Gle, dodali su novu opciju, ovo drugčije stoji nego na prošlima, ovo su stavili ovdje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
I još XP.... ![]() |
|
![]() |