|
![]() |
#2611 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
uspio skinuti s neta War Leaders - Clash of Nations svi igraći koji su htijeli total war u WW2 šemi evo ga. uglavnom jako stara igra sa par bugova ali daje vam na raspolaganju svih 6 sila iz ww2 i cijeli svijet kao ratni teren.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nista, jad i bijeda, nist vrijedno spomena i totalno zatisje dobrih naslova. Al zalomi se kingdom rush u flashu, razbibriga samo takva ![]()
![]() |
#2622 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Nabavio solidnu grafu nakon ohoho vremena, rekoh idem odradit citav Crysis serijal preko ljeta... Na originalu mi pod optimized settings da high, a ne very high s konfom pod "moj komp" Na koju foru su to g80 i stari krampovi od ATIca uopce gurali ![]() Ugl. ljudi o tog igri samo navode eye candy, meni je zakon i gameplayom i pricom ![]() Nadam se da me 3ka nece skroz razocarat, jer 2ka nije bila blizu originalu i warheadu...
![]() |
#2624 |
Guest
|
Divinity: Original Sin ,ubio preko 50 sati ovaj tjedan na samo prvom gradu.. Sad kad sam služio mehaniku igre,ispočetka krećem na hard. Igra je zakon! |
![]() |
![]() |
#2625 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Fala na preporuci, nakon dugo vremena igra koja nije "nastavak" i uvijek prožvakana priča. Igrivost, jednostavnost, humor i postupno otežavanje taman su za se opustit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam trenutno na Fallout Tactics po 500ti put ![]()
![]() |
#2627 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja guram GTA IV do 100% i skupljam ačivmente usput, moram priznat da je teško...
![]() |
![]() |
#2629 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Inače sad si mi nabio nostalgiju ![]() ![]() Staza ti je prebolesna te sam siguran da će imati jako dobre ocjene! Btw. koja edicija Trackmanie ima trenutno najviše igrača? Forever predpostavljam? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Farming Simulator 2013, našao sam se skroz ![]()
![]() |
#2634 |
Guest
|
Divnity : Original Sin, preko 110 sati, trenutno završam act 2 |
![]() |
![]() |
#2636 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
DooM 3 BFG Edition. ![]() Igra stara 10 godina - kad je izašla - štekala mi je do bola, pa ju nisam mogao nikako preći. Tadašnja konfiguracija: ASRock K7NF2-RAID nForce2 Ultra AMD Athlon 2500+ @ 3200+ (2.2GHz) Zalman CPNS7000C-AlCu Kingmax 1GB DDR400 x2 WD 400GB Caviar SE SATA SmartBox 500W (CWT - KVARK.HR brand) Galaxy GF 6600GT AGP 128MB Zalman Edition Pioneer 117 DVD-ROM NEC ND-2500A DVD-RW Codegen 4046 C10 Eto, sad više ne šteka, a grafika je i dalje - njesra. ![]() (s tim da su se sjetili nakačiti lampu na rame vojnika, tako da može pucati i svijetliti, a ne mahati i lupati po ljudotinjama sa lampom) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Citiraj:
Evo, napravih još jednu stazu, čekam da frend napravi okolinu,pa bude i to na yt. I hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Full mod Civ5 nista bolje na sive dane^^ mozd HoMM3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |