|
![]() |
#14226 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Netko gledao the conjuring? Kakav je...ono za gledat navečer sam ili ne ![]()
![]() |
#14227 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
meni je bio super film. Nisam neki fan hororaca, ali ovaj me par puta fino zdrmao ![]()
![]() |
#14228 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajde, molim te. ![]() Enivej, pogledala sam Divergent, konačno! I ne sviđa mi se. Mislim, film je sam po sebi jako dobar, da se razumijemo. Problem je u tome kaj sam ja jaaaaaaako kritična kad su u pitanju filmske adaptacije knjiga, pogotovo knjiga koje jako volim, kao što su ove. Drže se radnje iz knjige skoro pa sto posto, ali izmjenili su par scena, pogotovo pred kraj film, što se meni nije pretjerano dopalo, ali opet, nisu to prevelika odstupanja od knjige. I glavni lik, Four, koji je u knjizi sav badass i flegma i toooootalno sexy, u filmu je meh. Ide mi na živce malo. ![]() So, ukratko, film je jako dobar, problem je u meni. ![]()
![]() |
#14229 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
kad pogledas nid for spid, osjetis kako ti iq padne za 90% inace pogledo sam zbog jesseja jelte iz brejking beda, al je film dno dna |
![]() |
![]() |
![]() |
#14231 |
Premium
|
![]() |
#14232 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Divergent.... pogledao... ![]() Nisam čitao knjigu al složio bih se s Empress... glavni, četvrtak, mogo je bit malo više tough... npr. Karl Urban, da je nokat mlađi... Zadnje izmijenjeno od: perich. 23.07.2014. u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14233 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() inače pogledao lego sinoć... ma lego mi je ko budali kaznena prijava, zabavio se više nego recimo u svim transformersima zajedno. ima brdo sitnica kojima se referaju na dosta filmova i to je presmiješno sve skupa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14234 |
Premium
|
![]() |
#14235 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao Divergent. Ako je netko fan tih pubertetskih filmova tipa twilight i hunger games, njemu če biti ok.. Meni je ispod prosjeka.. 5/10. Btw. Isto se slažem s ekipom gore o Tobiasu/Four, ali mogu reći samo jedno, Jai Courtney il'te Eric izgleda prebrutalno s onim pirsinzima i tatuima ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14236 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14237 |
Premium
|
Eric dobro zgleda s tim pirsevima, istina, al Four mi je koma. I taj odnos između njega i Tris nisu uopće razradili kak spada. Okej, nije to ljubavni film, al majko mila, nisu se ni potrudili oko toga. -.- I ne bih se baš složila da je ko Tvajlajt ili Hunger Games, meni je bolji od oba navedena. Definitivno su knjige puno bolje i ozbiljnije. ![]()
![]() |
#14239 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14240 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas na Gradecu pogledao Walk of Shame http://www.imdb.com/title/tt2463288/ Velika preporuka, stvarno dugo nisam gledao komediju na koju sam se nasmijao više od dvaput, i još na silu.
![]() |
#14242 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
pod zadnje gledo: Yellobrickroad - vodi se kao horroral nema beš puno horror elemenata, sve u svemu, meni loše Gangster squad - klasična priča o mafiji s očetka XX stoljeća...solidno, puno akcije i dobrih spec efekata! Special forces - oslobađanje novinarke otete od talibana - francuski film dobre akcije i opet, pravih spec efekata za KK The Borderlands - dobar horror, radnja se odvija u Škotskoj u nekoj maloj i prastaroj župnoj crkvi svi su novijeg datuma tak da ih imate na IMDB za detalje o glumcima i ko gleda na to - režiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#14243 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Priča daleko vidljiva od početka filma, da ne pričam o ljubavnim odnosima itd. Nisam čitao knjige, samo velim kako sam ja doživio film. Premalo ozbiljno za mene, uz više nego dovoljno klišeja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14244 |
Premium
|
A Tvajlajt je bolji? ![]() ![]()
![]() |
#14247 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
pravilniji izraz bi bio "procurio" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14248 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Edit: odgledao!! Ovo me vratilo totalno u negdje 1986-1987 godinu, kad sam gnjavio starog da me vodi ko klinca gledat ovakve stvari u kino "Zagreb", "Balkan". Čista 10 etka za Expendables 3! 2 puna sata mozak na pašu, eksplozije, pucnjava. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 25.07.2014. u 22:38. |
![]() |
![]() |
#14249 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |