|
![]() |
#11101 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.24sata.hr/auto/cudoviste-...il-kuna-374816 Tko zna sto spremaju sa tim. Cudoviste, Lambo je za curice kraj ovog cuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11102 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Sta se tice cudovista, jos me zanima kako se rimac ponasa na stazi/cesti, s 4 neovisna motora i izazovima koji proizlaze iz toga ![]() Btw i Concept One mi je gadan ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11103 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Eto mene opet, iz krajnosti u krajnost. Moj susjed/prijatelj/kolega/šef/šegrt mi nudi astru g, 1.7 dt, 2003 godina, 300Kkm. 20 000kn. Kilometara ima pun k, ali opet računam ak uzmem neš iz oglasnika da piše 150-200, vjerojatno sam na istome... ![]() Ima par detalja na autu što bi trebalo urediti (prekidač za palit svjetla i prednji desni ležaj zbog senzora za abs što je na njemu, grijače), ali generalno je auto u jako dobrom stanju, iznutra i izvana, nema primjerdbi. Potrošena je koža oko mjenjača i na volanu, al to je razumljivo s obzirom na kilometre. Vozim se često u tom autu, i vjerujem čovjeku, znam da je kod njega auto mažen i pažen. Pitanje je, jel to valja makar maženo i paženo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11106 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11107 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Te_HMhL40y0 https://www.youtube.com/watch?v=zRT1hw_-0a8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11108 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#11109 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11110 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11111 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Emissary. 09.07.2014. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11112 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11113 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Na drugoj se slici vidi da su rubnjaci, pragovi i blatobrani truli ![]() Inače, slikano u Pitomači Ah, piše dolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11114 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11115 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima li netko za prodati/iznajmiti/posuditi krovne nosače za Clio 2, 5 vrata? Trebaju mi za more 7-10 dana krajem 7. i početkom 8. mj.
![]() |
#11116 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://www.najam-dario.com/ nije da reklamiram, ali eto to mi tu pokraj firme i frajer konstantno ima posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11117 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobar je Zvonimir iz najma-dario. Mi kod njega stalno iznajmljujemo nosače za bajk. Poprečni su mislim 25kn/dan, za bicikle 10kn/dan. Nudi uvijek i dobar deal za kupovinu novih/polovnih nosača.
![]() |
#11120 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Borny, ajd mi pukni pp sutra ili kad već. Moram potražit ali 99% imam original renault nosače od clia 2. Osim ak si ih netko nije prisvojio. Provjerim, samo me sjeti jer ću do sutra triput zaboravit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11121 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Sjebalo mi novu Kijicu ![]() Žena bila sama u autu, dobro da je beba bila doma sa mnom. Koza u Mazdi naletila na kolonu u punoj brzini, mislim da ni nije kočila. Sreća pa je ovog Hyundaija u kojeg se prvo zabila bacilo u stranu, inače je moglo bit još puno gore po ove aute ispred (i ljude u njima). Btw, može li se u MUP-u tražit samo jedna zamjenska reg. tablica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11123 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#11124 |
Premium
|
Je, dobro je prošla, branik i vrata gepeka, možda auspuh. Imam kasko, ali svejedno se naplaćuje iz police ove šta je kriva, šta ne? A ne mogu ništa dok ne dođe policijski izvještaj. Ako ne želim sam platit dok ne dođu pare od osiguranja, a ne želim, tj. ne mogu |
![]() |
![]() |
![]() |
#11126 |
Premium
|
A to se može bez policijskog? Jučer sam bio na prijavi štete i procjeni i to mi niko nije rekao, iako me baba pitala imam li kasko. A i susjed je nedavno razbio auto pa je svejedno morao čekat policiju da dobije pare |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|