|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Još jedan problem sa wireleesom
poz!! Imam problem!! Ako može pomoć? Imam problem sa wireleesom. Kad god ga uključim pukne mi veza na netu, žalila sam se već nekoliko puta, tehničari su dolazili, pregledali sve kablove i kao sve je ok ali i dalje ne mogu da koristm svoj wireless. Koristim optimov TP-link model TD-W8951ND. UNAPRED ZAHVALJUJEM!!!! Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 28.06.2014. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kod većine uređaja kada se upali wireless (koji je do tada bio ugašen), zahtjeva reboot nakon kojeg bi se uređaj trebao spojiti na internet kako je radio i prije paljenja wirelessa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Mozda cuje prasak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
hahahahaha prezime jel ti to mene malo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Zamelili su mi tp-link,ista stvar ko i sa prvim ....rekli su da će opet izači tehničar, mislim da ti tp-linkovi ruteri su svi u banani... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pokušaj naći nekog lokalnog tko se razumije u problematiku, treba probati i sa nekim laptopom, možda mobitel zeza pa dovodi router u reboot, probaj sa drugim tipom wireless zaštite, ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Naravno, ako ti tako radi, nemoj ostavit wireless bez zastite nego probaj sa drugacijom zastitom dok ne uspijes dobit da ti uredno radi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
|
Danas sam dobila novi router ZTE ZXHN H 108L za sad radi ok, ali da li jel to još jedno kinesko .....? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|