|
![]() |
#3451 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
I usput obavis shopping ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3452 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Itko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3453 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Shipito funkcionira kao i brdo sličnih - dobiješ USA adresu na svoje ime na koju naručiš nešto. Shipito primi tu robu jer se ustvari radi o njihovom skladištu, prepakiraju i pošalju na tvoju kućnu adresu uz neku naknadu (čitaj: proviziju). Kod njih je dobro što dobiješ i jednu austrijsku adresu u slučaju da netko iz Europe ne šalje u HR (hint: Amazon.de). Sistem je isti.
![]() |
#3454 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3455 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Što se tiče plaćanja dostave. Kinezi sve u pravilu šalju kao pismovne pošiljke što se ne naplaćuje. Ako je nešto poslano kao packet, bez obzira koliki onda se naplaćuje. Kako na pošti znaju nisam siguran ali vjerovatno imaju podatak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3456 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovako, ide mi vec par dana na živce, kad plaćam item, nekad je bilo da samo stisnem confirm and pay, sad svaki put moram upisivat pass od paypala. Znam da je bio onaj "link" povezanosti sa paypal-om, ali sada toga nema tj vidjelo se kad je povezano, odmah pri plaćanju. Jel moguće kako to vratit ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3457 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#3458 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
eBay je u teškoj banani. Promijenio pass, sad se više ne mogu logirati: "Your email/user ID or password is incorrect." S obzirom da se ne mogu logirati, ne mogu ni pristupiti supportu. ![]() Unpaid item me čeka, nadam se da ni seller ne može do eBaya da digne case. Napadi su se dogodili negdje između kraja veljače ili početka ožujka, a još uvijek nisu obavijestili sve korisnike o promjeni lozinke.
![]() |
#3461 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3462 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Pokušavao jučer par puta resetirati putem forgot yor password, pokušao i upravo sada, nema šanse. Uspijem promijeniti pass, ali ne mogu se logirati. EDIT: Uspio sam nakon ne znam kojeg resetiranja lozinke. Sad me zahebava PayPal i/ili ZaBa, ne mogu platiti item od 1 AUD, iako na računu imam 3,61€.
Tko nije skršio Socket A procesor na bilo koji način, neka prvi baci kamen! Zadnje izmijenjeno od: vedranzeman. 22.05.2014. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Promijenio sam password jučer, i cijelo vrijeme mi priča kako je netočan password, o majko mila.. Inače nekidan sam vidio ovdje domaću stranicu koja omogućuje američke adrese pa šalje za RH i slično, čak nisu ni skupi ako sam dobro vidio, tražim tu na forumu link ali me nejde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3465 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima li itko problema sa resetiranjem passworda? Nikako da dođe mail, a upisana je točna adresa. Pokušavam od jučer i maila nema pa nema. Nije u junku, spamu ili nečem trećem, sve sam preroštao. Ne mogu ni do supporta, samo mi nudi opciju da kreiram nvi acc. " eBay is committed to ensuring a safe and secure online experience. We are sorry you were unable to reset your password. Below is useful information to help you navigate the password reset process and site. If you've been unable to recover your password using your current email address or phone number, you may create a new account. It takes less than a minute. If you create a new account, please be aware that your Feedback cannot be merged or combined with an existing account. If you’d like to make a Buy It Now purchase on eBay, but haven’t reset your password, you may use the guest checkout to purchase an item. Contact an eBay Customer Service teammate by selecting the contact option/s below. Please note that our teammates are especially busy right now helping other customers and we’re sorry in advance for the wait times." Koji klinac da napravim?
![]() |
#3467 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jiz, nemrem bilivat koji k izvode. ja sam uspio jucer resetirat, al mi je opet dosao meil da trebam. sad neznam dali je to normalno ili ne. ne mogu bilivat da supci samo kazu napravi novi acc. to sto neko ima godinama acc i feedback nema veze jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3468 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I ja sam se također nasexao resetiranjem pass-a.. Onda sam drugi dan sjeo za komp, i iz prve je proradilo.. Btw, išao sam onom solucijom da mi pošalju mail, a drugi dan sam išao onom drugom solucijom slanja kod-a na mobitel.. Čak je ovih dana bilo malo problema oko toga, zezalo ih je nešto, bar je meni tako bilo neku grešku izbacilo, da mi nisu u mogućnosti promjeniti pass jer nešto bla bla bla.. Drugi dan proradilo iz prve.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Too much busy
|
![]() |
#3471 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Također. Onaj dan kada su objavili da se promjeni ja sam ju promjenio i sve super šljakalo. Tu i tamo koji bug bio prilikom logiranja ali i to je prošlo.
![]() |
#3472 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja sam mijenjao nekih 3-4-5 dana nakon te obavijesti, niti jedan jedini bug kod promijene ili ponovnog logiranja. Doslovno 20s posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3473 |
Too much busy
|
Napokon riješeno! Ne znam ni sam kako, sad sam otvorio gmail i pojavilo se 13 (!) mailova za promjenu passworda. Sinoć i jutros ih nije bilo. Valjda će dalje bit ok ![]()
![]() |
#3475 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Imam pitanje, naručio sam jedan predmet iz kine. Nakon što sam se tipu javio, rekao mi je da će poslati predmet i da će mi stići za jedno 10-15 dana. Nije. Sad ne mogu provjerit (ova zafrkancija sa resetiranjem passworda) , ali čini mi se da je poslao email da je vratio pare. Ako sam dobro pročitao mi još uvijek ne možemo primati novce. Da li mi se isplati pokrenuti povratak novca na paypal?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3476 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Možemo primat novce normalno, ako je acc podešen za to. A ti popravi password pa vidi kako stvar uistinu stoji jer ovo šta si napisao nema nikakvog smisla, od toga da ti neko iz Kine obećaje da će nešto doć za 10 dana, do toga da ti je vratio pare samoinicijativno....
![]() |
#3478 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Uf ovakav slucaj jos nisam imao, ili dodje ili nedodje item ali sad je dosao malo krivi ![]() http://www.ebay.com/itm/130738721210...84.m1439.l2649 To sam kupio, znaci trazio sam bas LMR240 a stigao je ovakav: http://www.ebay.com/itm/Cable-N-male...item417619146a Znaci sve isto, ista duzina i konektori ali RG58/U. Sta sad, da cjepidlacim i dizem case da nisam primio naruceno ili da mu pisem prvo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3480 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |