|
![]() |
#3391 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Ako netko ne zna, cammeo je izbacio app za besplatno naručivanje taksija i izračun cijene vožnje. Mnogo korisno. https://play.google.com/store/apps/d...m.binom.cammeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...bibek.notifyme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Postoji li neka aplikacija kojom se mob kad je na slušalicama sam javi na poziv(kad vozin pa da ne tražin ispod kacige tipku na kabelu) Dosad san ima lenovo A850 i Samsung Galaxy S2 i oni su to imali u postavkama a Huawei honor nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ima dosta tih auto answer aplikacija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3397 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Lookout Security & Antivirus(ima i anti theft) Antivirus ti ne treba. Što se tiče anti-thefta imaš od Googlea, Google device manager. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Fresh Juice
|
Preporuka za Pushbullet. Najkraći opis: u klijentu za komp možete vidjeti sve notifikacije koje vam dolaze na mob i možete slati fileove na mob(dovoljno je desni klik na file i send) https://play.google.com/store/apps/d...um%3DWidgetWeb Desktop klijent je tek krenuo i možete ga skinut ovdje: https://s3.amazonaws.com/update.push...pb_install.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Fresh Juice
|
Jep, a svako malo znaju imat akcije da free dijele. Znam da sam ove zime ulovio free for life licencu bio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Banned
|
I koja korist kad lopov odmah vadi bateriju i sim? :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
A ne postoje ljudi koji nađu mob na putu i ne namjeravaju ga vratiti već ga samo uzmu i koriste sa svojom karticom. Pobogu, da takvi programi rade na osnovu SIM kartica, tko bi ih koristio? Bio lopov ili osoba koja je našla mob na putu, svak će izvaditi SIM iz njega. Proučiš malo što Cerberus može i kako radi pa onda donosiš svoje poučne izjave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
tiki
|
Ugrabio sam cerberus isto free. Nakon par dana išao sam po novu karticu u tele2 (imao sam standardnu a trebala mi je micro). Dobio karticu, došao doma, stavio karticu i upalim mobitel kad ono gps nešto radi u pozadini, a meni je po defaultu isključen. Ja sav u čudu kad ono za par minuta mail od cerberusa da je druga kartica u mobu i s lokacijom točnom u 11m ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 | |
Banned
|
Citiraj:
Ono, ništa ne izjavljujem nego samo malo propitkujem dogme pokušavam se obrazovati. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | ||
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ne znam ima li negdje full recenzija ove aplikacije, ali ona nudi maksimum sto se tice zastite definitivno... Citiraj:
![]() Ispravak- na 5 uredaja max. Ja trenutno imam na jednom profilu 4 mobitela (obitelj). Btw ugrabio sam ga kad je bio free, kao kolega gore. _________________ BTW: Preporuka free igrice definitivno Trials Frontier! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da je bila i neka opcija ukoliko imaš root niti sa vraćanjem na tvorničke postavke ne briše program. Jedino totalno brisanje iz recoverya ili tako nešto je brisalo program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Uvijek postoji GPS koji ne ovisi o gore navedenim stvarima. Resetiranjem na tvorničke postavke ne briše program (ako je uređaj rootan) osim ako se flasha novi ROM iz recovery-a odnosno pregazi cijeli stari ROM. Isto tako, program je moguće sakriti tako da i ako je "lopov" upoznat sa tom aplikacijom, neće ju na prvu vidjeti pa u 90% slučajeva neće ni pokušavati tražiti da ju makne. Uglavnom, cijena nije prevelika a aplikacija je izvrsna i popis onoga što možeš s njom je dugačak. Još kad uzmemo u obzir da ju svako malo dijele free, još je bolja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Zasto biti toliko protivna? Aplikacija je dobra i vrijedi te novce, a ako se dobije besplatno, jos bolje. Tvrdnja da profesionalnog lopova nece sprijeciti u kradji je meni bezvezna. Jer ne postoji nista sto moze sprijeciti lopova koji je profesionalan, ni za kradju auta, mobitela, kljuceva itd. Sprijeciti ces gubljenje mobitela, i onih 70% situacija kada te nije odabrao profesionalni lopov vec neki djeparos ili klinac |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 | |
Banned
|
Citiraj:
Ali bilo bi ljepše kad bi milicija radila svoj posao i preko imei-a ćopila kradljivca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |