|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Privremeno onesposobljavanje veze sa ruterom
W7,Siemens SX 763,T-scum Otkad su mi uključili VoiP ruter mora zbog telefona biti stalno uključen. Samim tim je i komp kad je uključen online. Ima li kakav jednostavan način da komp otkačim sa veze (bez čupanja kablova) jer ne želim stalno biti online. Ili postoji koji programčić (nisam uspio pronači)? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi ikonu od lan veze na desktop, desni klik enable/disable, kaki programi....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ili druga opcija disconnect na routeru i po potrebi isključi always online pa ćeš po potrebi paliti internet ... to ti je druga opcija. Ova ninina je jednostavnija. Ako oćeš programski imaš recimo comodo firewall pa u njemu možeš blokirat mrežni promet. Pa ti biraj kak ćeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A jesam blesav. ![]() Na ESET 6 mi stoji opcija "Blokiraj mrežu". Budem probal i ovo drugo,pa kaj mi više odgovara. Ma kužim ja to. Tri put mi ponoviš,pet put pokažeš i kužim iz prve. ![]() Hvala na pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|