|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Deadpool
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Probao. Deadpool valja fore kao u stripu, zabavno je slusat koje gluposti radi. Graficki igra leti, sve na high meni je 60 fps stalno. Combat system je ocajan. Dolazi po par mobova, a kako ides dalje kroz igru vise te zaboli ruka od udaranja q i e jer su svi izdrzljivi do jaja. Wolverine origins je bila puno bolja od ovoga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Obavezno sa kontrolerom!!! Jer su tipke ocajne, npr za promjenit oruzja je M i N, teleport je B i V. Specijal je Shift + B??! Shift + Space i Shift + Q/E je jos lako dohvatit. Al ove druge tipke su frustracija. Use tipka je U. Na drugom kraju vrazje tastature. Ako ides remapirat sve napravis kupus od tipaka jer ih za jednu arkadu ima brate previse na okupu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam skoro ovako dobru igru odigrao ( SP) , sjeckanje s tim nozevima, pucanje, i njegov bolestan humor su odlicna kombinacija. Vrhunski SP, bas me drzi pred ekranom.
![]() |
#9 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
nije, nolan north mu je dao glas ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gotov, nisam bas stigao igrat ga u zadnjih par dana, ima igra par glitcheva. Ali meni osobno super igra, obozavam cijeli marvel universe, a deadpool je strasn heroj, meni je cudno da tako malo ljudi zna za njega. Prvotno je on bio Villain, tek kasnije je postao good guy, u teroiji je jedan on najjacih medu njima, on je bolja verzija wolverina. A di su onda tek Cable, Pyslocke, Fantomex, Wonderman, Namor. Marvel ima toliko heroja s kojima bi mogli napravit tako dobre single player igrice da je to strasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Malo da podignem temu ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: max111. 28.05.2014. u 21:30. |
![]() |
![]() |
|