|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Deponia Trilogy (Deponia/ Chaos on Deponia/ Goodbye Deponia)
Još jedna serija odličnih Point'nClick avantura za sve igrače starog kova.
![]() Setup je postapokaliptični, moglo bi se reći i mehaničko doba budućnosti. Glavni protagonist se zove Rufus (njemačka studio zna odabrati ime), te je on moderni Guybrush Threepwood, luckav, vrckav, sanjar, te samim time daje igri mnogo šarma i humora, kao Guybrush na legendarnom "Otočju majmuna". Priča je jednostavna, "ljubavna" (kao Monkey Island), "Boy meets Girl" setup, a sama priča je podjeljena u tri cjeline: 1. Deponia 2. Chaos of Deponia 3. Goodbye Deponia Na sreću, igre nisu toliko kratke, a zagonetke su logične, te ponekad imaju toliku dozu humora da se čini "nelogično" da se riješavaju na taj način - te sama igra tjera igrača da izvodi te logično-nelogične poteze pri riješavanju istih. Što se tiče grafike - podsjeća na najbolje dana Lucas Arts-a, s tim da je grafika prekrasna, kao iz Disney-evih crtanih filmova. A tek glazbena pozadina, fantastično urađeno, uklapa se u sam svijet igre. Možda je glasovna sinkronizacija likova pomalo "fulana", ali vjerujem da je do novog sinkroniziranja, jer igre su prvotno izašle na njemačkom jeziku sa njemačkom sinkronizacijom, tako da grafika prilikom novog engleskog sinkroniziranja nije mijenjana. Sve u svemu, odlična avatura (u cjelosti) za ljubitelje tog žanra. Link na steam. Tko se ne želi odlučiti kupnju na "slijepo", svakako preporučam demo. ![]() ![]() ![]() ![]() Moja ocjena trilogije: - Grafika: 9/10 - Zvuk: 10/10 - Sinkronizacija likova: 5/10 (9/10 ako igrate njemačku verziju) - Priča: 9/10 - Faktor igrivosti: 9/10 Ukupno: 8.4/10 ![]() (9.2 za njemačku verziju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Izgleda prekrasno, jedino me strah, voice acting je prilično loš u zadnje vrijeme u avanturama. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Kako koja. Broken Age je nativna engleska sinkronizacija, i super je. Deponia na njemački zvuči savršeno. Na engleski - tako tako. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|