Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.04.2014., 19:30   #1
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Football Manager 2014

Vidim da nema teme za ovogodišnji FM14, pa evo ako ko ima kakve komentare, pitanja, sugestije itd...

Vidim i na službenom leaderboardu da je neki "naš" igrač sa Slaven Belupom bio jako puno vremena na prvom mjestu, atm je drugi...

I jedno pitanje za FM iskusnjare, ima li neki način za utopit solidnog igrača koji je imao oke sezonu, a da nije ispod cijene, stvarno je u 2014 teško to izvesti? S Dinamom osvojim Europsku ligu i odmah ponude dolaze, dok s Unitedom osvojim EPL i uđem u finale LP i za jednog wingera koji ima vrijednost 18 milji, nije star, zabije 5-6 golova te ima isto tolko asistencija no jednostavno mi se ne uklapa u stil igre, niko ne ponudi ni trečinu njegove vrijednosti koju tražim za njega makar on stajao na transfer listi cijelo ljeto...
doky je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2014., 12:02   #2
alen1005
Premium
Moj komp

alen1005's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Iskustva osobna su da je vrlo zarazno, evo već deseta sezona sa Osijekom
Što se tiče prodaje igrača, nisam imao problema ako ga stavim na transfer listu da dobijem njegovu prikazanu vrijednost, uglavnom bude i jedno 30% do 50% više. Ali po iskustvu najviše dobijem kada je igrač već do kraja razvijen.
alen1005 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.04.2014., 13:55   #3
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ovisi o godinama, od 25-28 igrac najvise vrijedi, takoder broj nastupa dirigira cijenom, reprezentativni nastupi, tvoj odnos sa drugim managerima kao i odnos dvaju klubova...

Takoder do sad nisam imao problema utopit igraca, samo je pitanje kome i kada.
Staro 17.04.2014., 12:05   #4
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Moguće da dobivam smiješne ponude drugih klubova iz lige zbog odnosa s drugim managerima, imam baš onaj Ferguson/Mourinho style di sam ja najbolji, a ostalima se kurčim... Evo npr. nakon prve sezone za Kagawu koji je imao solidnu sezonu najviša ponuda mi je došla oko 8 milji, a za Younga milja i još milja na otplatu što je smiješno za obojcu, recimo s Dinamom u sezoni uz osvojenu ligu i kup prođem skupinu LP i za Soudanija Everton sam od sebe nudi 12 milji, a dalo bi se navuč i više. Al oke, sad sam već odigrao dosta sezona na oba sejva no svaki put kad si u prijelaznom roku slažem roster igrača prodaja igrača za normalnu svotu koji nije u top3 najbolja u klubu je pišanje krvi...
doky je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2014., 14:45   #5
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Jel se može igrat FM 2014 u LAN-u ?? Ili preko Hamachija ?? Naravno govorim o ovim sporednim verzijama nabavljenim okolnim putem
Goranbm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno