|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Football Manager 2014
Vidim da nema teme za ovogodišnji FM14, pa evo ako ko ima kakve komentare, pitanja, sugestije itd... Vidim i na službenom leaderboardu da je neki "naš" igrač sa Slaven Belupom bio jako puno vremena na prvom mjestu, atm je drugi... ![]() I jedno pitanje za FM iskusnjare, ima li neki način za utopit solidnog igrača koji je imao oke sezonu, a da nije ispod cijene, stvarno je u 2014 teško to izvesti? S Dinamom osvojim Europsku ligu i odmah ponude dolaze, dok s Unitedom osvojim EPL i uđem u finale LP i za jednog wingera koji ima vrijednost 18 milji, nije star, zabije 5-6 golova te ima isto tolko asistencija no jednostavno mi se ne uklapa u stil igre, niko ne ponudi ni trečinu njegove vrijednosti koju tražim za njega makar on stajao na transfer listi cijelo ljeto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Iskustva osobna su da je vrlo zarazno, evo već deseta sezona sa Osijekom ![]() Što se tiče prodaje igrača, nisam imao problema ako ga stavim na transfer listu da dobijem njegovu prikazanu vrijednost, uglavnom bude i jedno 30% do 50% više. Ali po iskustvu najviše dobijem kada je igrač već do kraja razvijen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovisi o godinama, od 25-28 igrac najvise vrijedi, takoder broj nastupa dirigira cijenom, reprezentativni nastupi, tvoj odnos sa drugim managerima kao i odnos dvaju klubova... Takoder do sad nisam imao problema utopit igraca, samo je pitanje kome i kada.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Moguće da dobivam smiješne ponude drugih klubova iz lige zbog odnosa s drugim managerima, imam baš onaj Ferguson/Mourinho style di sam ja najbolji, a ostalima se kurčim... Evo npr. nakon prve sezone za Kagawu koji je imao solidnu sezonu najviša ponuda mi je došla oko 8 milji, a za Younga milja i još milja na otplatu što je smiješno za obojcu, recimo s Dinamom u sezoni uz osvojenu ligu i kup prođem skupinu LP i za Soudanija Everton sam od sebe nudi 12 milji, a dalo bi se navuč i više. Al oke, sad sam već odigrao dosta sezona na oba sejva no svaki put kad si u prijelaznom roku slažem roster igrača prodaja igrača za normalnu svotu koji nije u top3 najbolja u klubu je pišanje krvi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Jel se može igrat FM 2014 u LAN-u ?? Ili preko Hamachija ?? Naravno govorim o ovim sporednim verzijama nabavljenim okolnim putem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|