| 
 | |||||||||||
|  16.05.2014., 20:21 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2010 Lokacija: Kaštel Lukšić 
				 | 

PC neće da podigne instalaciju
			 Dakle ovo je jako jako star kompjuter kolega s posla mi ga je dao da pokušam što napravit da mu nestoji bezveze. Dakle idem da bootam Windows instalaciju s CD/DVDa BIOS boot setup baca grešku  rive error code 5. Dok kad sad USBa idem dizati izbaci grešku da nemože bootati s njega. On nema niti HDD. Dali je moguće da BIOS neće da boota bar instalaciju ako nema nekakvog HDDa instaliranog ili se varam. | 
|   |   | 
|  16.05.2014., 20:24 | #2 | |
| Creeper Datum registracije: May 2013 Lokacija: USS Enterprise (NCC-1701-B) 
				 | Citiraj: 
  | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  16.05.2014., 20:38 | #4 | 
| Moderator Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: St 
				 | E pa ne može to tako    Stavi neki hdd i pjevaj dalje. | 
|   |   | 
|  16.05.2014., 20:43 | #5 | 
| Osobni opis - pitaj me Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | code 5....... to je toliko star komp da ili xp nema uopce chipset podrzan u sebi ili je neki divlji chipset kojeg XP ne podrzava. uglavnom, ovdje imas objasnjeno za W7 i starije asrockice i msi ploce, vjerovatno je ista shema kod tebe za tu divljinu i XP - klik. i da, mislim da tu sto ima ili nema hdd-a ne igra nikakvu ulogu. mozda grijesim, mislim, lako se provjeri - spoji hard pa probaj  . 
				__________________ Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! | 
|   |   | 
|  16.05.2014., 20:53 | #6 | |
				 | Citiraj: 
 AMIov je BIOS a MBO je neka divlja. | |
|   |   | 
|  16.05.2014., 21:22 | #7 | |
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  16.05.2014., 22:51 | #8 | 
| Osobni opis - pitaj me Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | pa sta me onda pravis ludim nakon sto se sam napravim ludim?   uglavnom  , onda je onaj gore klik bas odgovor na tvoj problem. ako ti se da zezati, imas objasnjen postupak u tom linku kako napraviti bootabilan W7 na toj ploci...... 
				__________________ Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |