|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovo sam slikao kada sam obrisao pastu s proca....pasta je nestala....na malo čudan način ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Khm, ja nisam predsjednik FKT-a, ja sam High Priest. Naime, ovo je KULT ![]() Anyway, FKT su skupina ljudi koji cijene tišinu svog kompa...i to prilično glasno iskazuju ![]() Što se tiče mazanja paste, i ja sam jedno vrijeme brijao na žilet i te spike...nakon hrpe postavljanja, zaključio sam da najbolje radi koncept razmazivanja paste u tankom sloju uz mali suvišak koji i tako cooler istisne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja pastu prstom razmazujem, samo se AS5 jako teško razmazuje pa kad mi se da piplam s žiletom ako ne stavim kap paste na proc i blok pritegnem z šerafom i mirna bosna. Citiraj:
![]() Meni je 12cm ener uklješten između Zalmana na grafi i cjevi od vodenjače gore, hladi SVE moffste i NB i još pitaj boga kaj, kad skinem sliek s moba postam.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|