|
![]() |
#37921 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sluzbenu litrazu treba uzet s rezervom, cak i kod istog proizvodjaca, konkretno Deutera-a: Trans Alpine 25l je zapreminom kao Bike1 od 20l (i racunski i vizualno), dok je Trans Alpine 30l pravih 30l , odnosno ima ~50% veci volumen od Bike1. Dobro da nisam kupovao automatizmom vec sam provjerio ruksake, i racunski i uzivo, inace bi uzeo ovaj od 25l i plakao se, racunao sam da mi treba ruksak veci cca 5l od ovog kojeg sam nosio do sada. Omerta kupuj ovo od DiTecha, jedino sto je taj ruksak fakat velikih 20l. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37922 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Je, fakat je 50cm ![]() Ali *ebite se sad sa veličinom.. Nagovorili ste me i pustite me na miru ![]() Jedino ako će čovjek čekat do 10.05 ![]() EDIT: Evo dogovorili smo i čovjek će me pričekati do 10.05. Hvala ekipa na savjetima.. ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 27.04.2014. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37923 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() ljudi pa hoce li vise ova kisa prestat, pa to nije za ljude, pripemim si sve za produljeni vikend i prognoza je svakim danom sve gora ![]() ![]() ![]() bilo je krenulo dobro ove godine i onda sam stao na 1400km i tako vec sad stoji vec mesec i pol, svaki vikend ako nemam nekih drugih obaveza onda pada kisa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37924 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Užasno je vrijeme, k tome meni se i guma probusila ![]() Nego voza se tko po slavoniji? ![]()
![]() |
#37926 | |
|
Citiraj:
![]() zadnji puta smo vozili bajkove u gorski kotar, dosli u petak navecer i budimo se ujutro u subotu pada sneg i kisa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37927 |
Premium
|
Mene kise ne dira ni najmanje, vozim redovito, a jos nisam pokisnuo ![]() Ali da ce ovo vrijeme zeznut produzeni vikend - hoce, planirao sam provest 4 dana u dolini Kupe pa bi pala Kuzeljska stena i Risnjak, ovako cu najvjerojatnije ostati u ZG-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37928 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Koji sealant preporučate za slaganje TL-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37933 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() ja sam već uzea 2L i prijatelju koji drži dućan/servis uzimam 5L.
![]() |
#37937 |
sto da napisem ?!
|
bilo koja željezara, bilo koji vijak sa takvim navojem ![]() ako se hoćeš približiti originalu, vijci kranjec... sigurno imaju nešto aluminijsko sa imbus glavom. ![]() meni bi trebala pumpa za marza... asap ![]() toliko mi propada, da je i obični bunny hop težak za izvesti |
![]() |
![]() |
![]() |
#37940 |
|
a zakaj nisi uzel multirelease kad si vec enduro driver? nije mi to jasno da ljudi stede par eur za multirelease, a u skakljivim situacijama to dosta pomogne...
![]() |
#37941 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37942 |
Suit up!
|
![]() |
#37943 |
Premium
|
Pa bas zato nije trebao uzeti. Ja sam se zeznuo sto sam narucio cleatove po boji ne provjeravajuci verziju po broju (s cipelama dolaze sreberni SH-51, ali kad se kupuju posebno onda su crni, a SH-56 (multir.) su srebrni.) Ti multirelease cleatovi su bezveze, svaki dodir s kamenom i cipela se iskopca. Prva voznja s njima bila je na Uckoj (Medveja) - koje veselje ![]() Prelagano se iskapcaju, cak i kad se zategne vijak za jacinu na pedalama do kraja - opet mi nije pasalo, IMHO ne preporucam ih za AM i zesce stilove voznje. Zamijenio sam ih u roku odmah na DB forumu za SH-51. @Mar Koliko si platio stitnike? Gledao sam ih na Evansu, dobra prilika, pa bi-ne bi uzeo, i onda skoci nedavno cijena u vis, kao i tenama koje sam mislio uzeti ![]() Danas mi bas dosao code za 20% popusta, pa sam opet u razmatranju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37946 |
Premium
|
Pa nije da se sad lagano iskopcavaju, ali SH-51 se uopce ne iskopcaju, pri tome mislim kad najasis kamencinu i udaris pedalom po njoj, kad kamen lupi odozdo po pedali multir. se iskopcava u trenu. Multirelease cleatovi se osjetno lakse iskapcaju, XCasima i pocetnicima je to super, meni kojemu su pedale podesene da drze dosta jako (sigurno najmanje na 70% jacine od maximalne) to nikako odgovara. Da ne kazem kad se lose napravi FWP pa treba povuci bajk za sobom, a to u kamenjaru ponekad treba posteno povuci - potegnes i iscupas cipelu iz pedale ako imas SH-56. Uglavnom, ja kad jos nisam skuzio koje cleatove imam sam se cudio sto se to odjedanput dogadja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37948 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Trebalo im je samo 9 mjeseci. Valjda je netko ko je zaduzen za to doso prvi put trijezan na posao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37949 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() |
#37950 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ak se nocas kisa ne ispada ko luda, oce netko jedno brzopotezno Sljeme sutra? Ak stvarno bude padalo cijelu noc ko sto prognoza prijeti, idem u petak ipak
![]() |
|
|