|
![]() |
#3391 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Napisao sam sve kako je i bilo bez muljanja...vidjet ću šta će odgovoriti pa vam javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Premium
|
Ccc...vidi ovo šta meni majstor napiše... Dear Customer, I am sorry about the size of the item. Thanks and Regards, Customer Services Team Što dalje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3393 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
eBay iskustva; pitanja i savjeti
Citiraj:
Btw,jesi li siguran da je doslo za 4s? Mozda je doslo za i4,zadnja stakla su razlicita. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 25.04.2014. u 11:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 | |
Premium
|
Citiraj:
Da tražim povrat novca ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 | |
Premium
|
Citiraj:
I šta bi ja sad trebao ? Trudit se i provjeravat kakva mi je maska stigla...ne pada mi napamet. Ono što sam naručio trebao sam dobiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3397 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
ako ti je poslao krivi item, trazi ili refund ili popust od 50% za to sto ti je trebao poslati, meni kazu da mi daju 50% i prihvatim jer mi je to isplativije nego se natezat, neki mi posalju ponovno ispravnu stvar for free... Za par dolara mi se ne zajebava... odes u nas ducan i shvatis da su na ebayu puno manji lopovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 | |
Premium
|
Citiraj:
E Bruno,Bruno...ako kupim nešto onda želim da to služi svrsi...ovdje to nije slučaj...ne pomažu mi tvoji savjeti nimalo...naklinješ prema selleru...nisi u pravu ! Šaljem mu mail da želim povrat novca ili mu stišćem negativan feedback...ima li tko još što predložiti ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
Premium
|
Ma gotovo...nema više nikakvog dopisivanja...item ne odgovara-molim lovu nazad...izgubio i vremena i novaca. Tko bi rekao za sellera sa 99,3% feedbackom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Previše buke i galame oko jednostavne stvari. Kada se takve stvari dogode da seller pošalje krivi item, javite mu se i objasnite situaciju. Bez ikakvih prijetnji s negativnim feedbekom i sl. Ako želite full refund to mu i napišite, recite da bi vas izašlo skuplje ponovo slati item i da će te mu dati pozitivan feedback i ponovo naručiti (ne morate). Također može on imati i 100% pozitivan feedback, što ne znači da ne može doći do problema. Par kolega je navelo što treba učiniti i bok.
![]() |
#3405 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ne preporučujem laganje da item nije stigao, ja sam do sada imao 7-8 situacija gdje je bilo određenih problema ili defekata sa pristiglom robom. U tom slučaju fotkam item ili snimim video te kontaktiram sellera i upoznam ga sa detaljima. Moja dosadašnja iskustva su pozitivna, uvijek sam bez problema dobio full refund a bilo je robe od 3 do 30$. Naravno da neće uvijek biti tako ali treba biti pošten i ne muljati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Premium
|
Sada je malo problem slikati item jer je pukao prilikom montaze. Zato kazem da te stvari treba provjeravati prije forsirane montaze. Kazem forsirane jer item nije od stiropora,ipak je trebala sila da pukne. Imao samo dosta fejkova u rukama i bez obzira na kvalitetu ,ne pucaju samo tako. Bixsy je trebao probati,ne ide,ppslikati i poslati da to nije item kojeg je narucio. Puno puta sam dobio full refund zbog toga. Nikakva galama sta ja znam. Seller nece platit, otvoris dispute i rijesis problem. @bixsy nisi u pravu. Kao da narucis agp grafu ,dobijes pci-e i guras u slot dok ne pukne grafa. Tek tada skuzis da je dosla pcie grafa. Greskom. Mislis da ce ti prodavac prihvatit reklamaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao prvo...ma o čemu ti pričaš...kakva agp-pci grafa? Dobio sam nekvalitetan back screen za iphone 4s i ne odgovara veličinom...kopčice preširoke,gornja plastična umjesto metalne...ne priliježu u kučište i stoga je beskorisna za korištenje. Kao drugo...jesi li ti uopće bio prisutan kad sam pokušavao umetnuti back screen da znaš koliku sam ja silu koristio ? Kako možeš tvrditi da sam forsirao i izokretati moje riječi ? Stvar koju sam naručio mora imati osobine da služi svrsi radi koje je proizvedena...ovdje je riječ o nekvalitetnom proizvodu i ne može poslužiti za upotrebu radi koje je namijenjen. A ne kao što ti tvrdiš agp-pci grafa...krivo briješ...tamo je riječ o dva različita proizvoda...znači opet izokrećeš...ovo što si naveo je besmislica. Kao treće...nisam uopće navodio selleru da je back screen pukao...otvoren je case i čekam da se riješi situacija...bit ćete obaviješteni kako je prošlo. Bruno...izokrenuo si puno stvari i mislim da uopće nisi u pravu. Nisam prvi put mijenjao back glass na iphone uređajima. Ovdje se kod mene pokazao problem što sam naletio na kineskog sellera koji prodaje lošu nekvalitetnu kopiju i kao takva ne služi ničemu. Njima je bitno prodati,a na kvalitetu izrade ne obraćuju pozornost. Bitno im je samo prodati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Guest
|
traži partial refund, pa te tu nemre tražiti da mu vratiš item. ali trebaš navesti dobre razloge. ako tražiš full refund onda te seller može tražiti da vratiš prvo item njemu. |
![]() |
![]() |
#3412 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam prije koji tjedan otvorio dispute i u nekih 5 dana dobio 2,80$ nazad. Nije neka lova. Tracking numbera nije bilo. Item nije stigao. Kako, zašto nemam pojma. Do mog poštara sam siguran da je 99,9% ok. Neznam kako kod vas, ali kod mene je isti poštar dok ne ode u penziju. Prvi, od školskog kolege stari je otišao u penziju, drugi je bio preko 20 godina i isto otišao u penziju, sad je treći koji je već 3 godine i čovjek je fakat OK. eBay mi je nešto kakti sr.o da provjerim adresu i bla, bla, bla, ali sam im odgovrio da sam htio muljat onda ne bih muljao na 2,80$ nego bi muljao na itemima od 30$. Unazad 3 godine imao sam 5 povrata love na karticu. @bixsy the king Daj se prestani ciganit za 5 funti. Strgao si staklo i amen. Kad si ga dobio i vidio da ne paše trebao si kontaktirati selera i bilo bi riješeno. Sad kad si ga razbio pokušavaš dobit informaciju kako da dobiješ povrat novaca. Nečeš ih dobiti. Budi pošten i priznaj svoju grešku, a drugi put ćeš pazit.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 26.04.2014. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao drugo nije samo taj iznos već + original back glass kupljen kod nas pošto ovaj nije odgovarao. Ostalo ću ti napisat na pm što mislim o tvom postu. Nema potrebe više o ničemu pisati...hvala svima na savjetima... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Premium
|
Dobio si NEISPRAVAN item, znači nikog ne lažeš niti muljaš već samo sebi olakšavaš situaciju, i zato evo jedan vrlo pametan savjet ovako naglas: Drugi put šuti i javi selleru da nisi dobio item i da potražuješ full refund.. Točka..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 26.04.2014. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Premium
|
Sam sebi pobijas izjave. Nikog ne muljas ali drugi put reci da nisi dobio item. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Premium
|
Ne razmišljaš ti krivo, već dapače, tako i treba postupiti. ALI... Na kraju sve sve svodi na to da ti seller treba ili poslati drugi item ili dati povrat novca. To što je on razbio item, po meni nema nikakve veze. On je platio item koji je trebao odgovarati za njegov mobitel, pokušao ga je staviti i item je puknuo ne njegovom krivicom. Druga stvar da smo u RH, ali slanje u Kinu, čekanje iz Kine, treba proći par mjeseci za sve to, ako uopće i završi pogodno za kupca.. I zato sam bio napisao, da bi se izbjegle nepotrebne komplikacije mogućeg vraćanja itema, natezanja sa sellerom i slično, napravi se onako kako sam objasnio. Jer na kraju se ionako sve svodi na POVRAT novca ili SLANJE drugog itema. Znači nikog se nije zakinulo. Već realno ako ćemo gledati, ovdje najviše pati kupac koji je UNAPRIJED platio item, dobio NEISPRAVAN i još kupio original radi čega je potrošio kudikamo više novaca.. Glumatanje sa prevelikim poštenjem ne prolazi uvijek kako treba. Naravno da sam za poštenje i naravno da nikad nebi tražio povrat novca za item koji sam dobio i koji mi odgovara, jer čemu onda to? Nema smisla.. Ali u njegovoj situaciji bi postupio kako sam napisao, pa makar me na križ ovdje stavili.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Registered User
|
Vec se 100x pisalo da na racunala nema carine vec samo pdv |
![]() |
![]() |
![]() |
#3419 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Došlo već preko nekoliko paketića i na poneki treba platiti tih 4.5 kn. Ni poštar ne zna zašto, samo da je taj sa carine i da trebam platiti, a što ja to plačam - ne zna. Danas stigla 3 paketa gotovo iste veličine i vrijednosti od par $ i za jedan sam morao platiti 4,5 kn. Nema nikakvu "HR" naljepnicu, oznaku niti ništa. Da stavim sva 3 ne bi znali na koji sam platio tih 4,5 kn. Sutra ću zvat carinu da vidim, jel poština kontrola nije znala objasniti. Znaju da trebaju naplatiti ali ne znaju što i zašto ... 'ntisumpora i države ,,,
![]() |
![]() |
#3420 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |