|
![]() |
#3361 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1739 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Gugl je tvoj prijatelj. U biti, Ebay špedicija zdravoseljački rečeno. EDIT: i ako si malo proguglao, zapravo vidjet ćeš da GSP ti ipak ništa ne jamči. Dakle naši ti mogu zaračunati troškove. Ja bi potražio prodavača koji ne koristi GSP.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 12.04.2014. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Žali se, ja jesan i na moje veliko iznenađenje s obzirom da ipak živimo di živimo, poprilična buka se podigla ![]()
![]() |
#3369 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Uglavnom poanta je bila da se boriš za svoja prava, ako se takve stvari ponavljaju, a ponavljaju se kad si spomenuo da si pronalazio pakete ispod prozora, a to nema veze ni s poslom ni sa zdravim razumom... Inače sumnjan da će te tražit naknadno, pa bolje da ti potražiš njih, jer ako ne odeš sam po paket, vratit će se nazad nakon (mislim) 7 dana...
![]() |
![]() |
#3370 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
pa sta se cudite...radia san 6 miseci u HP priko Studenta... pa to je sramotno sta se dogadja unutra... odokativno postar dnevno dobije 30paketa od kojih je 5-6 na preporuku... iz poste odnese 10tak najmanjih i najlaksih,za ostalih 20 napise zutu obavjest i rokaj snimaj,opce ih neodnese,nego ih odma daa na salter isporuke,da se spusti dole di ga mi smrtnici mozemo pokupit sa zutom obavjesti i tako npr,ima cca 75 postara u st, svaki dnevno ubaci 20 zutih u prosjeku a di su jos zute/plave na porezne/kaznene/zemljisne prijave,i drzavna sranja ,koje ne nose,jer in se neda penjat i zvonit na vrata iskreno,od 75 postara njih 5 radi po PSu,i svi ostali in se rugaju kako su ludi i koliko rade a dnevno radno vrime postara je 8-16,tj dodju oko 6 pa do 2... a rade do 10-11,onda idu doma rucat/piju kafu,i oko 2 se odu razduzit u postu jedino period od 5-15 u misecu je sjeban,pa rade uru duze xD ali oni su jos mila majka u odnosu na one u kancelarijama,kojih je bar 200tinjak ![]() e da,nemojte se cudit da vam naplate dostavu paketa 4.5kn (sa ebaya,manjih, a vece ne naplacuju-apsurd), to su uveli novi sefovi,i niko nezna zasto se to naplacuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3371 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
A dobro,ali realno,zamisli da nosiš 10 paketa većih(veličine kutije od cipela)+ sitne paketiće+poštu itd...Pa di ćeš to nosit,a ideš pješke...(govorim u slučaju da si u ZG-u) di većina poštara u širem centru idu pješke... Uglavnom,poanta kod poštara je da se skompaš s njima,tu i tamo mu ostaviš 5-10kn kad donese pare i vidjet ćeš,svaki paket ćeš dobivat,s osmjehom.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() ugl postari imaju svoj teren,na terenu imaju 2-3 sanduka,s kljucem ,i oni ne nose postu,posta ih doceka u tim sanducima... nose samo jedan dio poste,ajmo rec 1/3 ili 1/4...ostalo spakiraju u amo rec 2 vrice, i kombi odveze jednu vricu u jedan sanduk,drugu u drugi...tako da postar nikad nije pretrpan...kad podili jedan dio,slozi teren tako da su mu sanduci usput...znam jer san ja minja postare,kroz 7-8 terena(rejona) u splitu...i svaki radi na isti princip... neki idu autom,u autu mu je sva posta,te auto pribaci 2-3 puta,isto slozi teren,i auto mu glumi sanduk ugl ja nikad nisan nosia preko 4 paketa u borsi,i postu u rukama...cca max 4 kg... (tako san ja isa (autom),i uvik san odnia sve pakete,neznam jesan u 6 miseci ubacia 3 zute,i to zato jer nikoga nije bilo doma i paket nije moga stat u postanski sanducic) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
a vidjet cu sutra i preksutra ako ne dode idem u branimirovu, jer sutra vremenski ni u kojem periodu ne stignem otic.. valjda do cetvrtka nece poslat nazad.. inace paket je vrijednosti 10 dolara i full je mali.. tako da ne znam zasto bi se oko toga pravila takva strka, al eto kod nas je sve moguce.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Ja imam kolegu poštara koji već duže vrijeme radi smjene od 12 sati pošto su napravili rezove i dosta ljudi je dobilo otkaz. Poštu i pakete raznosi biciklom kojeg natovari kao magarac, po jedan kofer sa svake strane i još naprijed košara te torba oko ramena, pitaj boga koliko je to kila. Tako da pričati da su svi poštari u državi lijenčine stvarno nema smisla, to je možda samo u splitu tako. Uostalom, to je sad već offtopic, ako piše da dostava nije uspjela treba otići na poštu i vidjeti gdje je zapelo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Molim savjet... Naručio sa ebay.uk stražnje zaštitno staklo za iphone 4s...došlo mi poštom nakon dva tjedna uredno bez oštećenja.Međutim...stražnje staklo nije odgovaralo...nisam ga uspio staviti na pozadinu ni pod razno. I kako sam više puta pokušavao došlo je do puknuća na gornjem dijelu desne strane stakla. E onda sam poludio i otišao kupio original stražnje staklo...ma bez ikakvih problema je sjalo u kučište i ne primjećuje se nigdje ni pola mm odstupanja...zaista kao novo. ZNAČI: seller mi je poslao sranje koje se ne može staviti na poleđinu iphonea...to je definitivno nedvojbeno jer original back cover priliježe u dlaku. Što mi je činiti ? Imam li pravo tražiti povrat novca budući da mi je poslan item koji dimenzijama ne odgovara ? Ne želim ostavljati još nikakav feedback selleru...što da mu napišem ? Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 25.04.2014. u 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Premium
|
Platio sam u funtama...5.98 funti sa poštarinom. A što je najgore ispušio sam i više od duplo jer sam kupio original back screen. A ništa...idem mu napisati kako si i rekao.Btw seller ima izvrastan rating,ali ovaj back screen za iphone 4s mu je pušiona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
Registered User
|
Ako nema trackinga reci da ga nisi primio i trazi full refund. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Registered User
|
Ma bravo, ajd nemoj savjetovat gluposti ljudima, zbog takvih stvari se države stavljaju na crnu listu. Fino nek napravi kako mu je Dr_faca napisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Registered User
|
Takvi prodavaci neka nas slobodno stave na crnu listu.Znaci englez ga je zelio preveslati i sada bi nas trebao ispasti posten?Sada ce mu se desiti da ce taj proizvod morati vratiti i to preporucenom posiljkom a nitko mu nece refundirati troskove slanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Registered User
|
Ko kaže da to staklo nije bilo defektno i da englez nije znao? Zato uvijek treba prvo kontaktirati sellera i objasniti situaciju pa na osnovu njegovog odgovora odlučiti što dalje, ali najgora solucija je lagati da ti nešto nije stiglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | ||
Premium
|
Odlican ti je prijedlog...svaka cast... :sarcasamon: Citiraj:
Tocno to... Citiraj:
Zato sto je platio u funtama? I tko kaze da je to uopce iz engleske doslo?Mozda je doslo iz HK,a taj "englez" je samo reseller... Edit: sad sam tek procitao da je kupio na co.uk domeni,kako god,jos uvijek stoji teorija da je reseller... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Premium
|
Ma da se razumijemo...ne želim nikakve muljaže samo pokušavam iskoristiti sve opcije koje mi pripadaju putem kupnje na ebay. Napisao sam mu da ne odgovara za razliku od originala kojeg sam naknadno kupio. Vidjet ću što će mi odgovoriti. Uglavnom iznos je 3 funte stražnje staklo + 3 funte poštarina (ROYAL MAIL 1ST CLASS). Pretpostavljam,ako se već odluči na povrat novca,da će nuditi samo povrat vrijednosti itema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 |
Registered User
|
Moze ti traziti da mu posaljes item nazand za povrat novaca.Ebay ce traziti od tebe da mu item posaljes nazad o tvojem trosku i da im dostavis tracking. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Registered User
|
Koliko ja vidim funte su.A engleze negativan feedback ne boli kao recimo kineze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3387 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nije riječ o 6$...riječ je o 6 funti...znači nekih 57 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
Registered User
|
I kada mu spicis negativni feedback on stavi RH na crnu listu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Premium
|
A bus vidio...dat ce pare nazad,ili partial refund,nece 10000000% trazit item nazad... A falija sam za $... Eto,barem nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Registered User
|
Kako god napravi biti ce u gubitku.Kao sto sam rekao najbolje reci nije doslo i dati mu pozetivan feedback poslije refunda.Kako bi rekla ona narodna vuk sit,a ovce na broju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|