|
![]() |
#1 |
čika spasoje
Datum registracije: Jul 2005
|
Spržena zvučna na ploči
...nije baš totalno al nije ni daleko. spajo sam izlaz zvučne na matičnoj sa vanjskim 5.1 linijskim pojačalom. kada sam spajao chinceve na pojačalo pojavile se neke iskrice, poslje toga audio izlaz iz matične ploče više ne radi samo se čuje pištanje kad spojim zvučnike ali čudno je to da kad spojim zvučnike na front panel onda rade kako treba. to sam sve radio dok je komp i pojačalo bilo uključeno. imateli kakvih rješenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
hmmm neznam dal će ti ovo pomoć......tetkine klinke su imale sličan problem koji je nastao nakon nekoliko opetovanih ukopčavanja zvučnika (malo jačih) i iskopčavanja istih.....znači kartica je samo zujila .......kod njih je pci zvučna ali kažem isto kopčanje na pojačalo i isto zujanje..... s obzirom da mi one nisu rekle šta su radile, a i da jesu, prvo sam reinstalirao drivere.....nije pomoglo ....nakon toga sam je čupnio i prebacio u drugi PCI----proradila, vratio u isti i sve OK.....problem se vratio kad smo isčupali činčeve i vratili ih nazad. očigledno kartici smeta čupanje na živo....kao uostalom i većini uređaja pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
obzirom na Luffyjeva iskustva, probaj disableati zvucnu u biosu pa nakon bootanja win ili linuxa (sto vec imas...) i restarta opet enablati, a ako ne pomogne probaj "reset configuration data" u biosu (ne "load bios defaults"), to bi trebalo pomoci da zvucna mozda dobi drugi irq pa pomisli da je u drugom slotu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|