|
![]() |
#3331 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja moram također pohvalit amere kaj se odabira pošte tiće i trackinga...zbilja uvjek pošalju da se sve vidi di je i kaj je! Normalno zato je poštarina malo skuplja...ali ne smeta mi kaj platim 2-3$ više! I stigne sve unutar 10 dana max! Ja sam zadovoljan s njima, samo kaj mi zadnji amer nije slao paket pa jedno 7 dana, nit nije odg na poruke, al kad je poslao stiglo je za 6 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3333 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, jos sam newbie sa ebayem, dugo sam to sve "odgađao" u glavi, pa reko, vrijeme mi je da krenem sajber shoppingirat ![]() Zasad sam naručivao ove kineske pizdarije po par $ sa free ili jeftinim shippingom (Led lampe, 3pin splitter kablove, caseve sa ajfone svojim sestrama i takve gluposti) pa cemo vidjet kad se to krene dolazit pocetkom 4. mjeseca. Ali, također me zanimaju ove ozbiljnije transakcije, konkretno, gledam nabavit još jednu HD7950 i to Vapor-x od Sapphire-a za crossfire, jer imam vec jednu, a kod nas cu ih realno tesko nac(bila je jedna na njusci i otisla odmah). Manje vise su kod Amera, vecina ih i ne salje izvan USA,a koji salju, kad na cca 300-350$ jos zveknes PDV dobijes preko 2250kn sto nikako nije isplativo, a da ne govorim nedaj Boze komplikacije, pa nista od garancije i slicno... I jos kad citam ova iskustva vasa s Amerima, opet sam sve skepticniji, a taman sam se malo "oslobodio" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Dali ima tko iskustva s Western Union? Narucio bih s ove stranice http://www.tradeindia.com/fp1163895/Sodium-Humate.html ali nude samo mogucnost placanja Western Union, nisam nikad placao preko toga pa ako to zna dali je sigurno u slucaju ako se plati dali ima ikakvo osiguranje ukoliko ne dode pošiljka da se dobije novac nazad kao preko paypala? Dali se ikako moze vidit feedback selera na stranici koju sam vam dao? Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Bilo kako bilo ne treba mi 20 komada nikako ![]()
![]() |
![]() |
#3336 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Ako ti trebaju punjive onda ti preporučam ovog sellera i to eneloop baterije. Ja sam ih uzimao prije 6 mj.
![]() |
#3337 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() http://budgetlightforum.com/node/26320 par slika pred kraj. |
|
![]() |
![]() |
#3338 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#3339 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
A dođe na isto... Citiraj:
![]() EDIT: Došlo za 10 dana ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 02.04.2014. u 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3341 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Nikad nisam nista preko bidinga kupovao pa me zanima ukoliko nesto osvojim preko aukcije, koji mi je rok da uplatim sredstva na racun i platim tu odredenu stvar.. tipa sutra ujutro mi istice jedan bid pa me zanima ako osvojim mogu li tipa tek u utorak platiti za tu stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Trebam pomoć sa problemčićem. Naime, pokušavam listati jedan item na ebayu. Prvi put prošlo sve bez problema, listao item, tip kupio preko "Buy it now", platio u roku minuta, ali kasnije se predomislio. Lijepo pitao mogu li mu frknuti refund i riješili mi to. Sad probam relistat item i kaže: Citiraj:
Otišao u postavke i vidim da mi je Selling Limit 0 Itema i 0.0$ Otišao na - "Request higher selling limits". Došla poruka da je prema mojoj aktivnosti i inoformacijama na ebayu zaključuju da je moj ebay povezan sa još nekim ebay userIDom (neću ga pisati sad tu), i da imam prekoračeni limit itema na selling listi, no kaj je najbolje, nemam dva accounta, a i prvi put čujem za taj userID ![]() Kad idem na support, kaže mi da ih u vezi toga nemogu kontaktirati već da jednostavno moram pričekati da se stvar razriješi, a to se meni ne da. Netko sa nekom dobrom idejom za riješavanje situacije?
![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
posaljem selleru pm da provjerim sta ce reci jer ima masu kopija razera-a koliko vidim i evo odgovora sellera, a kao u UK je. mos mislit, bagra ![]() "Hi, can you tell me please is this original razer deathadder mouse? is it 1800dpi or 3500dpi? and is it unopened/unused? thanks." "Hello , It is nes , unopened , never used. It is 3500dpi. Regards Chasety" daklem opet nije odgovorio na ono najvaznije, jeli to origigi ![]() http://www.ebay.co.uk/itm/Razer-Deat...item3cdf586d72 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
jedno pitanje. da prvo objasnim sve.. želio sam naručiti ovo ali prvo nisu slali worldwide, samo US.. ja poslao poruku dal mogu poslati u europu, lik potvrdio.. promijenio je shipping u worldwide i stavio poštu ~60$ kako trebam 3 itema, stavio sam ih u košaricu ali se pošta utrostručila dakle, platio bi 3 itema ~84$ + ~183$ = ~270$ to mi naravno nije bilo normalno pa sam opet kontaktirao lika i javio mi da pokušam kasnije... e, par dana kasnije, ubacim 3 itema u košaricu i pošta se umanjila... e sad mene zanima jedna stvar.. koja je razlika između: USPS Priority Mail International - $168.45 Est. delivery between Wed. Apr. 16 - Wed. Apr. 30 USPS Priority Mail International Medium Flat Rate Box - $185.25 Est. delivery between Wed. Apr. 16 - Wed. Apr. 23 kad odaberem ovo prvo jeftinije, dobijem popust - $78.70 kad odaberem ovo drugo skuplje, dobijem popust - $123.50 znači kod prve opcije me paket dođe 173$ a kod druge 145$ da odaberem ovo što me jeftnije izađe ili???? i drugo pitanje: radi se o diznama za traktor john deere, i čudno mi je kak je tak mala cijena, dok u hrvatskoj traže za komad preko 1000kn?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
420
|
pa koliko vidim, USPS Priority Mail International Medium Flat Rate Box je kutija USPS-Produced Box: 13-5/8" x 11-7/8" x 3-3/8" or 11" x 8-1/2" x 5-1/2" Maximum weight 20 pounds. a ono prvo Priority Mail International Max. length 42", max. length plus girth combined 79" to vjerojatno kad pošiljatelj zapakira.. ako sam dobro razumio.. ali buni me to da dobijem veći popust na skuplju poštarinu, pa ako je to točno, odabrat ću tu sa usps kutijom, jer ću onda cijeli paket platiti 145$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
420
|
cijene su iste kao i na usps stranici ![]() tak da ne sumnjam ništa.. odabrati ću ovo zadnje, jer će me najjeftinije izać i to mi odgovara.. naručio, sa ovom drugom opcijom, platio 145$... Zadnje izmijenjeno od: T0mB1ll. 07.04.2014. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
Premium
|
Ima li netko iskustva sa malezijskom poštom, točnije paketima koji preko malezijske pošte dolaze u Italiju na razvrstavanje? Paket mi stoji već skoro tjedan dana u Italiji, nadam se da Talijani ne zabušavaju ko obično ![]()
![]() |
#3355 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Upravo i ja htio pitati ![]() Code:
06-Mar-2014 2151 Item sent to MILANO C.M.P. ROSERIO MPC PMIH (KLIA) 06-Mar-2014 2134 Item arrived MPC PMIH (KLIA) MPC PMIH (KLIA) 05-Mar-2014 1741 Dispatched To MPC PMIH (KLIA) PUSAT MEL NASIONAL 05-Mar-2014 1741 Item sent to MPC PMIH (KLIA) PUSAT MEL NASIONAL 05-Mar-2014 1517 Item arrived PUSAT MEL NASIONAL 05-Mar-2014 0853 Item sent to PUSAT MEL NASIONAL PO SUNGAI BESI 05-Mar-2014 0852 Item posted over the counter PO SUNGAI BESI EDIT: i ne, nije im prvi put, s Wikipedije: Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
Premium
|
U jebate ![]() ![]() Daj provjeri tu kakvo ti je stanje u Italiji. Meni piše da je paket zaprimljen od strane talijanske pošte, na onom talijanskom trackeru, ispod malezijskog. EDIT: pa radi te famozne talijanske pošte i dižem uzbunu ![]()
![]() |
#3357 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Thx, taj tracker je malo informativniji u odnosu na Malezijskog i prema njemu se jasno vidi da paket zapravo nikada nije ni stigao u Italiju, 6.3. je trebao napustiti Kuala Lumpur za Roserio. Pa nije valjda vrag da je baš završio na dnu Indijskog oceana.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ha, sve je moguće. Nemoj čekat previše, odnosno u svome zakonskom roku digni slučaj i traži povrat novca uz napomenu da ćeš im vratiti lovu ukoliko item stigne.. Jer kada prođe taj rok u kojem dižeš slučaj, kud koji mili moji.. Teško da će ti kinez izaći u susret.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Premium
|
Da, baš sam skužio sad po tvojem trackeru da ne piše da je stigao u Italiju (meni bar to piše). A ništa, šalji mailove da naprave potražnicu za paketom. Ne vjerujem da je bio u onom famoznom avionu, koji je zapravo išao u Peking. Makar mislim da sam negdje čitao da ekipa pakete poslane u to vrijeme stvarno nije dobila.
![]() |
#3360 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Nemojte i ovu temu pretvoriti u temu o trackingu, barem je kod ebaya sve jasno. Postoji rok u kojem ti paket mora stići na kućnu adresu, a ako ne dobiješ dižeš case i kraj, ne treba te zanimati gdje je paket zapeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|