|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Ok, vratim se lijepo ja jučer s mora, uštekam komp u struju i ne radi :confused: pa si mislim, koji ti je qurac, pokušam 200 puta pritisnuti power i ne radi! Prvo kaj mi padne na pamet je da sklopka ne radi, pa probam upalit komp na matičnoj sa odvijačem-neče! mislim, otišlo je napajanje, stavim napajanje van, spojim i napajanje radi :confused: Fakat neznam koji mu je vrag, čak mi i svjetli ona diodica na matičnoj, znači ima napona! E sad, skužim ja da meni ni monitor ne radi,a bome neče ni cable modem preko USB-a,samo preko LAN-a! Prije nego što sam išao na more, iskopčao sam kabel napajanja na kompu, monitor nisam! Jel moguče da je grom okinul,pa da mi je visoki napon ušao kroz VGA kabel i skurio komp? ili je bio udar preko USB-a na modemu? Fakat neznam kaj mu je, dajte PLIZ pomagajte!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa da ti je nešto crklo na taj način valjda bi se vidjelo da je sprženo...zar ne?:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Kresni ga par puta nogom očito je zaboravil kaj treba delati ![]() Otvori kučište i sve pregledaj da se nije kava žica išćupala? Jel se vrte ventovi Zato ja svojeg ljepo zgasim na napajanju pa pras iz utičnice i još sve poodspajam da ne bi bilo nismo znali. ![]()
![]() |
#6 |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
ako može pomoći ja sam imao isti takav problem nije upće reagiralo ništa nit se mogao upaliti a lampica je svjetlila na ploči i bilo je do ploče točnije do gigabyte k8ns, nforce3 250, slot 754. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
meni se isto tako novi komp nije htio upaliti iz čistog mira:confused: vjerojatno neki kratki spoj pa sam sve moro ponovno instalirati (pospajati sve kablove,stavljati DVDrom itd.) i oživio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|