|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
XP vidi samo 127 od 200 GB harda
Dobio novi komp i instaliro win xp, sve radi kak treba, sve super Sam sta je od pocetka vidio samo 127 gb (particija od 60 i od 67 gb trenutno) Nemam pojma sta sad napravit, jel ima koje rjesenje koje po mogucnosti ne zahtjeva reinstalaciju windousa AMD Athlon 64 3000+, 1800 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX (Venice core) MBO ASUS, s. 939, A8N-SLI Deluxe, nForce 4 SLI, BUS 2000 MHz, serial ATA RAID, 7.1 zvuk, DDR 400, 1Gbps, FireWire, Firewall, ATX 2 VGA PCI-E LEADTEK, WinFast PX6200 TD, Geforce 6200, 128 bit, 128 MB, tv-out, DVI HDD MAXTOR 200 GB, serial ATA, 7200 o/min., 8 MB cache RAM, 1 GB, DDR 2, PC-4300, 533 MHz, KINGMAX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
|
imaš još jednu particiju al je skrivena. imaš program partition magic http://www.soft32.com/download-Parti...gic-151-5.html skini ga i pogledaj, vrlo je jednostavan. s tim kad kreiraš tu skrivenu particiju obavezno ju formatiraj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
PAZI sta radis sa partition magic ja sam se jos davno nesto bio zeznuo,mislim ono ako imas bitnih podataka pohrani ih...ako ne ko ga hebe...
![]() |
#5 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Jednostavno Win Xp instaliravaj sa integriranim SP2 i sve če ti prepoznat cjeli disk Ako nečeš SP2 ja mislim da i sa SP1 če prepoznat tolku veličibu ali nisam siguran
![]() |
#6 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: XP vidi samo 127 od 200 GB harda
Citiraj:
NEGO, kako si zadovoljan sa grafičkom tom 6200? aj daj neke podatke kako se ponaša u igrama, ili možda eventualno neke 3d mark scorove? čisto orijentaciono .. koliko te koštala grafa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Siguran sam da pri instalaciji nije ostalo 73 GB unpartitioned space-a. Imam partition magic 6.0 na cd-u, al on trazi reboot i pali se u dosu, jel to samo do verzije il i osmica isto to radi, da ne skidam sad bezveze kad imam. Graficku platio 764 kn u HG-spotu. Splinter cell pandora tomorow na najvisim setingsima radi savrseno, prince of persia isto. 3ds max mogu sam rec da je puno brzi u vieportovima od mog starog kompa na kojem je bio geforce4 mx |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To je klasičan problem sa 48bit BigLba adresiranjem. Ili SP2 ili- za ne povjerovati, na stranicama proizvođača harda ![]() http://downloads.maxtor.com/_files/m...ve_enabler.exe Preporuka je napraviti backup svih važnih podataka i ponovno format ili particioniranje ili sa SP2 ili maxtorovim toolom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ako mene npr. zeza Seagate-prvo ću otići na njihove stranice i vidjeti kaj piše o tom prblemu, u pravilu se nađu i fixevi i uputstva kako nešto riješiti. A taj problem sa 48bit BigLba je fakat star. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
krivi su win xp jer ne podrzavaju diskove vece od 128GB. a to se moze rjesiti iskljucivo instalacijom SPa 1 ili 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
nisam probao a imam a imam win sa integriranim oba SPa. a mislim da i necu jer mi se neisplati riskirat podatke na njemu a i nije tako tesko iskljuciti disk. ipak hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
slipstream ili ti integriacija win xp & sp1 ili sp2 sa instalaciom samih windowsa pa kada instaliras windowse odmah instaliras i SP s win ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Strichek Moderator
|
horizon dao sam ti link za partition magic 8! nema dosa neg sve središ u windowsima!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|