|
![]() |
#3301 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Daj mi molim te pokazi gdje on spominje 22 eura jer ja to stvarno ne vidim u njegovom tekstu.I nemoj se odmah ljutiti jer je moguce da ja nisam vidio dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3303 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Hehe, nismo se dobro pohvatali. @Raul, napisao si Ne samo PDV, nego i carinu na zbroj shipping i cijene proizvoda pa na sve to jos PDV.Naravno to se odnosi na sve preko one cifre koja dozvoljava uvoz bez ikakvih davanja. Pa sam pomislio da mislis kako se carini roba preko 22€ , a carini se tek preko 150€, a kako sumnjam da ce mu nesto preko 150€ ispast isplativije nego kod nas, napisao sam mu da ce platiti samo PDV. Treba banner napravit koji ce iskakat kad se ude u ovu temu i na njemu pisati KUPOVINA unutar EU:
KUPOVINA izvan EU: cijena uključujući poštarinu:
Ako sam nekaj fulao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3304 |
Registered User
|
Sve ok, sve si dobro napisao, ocito se nismo najbolje razumjeli.Jedino ti se potkrala mala greska jer oslobadanju od davanja ne podlijezu alkoholna pica, duhanski proizvodi, parfemi i toaletne vode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
To sad moderator treba stavit u prvi post ove teme i u naslovu dodati napomenu da se obvezno čita prvi post. Već sutra će opet netko ispitivati koliko će ga šta izaći i sl. pitanja koja su već odgovorena mali milijun puta, a pogotovo je smješno kad to ispituju ljudi koji su po cijele dane forumu, a ne mogu potrošit 2 min. na pretragu foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3306 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() @wooden- i opet ce ljudima biti lakse ponovno pitati jer je to lakse nego stisnut na prvu stranicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3307 |
Registered User
|
Samo izvan EU, placas carinu i PDV na te proizvode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3308 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Dobro sad kad ste se isposvađali,da čovjeku odgovorim na pitanje... ![]() Citiraj:
Ako si kupuješ šuze i sl. pogledaj si na sportsdirect.co.uk Isti dućan kao kod nas SportVision,samo je SportVision digao 2-3x cijene... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3309 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#3310 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
lik prodaje orđinal majicu, dobijem je na aukciji i kad je došla skužim da je fejk(lik je iz engleske i ima 100% feeback). Javim mu da je fejk i dokažem i lik veli da mu je pošaljem natrag i da će mi vratit svu lovu. Meni je to iskreno neda a tip ne pristaje na ništa drugo. Što sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Kak me živcira ova naša država to je za popi.... Kupim od malog žutog kineza neke prekidače za auto, 70usd-a. taj isti kinez to u istom danu spakira i preda u poštu. Paket u 3 dana prijeđe pola svijeta i dođe u Zagreb... Evo danas je 14-ti dan što se pošta i carina igraju ping-pong.... Da li se netko raspitival koja je cijena pretinca negdje u slovenskoj pošti ? (slovenci nemaju carine ni pdv-a na poštanske pakete..) Mislim da je jednostavnije brže i jeftinije rentat pretinac u Slo pošti nego isčekivat naše da riješe paketić od 25dkg...
![]() |
#3312 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 18.03.2014. u 10:18. |
|
![]() |
![]() |
#3313 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3314 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne treba ti pretinac. Napišeš svoje ime, adresu pošte u SLO i dodaš POSTE RESTANTE. Paket dođe i čeka te 15 dana da ga podigneš.
![]() |
#3315 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3318 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Znam da nije striktno tema, ali bilo je dosta priče oko baterija, pa bi zamolio nekoga da mi baci kakav link na sellera sa AA baterijama s kojima je zadovoljan, pošto je pola interneta puno fake sranja nikakvog kapaciteta Zahvaljujem.
![]() |
#3319 |
Registered User
|
U zadnje vrijeme ti bas prodavaci i ne zele slati baterije, tako da je pravog prodavaca dosta tesko naci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3320 |
Guest
|
Ja sam par puta prije dobivao paket u dobovi. oni tebi nista ne jave. S koliko znam drze paket 15 dana max. Jedino mozes nazvati telefonom da provjeris dal je paket stigao. Samo ces ih morati moliti da ti vele jer kao to nesmiju. |
![]() |
![]() |
#3321 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3324 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Naravno da može. Nijedan item kupljen od amera ne da nije nikad došao već nikad nije ni poslan. Njihovi trgovci vrlo brzo nestanu, ko da ih oteli elijeni. Od ono malo proizvoda koji budu poslani i dostavljeni tek neznatan broj odgovara opisu ili stvarno bude nov.
![]() |
#3325 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
S amerima imam najbolja iskustva na ebayu. Uvijek tracking number koji radi, uvijek unutar 7 ili maksimalno 10 dana dođe i uvijek je dobro zapakiran. Jedini razlog zašto češće ne naručujem od njih je što je poštarina puno skuplja nego od kineza.
![]() |
#3326 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Sa amerima nemam apsolutno nikakva pozitivna iskustva. Sve samo najgore. Uspjeli su nadmašiti i taljane. Od taljana paketi bar budu isporučeni.
![]() |
#3327 |
Fresh Juice
|
U vezi Amera imam i dobrih i loših iskustva. Jedno loše iskustvo u vezi Zippo upaljača. Napisao je bio da je nov, a kad je došao upaljač rabljen par godina zapravo. Osim ovoga, nema ništa lošeg više. Sve super bilo. No, od cijelog ebaya Švabi su mi najdraži. Sve super zapakiraju, brzo stigne i još me i pitaju jel stiglo i sve u redu. Čak i njemački turčini ![]() Englezi isto se pobrinu za paket, samo veću brigu vode oni iz ruralnijih dijelova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3329 |
Fresh Juice
|
Kanađanima sve paše uvijek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3330 |
Premium
|
Evo konkretno,prodao item i saljem mu(ameru) svaki dan pm da mi posalje tocne podatke,jer pod order details pise jedna adresa a na profilu druga...i aj sad ti znaj kud slati...i frajer mi se javi nakon 3 dana,sa stavom,zakaj bi ja to tebi napisao,pa vec to tamo pise...da mi je blize...masakrirao bi ga...i onda sam namjerno ostavio da nije poslao i javlja mi se nakon tjedan dana,salje mi podatke i salje mi poruku,di je moj item proslo je vec tjedan dana... Nabijem ga na k..... Kao sto mamic nabija ekipu po presicama... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|