Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.03.2014., 12:34   #9991
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pa nije to neki problem za napraviti, moja susjeda, starija žena, kasno položila i počela voziti, prvi auto, mazga 3, spalila lamelu dok je pokušavala auto na rikverc utjerati u garažu
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 13:38   #9992
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Pa nije to neki problem za napraviti, moja susjeda, starija žena, kasno položila i počela voziti, prvi auto, mazga 3, spalila lamelu dok je pokušavala auto na rikverc utjerati u garažu

mislim, za takve stvari stvarno moraš bit antitalent!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 13:59   #9993
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Razumijem ako si pocetnik vozac i jos k tome nemas pojma sto se nalazi iza pedala i kako to funkcionira.

Al ak si seljo koji se pravi da je vozac i pol u super autu, nemres ne skuzit kaj radis.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 14:57   #9994
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

A toj ženskoj to nije bio prvi problem. Jednom došla po mene da joj se strgao ključ u bravi. Reko, jebote ako je to napravila fakat se zajebala... Dođem, pogledam, ključ unutra, cimnem volan lijevo-desno i okrenem ključ bez beda. Ženska u šoku, kako si to napravio?
Treći slučaj, ponovno ista garaža, došla po mene da je zaglavila auto dok je ulazila u garažu!??
WTF,opet ja dolazim, kad ono, ženska ima dvorište na L, garaža je pod pravim kutom i malo uvučena uz zid kuće.
I sad ona kad dođe, prvo smota desno i ide do ruba dvorišta pa onda natrag, lijevo i na guzu unutra u garažu, ništa teško. Jadnica kod ulaska smotala malo previše lijevo i naslonila prednji kraj auta na zid prije garaže, zavinula retrovizor. Tako je stala, izašla van i došla po pomoć
A legenda, kad se te žene sjetim, malo smo van grada i svaki put kad naletiš na gužvu na izlazu iz grada od jedno km ili dva, ona je na čelu kolone, ide s posla i vozi se 30 km/h
Staro 10.03.2014., 15:00   #9995
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ma to prijavit odma drotovima da oduzimaju šaru bez a i b
syss je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:00   #9996
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor esc Pregled postova
pa zašto je stiskao kočnicu a nije ni krenuo
A kako ce napravit burnout?

Smisao je da proklize, i kocnicom odrzava da ne poleti, nego da stoji eventualno se malo pomice, pogresna procjena s puno konja/momenta i dobijes jako lip smrad lamele
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
Potpis.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:13   #9997
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
A toj ženskoj to nije bio prvi problem. Jednom došla po mene da joj se strgao ključ u bravi. Reko, jebote ako je to napravila fakat se zajebala... Dođem, pogledam, ključ unutra, cimnem volan lijevo-desno i okrenem ključ bez beda. Ženska u šoku, kako si to napravio?
Treći slučaj, ponovno ista garaža, došla po mene da je zaglavila auto dok je ulazila u garažu!??
WTF,opet ja dolazim, kad ono, ženska ima dvorište na L, garaža je pod pravim kutom i malo uvučena uz zid kuće.
I sad ona kad dođe, prvo smota desno i ide do ruba dvorišta pa onda natrag, lijevo i na guzu unutra u garažu, ništa teško. Jadnica kod ulaska smotala malo previše lijevo i naslonila prednji kraj auta na zid prije garaže, zavinula retrovizor. Tako je stala, izašla van i došla po pomoć
A legenda, kad se te žene sjetim, malo smo van grada i svaki put kad naletiš na gužvu na izlazu iz grada od jedno km ili dva, ona je na čelu kolone, ide s posla i vozi se 30 km/h
aha sad sam shvationije potrgala ključ nego joj se volan zaključčao
legenda

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
A kako ce napravit burnout?

Smisao je da proklize, i kocnicom odrzava da ne poleti, nego da stoji eventualno se malo pomice, pogresna procjena s puno konja/momenta i dobijes jako lip smrad lamele

Potpis.
onda mrvicu poslije gasa stisneš kočnicu valjda a ne stat na kočnicu pa onda po gasu još se čudi šta je i gleda gume kao da je od njih
esc je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:19   #9998
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:

ma kamenovat ženu odma! Kosti joj polomit!

Šalu na stranu.. A savjetovat možda ženi centar sigurne vožnje?

Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:32   #9999
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Ma koji centar sigurne vožnje kad žena od 5 banki sjedne prvi put u auto. Bilo je još slučajeva, prazni aku, pa neki light show s lampicama, niti se ne sjećam više svega
Nakon par godina je naučila i sad vozi bolje.
Ustvari, nije toliko ona kriva, nju je samo bilo strah, po meni je veći problem autoškola.
Kad mi je mlađa sestra izašla iz škole, nije znala vozit. Tamo vozila dizla, došla doma na slabijeg benzinca, show. Ne koči, ne daje gas dok kreće (naravno, radi dizla), objašnjenje: pa tako je rekao instruktor. Imala jednu prometnu zbog toga i bezbroj blamaža po gradu. Ono tipa, semafor na laganoj uzbrdici, 2 kruga zelenoga su prošla, njoj još auto crkava. Naravno jer pokušava krenuti bez gasa. Osjećaj za kuplung i kočenje motorom uopće nije imala. Morali smo je ponovno učiti voziti. Tako da ako treba nekom kosti polomiti, to su debili od instruktora.
Staro 10.03.2014., 15:37   #10000
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
I meni je sestra tako mislila kad je izasla iz autoskole ali kad sam joj objasnia teoretski sta triba i napravia dva dira s njom - vozi ko sat. Slazem se da ih u autoskoli slabo nauce, pogotovo zene koje niti razumiju previse tematiku niti ih interesira, ali 35 sati je jako kratak period i naravno da s mladim vozacem u pocetku netko treba biti i pomoc mu u prvih par voznji. To sigurno pomaze, pa makar psihicki.
Staro 10.03.2014., 15:38   #10001
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Ma koji centar sigurne vožnje kad žena od 5 banki sjedne prvi put u auto. Bilo je još slučajeva, prazni aku, pa neki light show s lampicama, niti se ne sjećam više svega
Nakon par godina je naučila i sad vozi bolje.
Ustvari, nije toliko ona kriva, nju je samo bilo strah, po meni je veći problem autoškola.
Kad mi je mlađa sestra izašla iz škole, nije znala vozit. Tamo vozila dizla, došla doma na slabijeg benzinca, show. Ne koči, ne daje gas dok kreće (naravno, radi dizla), objašnjenje: pa tako je rekao instruktor. Imala jednu prometnu zbog toga i bezbroj blamaža po gradu. Ono tipa, semafor na laganoj uzbrdici, 2 kruga zelenoga su prošla, njoj još auto crkava. Naravno jer pokušava krenuti bez gasa. Osjećaj za kuplung i kočenje motorom uopće nije imala. Morali smo je ponovno učiti voziti. Tako da ako treba nekom kosti polomiti, to su debili od instruktora.
ja sam vozio dizlagolfa 4,ili 3 sdia
kak je onda položila,dizla valjda lakše vozit,metneš u jednu brzinu i turpijaj
esc je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:43   #10002
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Kakve sad veze ima instruktor s tim što ti je sestra antitalent? Pa ako si vozio dizel u auto školi kolko ti treba da shvatiš da je benzinac drugačiji? Jedno 4 sekunde nakon paljenja vozila. Crkavanje vozla, uzbrdica, osjećaj za kuplung... To su sve stvari koje stekneš praksom. Mislim ono, imat prometnu i bezbroj blamaža i vadit se na auto školu, ma molim te... Tko je to znao vozit kad je izašao iz auto škole? Možeš reć da znaš upravljat vozilom, al da bi rekao da znaš vozit, mislim da je potrebno malo iskustva, prijeđenih kilometara.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 10.03.2014. u 15:48.
fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:43   #10003
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

ama, sve 5. barem mi koji smo polagali prije 10+ godina smo polagali na srotovima od auta, puntici, corsice, unici, tvingo i ostala skalamerija......... i svi redom bili dizli od ~50 konja, traktor style.

ali brate mili, ili imas smisla za auto ili nemas. kakve veze sto je dizel ili benzin, 50 konja ili 150 konja? svaki ima istu shemu (barem manualci), kvacilo - kocnica - gas. nema trecega .

mislim, normalno da nitko od nas (barem ne onaj tko prije vozackog nije vozio) ne zna voziti nakon vozackog. ili da se izrazim, izuzetno rijetki su oni koji u petak kad poloze vozacki mogu ici u guzvanciju sami, petljati izmedu ljudi / bicikala / kretena po cesti, a da im pritom nije panika i drhtanje i zvjerinjanje na sve strane i druga bez gasa..........

ali sjedne, sjedne samo nakon kratkog vremena prakse. nikakvih godinu dana ili ko' zna koliko, sjedne i onda se vozis onako kako se vozi (citaj - IMHO nitko ne treba voziti onako kako se uci, jer to nije voznja ).

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:45   #10004
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Zato u autoškoli možeš birati auto koji ćeš voziti. Dođeš, tražiš da bi učio na benzincu i problem riješen. Nisam valjda jedini koji se sjetio toga

Zadnjih dana gledam žene u prometu i to je strašno kakve greške rade. Ona zna gdje želi i gleda u tom smjeru, ali ne vidi znak koji joj govori da je to jednosmjerna ulica.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 15:53   #10005
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Kakve sad veze ima instruktor s tim što ti je sestra antitalent? Pa ako si vozio dizel u auto školi kolko ti treba da shvatiš da je benzinac drugačiji? Jedno 4 sekunde nakon paljenja vozila. Crkavanje vozla, uzbrdica, osjećaj za kuplung... To su sve stvari koje stekneš praksom. Mislim ono, imat prometnu i bezbroj blamaža i vadit se na auto školu, ma molim te... Tko je to znao vozit kad je izašao iz auto škole? Možeš reć da znaš upravljat vozilom, al da bi rekao da znaš vozit, mislim da je potrebno malo iskustva, prijeđenih kilometara.
Frajeru cemu taj stav?

Komentirao sam kolegi koji je reka da mu sestra slabije vozi i da je prakticki uce ispocetka vozit. Sestra mi nije antitalent ali razliku dizel/benzinac nije znala, uostalom nije ni potrebno da zna, ali nakon sta san joj objasnia razlike i sta treba radit skuzila je i dobro "upravlja vozilom" ako cemo po tvome (bez prometnih i ikakvih blamaza, valjda mislis na koleguiznad).

I mislim da si u krivu za instrutore, zasto zenama koje ne znaju ne bi u jednom od 35 sati spomenuli razliku, da znaju sta ocekivat, pa posao im je osposobit vozaca za sudjelovanje u prometu.
Staro 10.03.2014., 15:53   #10006
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Tak jaki auti ko ta Corvette skure kvacilo bez problema. Pogotovo ak ih se cesce ganja, vozi po stazi sa downshiftanjem bez blipa i itd. Onda jedan takav start samo dovrsi kuplung ak ne i napravi goru stetu..
Negdje sam cital da su F1 vozaci u manualcima na stazi velki kurioci kvacila jer su zaboravili vozit s kuplungom...

Danas sam prical sa jednim gasterbajterom i ima A4 1.9 TDI 130ks sa 380 tisuca km, kaze bez i jednog kvara. Ne cudim se ili slicno samo objavljujem podatak.. Onda sam malo pregledal Passat, godinu dana star 1.6 tdi i ne znam zbog cega taj auto svi hvale da je nutra nest extra kvalitetan, plastika i sl.. Gornji dio nije nist meksi od Meganeovog a donji dio kokpita je najjeftinija tvrda plastika. Plastika na vratima je isto bezveze sa minimumom tekstila oko kvake. Volvo, koji sam nedavno vozio je po tim stvarima RR za taj Passat.

Kod mene u Zagorju se covjek vozi u 760, produzenom i zakacio je zastavice, EU i CRO ko da je neki predsjednicki. Pitam mu sogora kaj je on neki vozac, ne to je tak iz fore. To meni nadmasuje seljo-tuning, fejk xenone i sl.. Kralj trasha. Zaustavi se pred birtijom i prica s autom da svi cuju. Auto i ima bas te nekakve umetke za zastavice pa je mozda i nekoc bio u slicnoj funckiji.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.03.2014. u 16:05.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 16:08   #10007
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Frajeru cemu taj stav?

Komentirao sam kolegi koji je reka da mu sestra slabije vozi i da je prakticki uce ispocetka vozit. Sestra mi nije antitalent ali razliku dizel/benzinac nije znala, uostalom nije ni potrebno da zna, ali nakon sta san joj objasnia razlike i sta treba radit skuzila je i dobro "upravlja vozilom" ako cemo po tvome (bez prometnih i ikakvih blamaza, valjda mislis na koleguiznad).

I mislim da si u krivu za instrutore, zasto zenama koje ne znaju ne bi u jednom od 35 sati spomenuli razliku, da znaju sta ocekivat, pa posao im je osposobit vozaca za sudjelovanje u prometu.
Pa ja ti zelim samo rec da je dizel-benzinac razlika koju ODMAH uocis kad sjednes u auto. Ne nakon dva tjedna, mjesec dana nego odmah. Pa mi se zato tvoje okrivljavanje instruktora jer ona ne zna krenut, saobracajka, blamaze u prometu, ucinilo smijesnim. Nhf, al to su stvari koje se stjecu iskustvom. I kao sto je netko rekao, trebali ste joj savjetovat da vozi na benzincu u auto skoli.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 16:14   #10008
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Kod mene u Zagorju se covjek vozi u 760, produzenom i zakacio je zastavice, EU i CRO ko da je neki predsjednicki. Pitam mu sogora kaj je on neki vozac, ne to je tak iz fore. To meni nadmasuje seljo-tuning, fejk xenone i sl.. Kralj trasha. Zaustavi se pred birtijom i prica s autom da svi cuju. Auto i ima bas te nekakve umetke za zastavice pa je mozda i nekoc bio u slicnoj funckiji.
Vjerojatno većina ovdje zna Dalibora s BMW (to je garant on o kome pričaš) i vjerojatno svakog drugog auto i ne-auto foruma gdje je pokazivao svoju kolekciju.
Na apsolutno svaki auto je išao bušiti te rupe za zastavice i keljiti CD naljepnice iako nema apsolutno nikakve veze s diplomacijom.
Unutra je ubacio najmanje 5 ekrana i zasebne GPS-e i mislim da samo fishfinder fali

Ekipa ga već godinama gnjavi oko toga što uništava aute time, ali čovjeka nije briga

Staro 10.03.2014., 16:16   #10009
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pa bio je on i tu spominjan ako se ne varam... to je valjda najbizarnija kolekcija slika koju sam ikada vidio

ako pričamo o onom biseru koji je u rolsrojsa ubacio sony ozvučenje sa wooferom u gepeku
Staro 10.03.2014., 16:22   #10010
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Vjerojatno većina ovdje zna Dalibora s BMW (to je garant on o kome pričaš) i vjerojatno svakog drugog auto i ne-auto foruma gdje je pokazivao svoju kolekciju.
Na apsolutno svaki auto je išao bušiti te rupe za zastavice i keljiti CD naljepnice iako nema apsolutno nikakve veze s diplomacijom.
Unutra je ubacio najmanje 5 ekrana i zasebne GPS-e i mislim da samo fishfinder fali

Ekipa ga već godinama gnjavi oko toga što uništava aute time, ali čovjeka nije briga
Ima i e38 Li i i ovaj novji crni. Ozenil je sestru od decka kod kojeg perem auto. Zg rege su. Tip je onak malo stariji, ima skembu i sijedu kosu, skockan.. E38 nema zastavice i dobro zgleda iz vana. Isto je crni.

Ostavit ce E66 ovih dana kod ovog iz praone da se provoza pa sam se vec dogovoril da uletim pa cu stavit tu slike. Imam sam mob od 50kn pa nisam spreman u svakom trenutku sve uslikat..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.03.2014. u 16:29.
Staro 10.03.2014., 16:25   #10011
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
ako pričamo o onom biseru koji je u rolsrojsa ubacio sony ozvučenje sa wooferom u gepeku
Dalibor glavom i bradom
http://dalje.com/foto.php?id=2&rbr=3341&idrf=167193

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ima i e38 Li i i ovaj novji crni. Ozenil je sestru od decka kod kojeg perem auto. Zg rege su. Tip je onak malo stariji, ima skembu i sijedu kosu, skockan.. E38 nema zastavice i dobro zgleda iz vana. Isto je crni.
To je E38 L7, jako rijetka zvijerka.
Vozio sam se u njemu. Čudo od auta, ali te njegove zamisli unište cijelu ljepotu tog auta.

Stavio je plin na tu zvijer od 12 cilindara, neke kromirane umetke na mjesta gdje ne bi trebali biti, komandna ploča je prekrcana glupostima i tak neke stvari...
Čovjek je stvarno ok, koliko sam pričao s njime. Ima neke svoje ideje, al kaj mu možeš

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 10.03.2014. u 16:31.
Staro 10.03.2014., 16:28   #10012
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pa da mi sotim vozilom dođe na oldtimer meeting, jedini dokument kojeg bi mogao dobit bi se zvao BAN FOR LIFE
Staro 10.03.2014., 16:31   #10013
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Staro 10.03.2014., 17:36   #10014
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Zato u autoškoli možeš birati auto koji ćeš voziti. Dođeš, tražiš da bi učio na benzincu i problem riješen. Nisam valjda jedini koji se sjetio toga

Zadnjih dana gledam žene u prometu i to je strašno kakve greške rade. Ona zna gdje želi i gleda u tom smjeru, ali ne vidi znak koji joj govori da je to jednosmjerna ulica.
E vidis,ja san pologa ima jedno cca 4-5 godina,u Splitu, i vozia prvih 20 sati clia benzinca nekih 110-115 ks, a zadnjih 10-15 sati(nesican se) dizela clia nekih 60-70ks
Po meni jako dobro, probas i "naucis" vozit oba, tj vidis sta je benzin a sta dizel...a vidis i razliku u snazi, skuzis drukciji gas, kumplug i slicno
jako korisno,a za autoskole relativno jeftino izvest (samo bolja rotacija/organizacija auta)
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 17:47   #10015
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ja sam polagal na Golfu 2 1.6 TD i bio mi je nocna mora za vozit isto kao i instruktor. Kad sam prvi put sjeo u Toyotu Starlet 1.3, moj prvi auto, bio mi je preporod. Razlika nebo i zemlja. Moderni dieseli nisu vise bas tak laganai za skuzit, pogotovo ak se radi o nekom skupljem autu i nekom sa manje iskustva ili nekoga koga auti ni malo ne zanimaju ko ne zna prepoznat detalje u autu koji oztkrivaju da je diesel. Tak da mene to ne cudi. Cak sam i ja jednom prilikom zazujo u jednom A6 i nisam skuzio da je diesel. Nisam ja vozio ali opet..
Staro 10.03.2014., 22:42   #10016
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:

KOliko san ja cuo od jednog vlasnika E38 Alpine (u kojoj san se vozio ) doticni gospodin je blago receno Klaun, a vidio san da mu je i AK posvetio par stranica prije par godina... Ima na drugim forumima koje preserane radi, steta trosit rijeci. Doduse ima par zanimljivih auta.

Danas opet vidio jedinog splitskog F10 M5 (Budalic), koja perverzija od auta, dominacija teska. Tako silovito razvija brzinu, da sumnjan da mu sta po ST i sire moze parirat, eventualno GTRovi, sve ostalo je maciji kasalj (ne iskljucujen M6 od Milavica).

Naravno vec potvrdjeno vise puta, auto bolesno izgleda, pravi nasljednik E39 ako priskocimo E60 izroda (osim S85B50)
Staro 10.03.2014., 23:14   #10017
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
KOliko san ja cuo od jednog vlasnika E38 Alpine (u kojoj san se vozio ) doticni gospodin je blago receno Klaun, a vidio san da mu je i AK posvetio par stranica prije par godina... Ima na drugim forumima koje preserane radi, steta trosit rijeci. Doduse ima par zanimljivih auta.

Danas opet vidio jedinog splitskog F10 M5 (Budalic), koja perverzija od auta, dominacija teska. Tako silovito razvija brzinu, da sumnjan da mu sta po ST i sire moze parirat, eventualno GTRovi, sve ostalo je maciji kasalj (ne iskljucujen M6 od Milavica).

Naravno vec potvrdjeno vise puta, auto bolesno izgleda, pravi nasljednik E39 ako priskocimo E60 izroda (osim S85B50)
vidjam svakodnevno bijelog F10 M5 na brdima , priko puta tommya(MK) ,kraj kafane Tramontana... koja perverzija od auta...daa bi livo jaje odma
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 23:41   #10018
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
vidjam svakodnevno bijelog F10 M5 na brdima , priko puta tommya(MK) ,kraj kafane Tramontana... koja perverzija od auta...daa bi livo jaje odma
To je taj jedan jedini, AW M5 F10, od Budalica, ja ga vidjan po Gripama i u Spinutu di doticni i obitava

A perverzija, ali cista perverzija.
Staro 11.03.2014., 00:37   #10019
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Ja sam prvi put u splitu vidia gtra nekidan splitskih rega, osta sam
Staro 11.03.2014., 03:49   #10020
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ne mogu vjerovat da taj M5 ima 1945kg.

Al sta je je, bome je ludilo.

Sve vise i vise mi se svidjaju ogromni jaki auti. Prije par mjeseci bi uzeo najjaci hatchback tipa Megane, A klasa AMG, S3. A sad vec ove malo vece.
A klasa mi je inace najljepsi hatchback trenutno.

Nisam covjek koji bi vozio po Grobniku, btw.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 11.03.2014. u 03:55.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na