|
![]() |
#9992 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9994 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A toj ženskoj to nije bio prvi problem. Jednom došla po mene da joj se strgao ključ u bravi. Reko, jebote ako je to napravila fakat se zajebala... Dođem, pogledam, ključ unutra, cimnem volan lijevo-desno i okrenem ključ bez beda. Ženska u šoku, kako si to napravio? ![]() Treći slučaj, ponovno ista garaža, došla po mene da je zaglavila auto dok je ulazila u garažu!?? WTF,opet ja dolazim, kad ono, ženska ima dvorište na L, garaža je pod pravim kutom i malo uvučena uz zid kuće. I sad ona kad dođe, prvo smota desno i ide do ruba dvorišta pa onda natrag, lijevo i na guzu unutra u garažu, ništa teško. Jadnica kod ulaska smotala malo previše lijevo i naslonila prednji kraj auta na zid prije garaže, zavinula retrovizor. Tako je stala, izašla van i došla po pomoć ![]() A legenda, kad se te žene sjetim, malo smo van grada i svaki put kad naletiš na gužvu na izlazu iz grada od jedno km ili dva, ona je na čelu kolone, ide s posla i vozi se 30 km/h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9996 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A kako ce napravit burnout? ![]() Smisao je da proklize, i kocnicom odrzava da ne poleti, nego da stoji eventualno se malo pomice, pogresna procjena s puno konja/momenta i dobijes jako lip smrad lamele ![]() Potpis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9997 | ||
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() legenda ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9999 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma koji centar sigurne vožnje kad žena od 5 banki sjedne prvi put u auto. Bilo je još slučajeva, prazni aku, pa neki light show s lampicama, niti se ne sjećam više svega ![]() Nakon par godina je naučila i sad vozi bolje. Ustvari, nije toliko ona kriva, nju je samo bilo strah, po meni je veći problem autoškola. Kad mi je mlađa sestra izašla iz škole, nije znala vozit. Tamo vozila dizla, došla doma na slabijeg benzinca, show. Ne koči, ne daje gas dok kreće (naravno, radi dizla), objašnjenje: pa tako je rekao instruktor. Imala jednu prometnu zbog toga i bezbroj blamaža po gradu. Ono tipa, semafor na laganoj uzbrdici, 2 kruga zelenoga su prošla, njoj još auto crkava. Naravno jer pokušava krenuti bez gasa. Osjećaj za kuplung i kočenje motorom uopće nije imala. Morali smo je ponovno učiti voziti. Tako da ako treba nekom kosti polomiti, to su debili od instruktora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10000 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
I meni je sestra tako mislila kad je izasla iz autoskole ali kad sam joj objasnia teoretski sta triba i napravia dva dira s njom - vozi ko sat. Slazem se da ih u autoskoli slabo nauce, pogotovo zene koje niti razumiju previse tematiku niti ih interesira, ali 35 sati je jako kratak period i naravno da s mladim vozacem u pocetku netko treba biti i pomoc mu u prvih par voznji. To sigurno pomaze, pa makar psihicki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10001 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() kak je onda položila,dizla valjda lakše vozit,metneš u jednu brzinu i turpijaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10002 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 10.03.2014. u 15:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10003 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() ama, sve 5. barem mi koji smo polagali prije 10+ godina smo polagali na srotovima od auta, puntici, corsice, unici, tvingo i ostala skalamerija......... i svi redom bili dizli od ~50 konja, traktor style. ali brate mili, ili imas smisla za auto ili nemas. kakve veze sto je dizel ili benzin, 50 konja ili 150 konja? svaki ima istu shemu (barem manualci), kvacilo - kocnica - gas. nema trecega ![]() mislim, normalno da nitko od nas (barem ne onaj tko prije vozackog nije vozio) ne zna voziti nakon vozackog. ili da se izrazim, izuzetno rijetki su oni koji u petak kad poloze vozacki mogu ici u guzvanciju sami, petljati izmedu ljudi / bicikala / kretena po cesti, a da im pritom nije panika i drhtanje i zvjerinjanje na sve strane i druga bez gasa.......... ali sjedne, sjedne samo nakon kratkog vremena prakse. nikakvih godinu dana ili ko' zna koliko, sjedne i onda se vozis onako kako se vozi (citaj - IMHO nitko ne treba voziti onako kako se uci, jer to nije voznja ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10004 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zato u autoškoli možeš birati auto koji ćeš voziti. Dođeš, tražiš da bi učio na benzincu i problem riješen. Nisam valjda jedini koji se sjetio toga ![]() Zadnjih dana gledam žene u prometu i to je strašno kakve greške rade. Ona zna gdje želi i gleda u tom smjeru, ali ne vidi znak koji joj govori da je to jednosmjerna ulica.
![]() |
#10005 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Komentirao sam kolegi koji je reka da mu sestra slabije vozi i da je prakticki uce ispocetka vozit. Sestra mi nije antitalent ali razliku dizel/benzinac nije znala, uostalom nije ni potrebno da zna, ali nakon sta san joj objasnia razlike i sta treba radit skuzila je i dobro "upravlja vozilom" ako cemo po tvome (bez prometnih i ikakvih blamaza, valjda mislis na koleguiznad). I mislim da si u krivu za instrutore, zasto zenama koje ne znaju ne bi u jednom od 35 sati spomenuli razliku, da znaju sta ocekivat, pa posao im je osposobit vozaca za sudjelovanje u prometu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10006 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tak jaki auti ko ta Corvette skure kvacilo bez problema. Pogotovo ak ih se cesce ganja, vozi po stazi sa downshiftanjem bez blipa i itd. Onda jedan takav start samo dovrsi kuplung ak ne i napravi goru stetu.. Negdje sam cital da su F1 vozaci u manualcima na stazi velki kurioci kvacila jer su zaboravili vozit s kuplungom... Danas sam prical sa jednim gasterbajterom i ima A4 1.9 TDI 130ks sa 380 tisuca km, kaze bez i jednog kvara. Ne cudim se ili slicno samo objavljujem podatak.. Onda sam malo pregledal Passat, godinu dana star 1.6 tdi i ne znam zbog cega taj auto svi hvale da je nutra nest extra kvalitetan, plastika i sl.. Gornji dio nije nist meksi od Meganeovog a donji dio kokpita je najjeftinija tvrda plastika. Plastika na vratima je isto bezveze sa minimumom tekstila oko kvake. Volvo, koji sam nedavno vozio je po tim stvarima RR za taj Passat. Kod mene u Zagorju se covjek vozi u 760, produzenom i zakacio je zastavice, EU i CRO ko da je neki predsjednicki. Pitam mu sogora kaj je on neki vozac, ne to je tak iz fore. To meni nadmasuje seljo-tuning, fejk xenone i sl.. Kralj trasha. Zaustavi se pred birtijom i prica s autom da svi cuju. Auto i ima bas te nekakve umetke za zastavice pa je mozda i nekoc bio u slicnoj funckiji. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.03.2014. u 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10007 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10008 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Na apsolutno svaki auto je išao bušiti te rupe za zastavice i keljiti CD naljepnice iako nema apsolutno nikakve veze s diplomacijom. Unutra je ubacio najmanje 5 ekrana i zasebne GPS-e i mislim da samo fishfinder fali ![]() Ekipa ga već godinama gnjavi oko toga što uništava aute time, ali čovjeka nije briga ![]()
![]() |
![]() |
#10009 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa bio je on i tu spominjan ako se ne varam... to je valjda najbizarnija kolekcija slika koju sam ikada vidio ![]() ako pričamo o onom biseru koji je u rolsrojsa ubacio sony ozvučenje sa wooferom u gepeku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10010 | |
Premium
|
Citiraj:
Ostavit ce E66 ovih dana kod ovog iz praone da se provoza pa sam se vec dogovoril da uletim pa cu stavit tu slike. Imam sam mob od 50kn pa nisam spreman u svakom trenutku sve uslikat.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.03.2014. u 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10011 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() http://dalje.com/foto.php?id=2&rbr=3341&idrf=167193 Citiraj:
Vozio sam se u njemu. Čudo od auta, ali te njegove zamisli unište cijelu ljepotu tog auta. Stavio je plin na tu zvijer od 12 cilindara, neke kromirane umetke na mjesta gdje ne bi trebali biti, komandna ploča je prekrcana glupostima i tak neke stvari... Čovjek je stvarno ok, koliko sam pričao s njime. Ima neke svoje ideje, al kaj mu možeš ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 10.03.2014. u 16:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10013 |
The mighty pirate
|
![]() |
#10014 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Po meni jako dobro, probas i "naucis" vozit oba, tj vidis sta je benzin a sta dizel...a vidis i razliku u snazi, skuzis drukciji gas, kumplug i slicno jako korisno,a za autoskole relativno jeftino izvest (samo bolja rotacija/organizacija auta) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10015 |
Premium
|
Ja sam polagal na Golfu 2 1.6 TD i bio mi je nocna mora za vozit isto kao i instruktor. Kad sam prvi put sjeo u Toyotu Starlet 1.3, moj prvi auto, bio mi je preporod. Razlika nebo i zemlja. Moderni dieseli nisu vise bas tak laganai za skuzit, pogotovo ak se radi o nekom skupljem autu i nekom sa manje iskustva ili nekoga koga auti ni malo ne zanimaju ko ne zna prepoznat detalje u autu koji oztkrivaju da je diesel. Tak da mene to ne cudi. Cak sam i ja jednom prilikom zazujo u jednom A6 i nisam skuzio da je diesel. Nisam ja vozio ali opet.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10016 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Danas opet vidio jedinog splitskog F10 M5 (Budalic), koja perverzija od auta, dominacija teska. Tako silovito razvija brzinu, da sumnjan da mu sta po ST i sire moze parirat, eventualno GTRovi, sve ostalo je maciji kasalj (ne iskljucujen M6 od Milavica). ![]() Naravno vec potvrdjeno vise puta, auto bolesno izgleda, pravi nasljednik E39 ako priskocimo E60 izroda (osim S85B50) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10017 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10018 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() A perverzija, ali cista perverzija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10020 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne mogu vjerovat da taj M5 ima 1945kg. ![]() Al sta je je, bome je ludilo. Sve vise i vise mi se svidjaju ogromni jaki auti. Prije par mjeseci bi uzeo najjaci hatchback tipa Megane, A klasa AMG, S3. A sad vec ove malo vece. A klasa mi je inace najljepsi hatchback trenutno. Nisam covjek koji bi vozio po Grobniku, btw. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 11.03.2014. u 03:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|