|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
dfi lan party ut nf4 ultra-d nece boot-at
dfi lan party ut nf4 ultra-d s a64 300+ venice, gainward 6600GT i 2x512MB buffalo memorije neće bootat. Debug javlja 1 1 1 0, što je šturo u manualu opisano kao CPU DETECTED... Debug logika izgleda, redom kao što je u manualu 1111 (System start up) 1110 (CPU detected) 1100(Dram detected) 1000(Vga detected) 0000(System boot-up) 1(upaljena dioda, 0 ugašena) Upali se ventilator napajanja, ventilator procesora, ventilator, grafičke, disk se počne vrtit i DVD ledica svijetli. No na ekranu se ne pojavljuje ništa... Jel imao tko ovaj problem i kako ga je riješio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Blesavo napisan bios, žurilo mi se i nisam gledao no memorije sam stavio u zadnje slotove (one koji su mi bili najbliži, 3,4). Proradila je na 1,2 a nedugo poslije i na dc modu 2,4...al svejdno bios nije dobro napisan jer je trabalo radit i na 1,2... Problem rješen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Od 5.09 verzija BIOS-a na gore TCCD ide u naranđaste slotove, BH5/UTT u žute. Kaj si ti stavio jedan stick u žuti, jedan u naranđasti slot? I koja verzija BIOS-a? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
:confused: :confused: a ja imam 2x Geil value 512mb u narančastim slotovima i nemam blage koji su čipovi na tome, i sasvim ok radi, a ti si reko da idu samo TCCD? Mislim da sam prčitao negdje na netu (nisam siguran) da su neki GEILovi čipovi gore....ne Samsungovi ili slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Za BH-5 obavezno BIOS baš za nju, TCCD sam ja furao na 275-280 i sa 510-2 verzijom za BH5 i išlo je fino. To sa žutim slotovima je za memu koja treba višlje napone, tako je optimiziran BIOS. Npr-BH-5 na 260 2-2-2 je išla superstabilno u žutim pri 3.4v a u naranđastim je trebalo dodavati još napona. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|