|
![]() |
#9931 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#9932 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Sto velite na hondu accord cca 2004-2005, primarno 2.2 dizel ili alternativa benzinci ali sa plinom. Recimo da ju tu mogu naci za cca 45 000kn, ili preko kompe izvana za manje novce ali sa trosarinama bi to bilo slicno. Citao sam po netu i ljudi su u pravilu zadovoljni ali ovo je auto od 10 godina. Isplati li se uzeti i na sto moram paziti kod kupovine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9933 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9934 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() No slazem se za Kiu, taj K900 je nesto posebno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9935 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9938 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9941 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9943 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9945 | |
Banned
|
Citiraj:
A Type R je najavljen kao sub8, sad triba vidit kako su ga japanci poslozili... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9947 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Sad je u planu kupnja sedme generacije (2003-2008) ali redizajn (2006-2008) jer su dizeli 2003-2005 imali manu sa mjenjačem, a onda je to riješeno na redizajnu. Kod benzinaca je bila mana što su se maglili prednji farovi, pa su to riješili na redizajnu. U oba slučaja, to nije zahvaćeno na svakom proizvedenom primjerku, niti je to jako ozbiljno, ali opet... Pun pogodak bi bila 8 generacija (poboljšane kočnice, još jači motor, itd itd) ali najjeftiniji je cca 15 000 € Priča se da će novi Civic typeR biti bolji i od Renola i Seat-a ![]() http://www.autoblog.com/2014/03/04/h...o-geneva-2014/ ...i da, ono što kod nas neće nikad bit' - Accord Coupe 8gen http://velgenwheels.com/wp-content/uploads/2013/07/11-8thgen-Accord-Coupe-VMB8-20x10.5-All-Around1.jpg http://velgenwheels.com/wp-content/u...ll-Around1.jpg
![]() |
![]() |
#9948 |
Guest
|
jel se razumije netko u auto muziku, jel se da sloziti solidna polovna muzika za 1000-1500kn? starija opel astra je u pitanju... volio bih imati i bateriju te pustati muziku sa mobitela, 3.5mm |
![]() |
![]() |
#9950 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9951 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Kupio sam upravo taj model (MXS 5.0) na akciji prije nekih 3mj, zadnjih 5 godina sam imao slabiji model xs3600. Ovaj 5.0 je nesto jaci i ima vise funkcija punjenja i brze puni. Puni najmanje moto akumulatore do velikih 110ah za traktore, a moze i vece. Ja ga koristim i za punjenje akumulatora za vikendicu, tak da je punjac svaki tjedan u pogonu ![]() Sto se tice brzine punjenja, otprilike prazan 75ah napuni za nekih 12-18h. Dobra stvar je da ga mozes spojiti na aku i tako ostavit danima spojeno....+ 5 godina garancije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9954 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() koji nije ništa posebno, a zadnja polica je imala ni manje ni više nego 6 zvučnika, ali zato nije bilo pojačala već su bila spojena samo 2 Pyle elipse koje su zbog visoke osjetljivosti i napravljene da se samo deru i taj su posa odrađivale dobro, digneš gepek, pive na krov i deri. Onda sam prije nekih 5 godina prominija tvorničke zvučnike u vratima i stavija sam Mac Audio MP 2.13 ![]() i to je već bilo neopisivo bolje od tvorničkih zvučnika, a bilo bi vrhunski da sam dampira vrata jer možeš mislit kakva je "čvrstoća" vrata u autu niže klase starom 10-15 godina kojemu popuca pola kopči kad skidaš oplatu s vrata. Znam da bi bilo puno bolje s dampiranim vratima jer sam isproba zvučnike držeći ih u rukama prije zavidavanja u vrata i zvuk je puno puno bolji nego kad ih se zašarafi u onu drndavu limenu šupljinu šta se vratima naziva. A koštali su 360 kuna tada ti zvučnici. Zato ti preporučam da nabaviš nešto za damping (npr. STP Gold, potraži po našim forumima o auto akustici a ima i na njemačkom ebayu, za 500 kuna se mogu jako dobro umrtvit vrata) recimo nešto ovako (STP GOLD Door Solution) samo ovo je već 100 eura ali ima materijala na bacanje i većina radia od 500 kuna i zvučnika od 350-400 kuna će bit milijun puta bolje od tvorničkog ozvučenja, a ako ideš na polovnu opremu to već ima kvalitetnih stvari za te pare. Za kojekakva pojačala neću govorit jer s tim nemam iskustva, ali mislim da za te novce se ništa ne uklapa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9955 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imal je Seat bolje gume. RS je auto iz 2010 (rekord je od 2011) a ovaj je 2014 i nebu ni blizu tak dugo na tronu. Moram malo branit Renault posto ga sad vozim.. Hondi bi bilo bolje da izbaci novi Civic pa onda R jer je ovaj tu jos i 06 i sve je ruzniji. Nisam mogao vjerovat jos pred koju godinu da ce R model doc tek za 2015, kad sam to cital negdje jer sam mislio da nebu tak duglo vukli taj model ali eto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9956 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nova vrsta seljačina u prometu. Trubi iste milisekunde kada se iz crvenog prebaci u zuto. A ja sam jos bio spreman za brzo startanje. Pa da je potrubio nekom zivcanom liku propucali bi se na semaforu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9957 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
do 2015 bu 3 puta oboren ring ![]() što se renola tiče mislim da će pravi adut i to bez konkretnog rivala biti novi twingo sport... ako natrpaju u gepek nešto što bi po logici stvari trebalo imati min. 130hp i pogon na stražnje kotače, dorađen ovjes, to će biti strašno velik komad zabave ne za taj iznos para nego za i osjetno veći. osim što je ružan ko sam vrag ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|