Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.02.2014., 15:46   #9721
trnavausrcu
Premium

Datum registracije: Jan 2011
Sto losije felge tj. sto su trazenije vece su sanse da ostanete bez njih. Pa dovoljno je otvorit njuskalo, ima ekipe koja prodaje po 100kom felgi, sigurno ih nisu uvezli.
I to sve rabljene naravno, a koliko komada ode preko granice.
trnavausrcu je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2014., 23:35   #9722
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Danas dok sam vozio primjetio sam MUP-ov kombi, Mercedes, stoji parkiran sa strane i kad sam prolazio vidio sam mu nakakve kamere na krovu, jesu to kamere za mjerenje brzine ili?
Staro 09.02.2014., 23:56   #9723
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Staro 10.02.2014., 00:05   #9724
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Yep, tocno takav.
Staro 11.02.2014., 21:22   #9725
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Pas mater vise ih mozes ocekivat iz satelita da mire brzinu. Danas ja vozin (uvik po propisu + 40 ), ali ekipa ne blica. Pas mater, mrzin to, uspio san na vrime usporit ali jebeno mrzin kad ne blicaju. Još je bila i kiša šta je čudno, inače po kiši ih nema toliko
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 21:26   #9726
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pas mater vise ih mozes ocekivat iz satelita da mire brzinu. Danas ja vozin (uvik po propisu + 40 ), ali ekipa ne blica. Pas mater, mrzin to, uspio san na vrime usporit ali jebeno mrzin kad ne blicaju. Još je bila i kiša šta je čudno, inače po kiši ih nema toliko
I za blicanje su kazne
esc je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 21:30   #9727
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Jer skuzio tko kolko auti vozi sa China Xenon + halogen kombinaciji ili crko jedan Xenon pa nema drugog? Druga var. je China Xenon na jednoj strani a na drugoj nista. Kamioni su svi presli na Xenone, skoro svi.. Xenon maglenke su sad in i ni nema drugih osim tih da su upaljene kad nema magle. Nema tih pojava tolko u gradu ali cim se malo makne komedija.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 21:30   #9728
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
I za blicanje su kazne
Odkad je to?

Sve nije dobar...

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com
Staro 11.02.2014., 21:33   #9729
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Odkad je to?
to ti je već ohoho,valjda više od 2 godine
Staro 11.02.2014., 21:35   #9730
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
to ti je već ohoho,valjda više od 2 godine
Plan 21

A pozdravlja san prijatelja koja država to je čudo. Danas su mi u miliciji digli živce, uvik je jebena gužva i kad je nema. Da su bar privatnici
Staro 11.02.2014., 21:37   #9731
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jer skuzio tko kolko auti vozi sa China Xenon + halogen kombinaciji ili crko jedan Xenon pa nema drugog? Druga var. je China Xenon na jednoj strani a na drugoj nista. Kamioni su svi presli na Xenone, skoro svi.. Xenon maglenke su sad in i ni nema drugih osim tih da su upaljene kad nema magle. Nema tih pojava tolko u gradu ali cim se malo makne komedija.
Ma majstori ćuneri su svi redom padali na tehničkom s kineskim ksenonima, al sad su se sjetili još gore stvari. Ebay LED žarulje. Pršti na sve strane samo ne tam di treba...

Maglenke su priča za sebe, ali po zakonu ih smiješ imat upaljenim. A i većina novijih vozila(uglavnom VAG) gura DRL skup s maglenkom.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 21:40   #9732
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ma fora su mi. Crko jedan pa ekipa rade ima taj mix cirkus nego da odmah stavi obe halogenke i bok. Bas me zanima kak te Ebay Xenon maglenke delaju po magli.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 21:42   #9733
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Plan 21

A pozdravlja san prijatelja koja država to je čudo. Danas su mi u miliciji digli živce, uvik je jebena gužva i kad je nema. Da su bar privatnici
nije
http://www.24sata.hr/news/kaznjavat-...icanjem-198272
mislim da je izglasan
Staro 11.02.2014., 21:50   #9734
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Odkad je to?

Sve nije dobar...

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

renol laguna kupe
uz to nos koji strsi i farovi koji su previse sa strane i u prednjem kraju kao kod kakvog pežoa

w216 je bio visestruko ljepsi
Staro 11.02.2014., 21:57   #9735
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
renol laguna kupe
uz to nos koji strsi i farovi koji su previse sa strane i u prednjem kraju kao kod kakvog pežoa

w216 je bio visestruko ljepsi
Meni je bas fora. W216 je ima losija zadnja svitla... Iskreno TOP MERC mi je R231. Ali ono stvarno. Drag mi je jos W126 SEC od tih klasicnih, W124 Coupe. Naravno bolestan je ovaj W212 facelift coupe
Staro 12.02.2014., 01:47   #9736
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 01:53   #9737
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Ameri opremaju takvom opremom policijske patrolne aute i kad god se voze okolo skeniraju tablice za ukradena vozila. Genijalan sistem. Isto tako možda moze poslužit za alibi/nedostatak istog kad te snime negdje.

EDIT: Sorry multipost.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.02.2014. u 02:06.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 08:39   #9738
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
I za blicanje su kazne
Samo na autocesti

Ovaj kombi je dobra stvar, ne vidim razloga za brigu ak imaš uredno regan auto i nisi kriminalac za kojim je raspisana potraga
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 08:58   #9739
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
nisu ljudi svjesni koliko je neosiguranih vozila svakodnevno oko nas... brojke su fenomenalno visoke.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 09:27   #9740
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
nisu ljudi svjesni koliko je neosiguranih vozila svakodnevno oko nas... brojke su fenomenalno visoke.
U Zg da, jer su kontrole rijetke i loše sprovedene, ne jednom smo na seminaru imali priče o tome, zagreb je specifičan.
U manjim sredinama, pogotovo ovakvima di ja živim, brojke su minimalne jer se nadzor vrlo često provodi, i nerijetki su slučajevi di već 16-i dan stiže kazna za nevraćanje reg. oznaka i neodjavu vozila, za što je 15 dana zakonski rok od isteka registracije. I uz kompjutersko nadziranje isteka registracije, još su i cestovne patrole poprilične i ciljano se često odlazi u sva okolna mjesta na kako ih ja zovem blickrig patrole gdje se zaustavlja svako vozilo i provjerava registracija i eventualno šalje na izvanredni tehnički. Ekipa koja dođe sa strane, iz većih gradova se čudom čudi kako ima toliko murije po cesti
Staro 12.02.2014., 10:42   #9741
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
U Zg da, jer su kontrole rijetke i loše sprovedene, ne jednom smo na seminaru imali priče o tome, zagreb je specifičan.
U manjim sredinama, pogotovo ovakvima di ja živim, brojke su minimalne jer se nadzor vrlo često provodi, i nerijetki su slučajevi di već 16-i dan stiže kazna za nevraćanje reg. oznaka i neodjavu vozila, za što je 15 dana zakonski rok od isteka registracije. I uz kompjutersko nadziranje isteka registracije, još su i cestovne patrole poprilične i ciljano se često odlazi u sva okolna mjesta na kako ih ja zovem blickrig patrole gdje se zaustavlja svako vozilo i provjerava registracija i eventualno šalje na izvanredni tehnički. Ekipa koja dođe sa strane, iz većih gradova se čudom čudi kako ima toliko murije po cesti
Kako gdje, pogledaj Dalmaciju, neregistriranih vozila na tone.
Staro 12.02.2014., 11:03   #9742
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
hahahahha ovaj video gore je ludnica

što je zadnjih dana ljudima po cesti ?!
sinoc se parkirao bocno, kad eto dolazi caddy ispred mene i stišće se. realno, stane jedva.
čekam da vidim kako ce to izvesti jer parkinga 10 metara dalje ima na tone. mic po mic, bubne me, ode naprijed bubne onog ispred (vidi se ljuljanje), ide jos natrag... opet me udari. blicam, lagano potrubim... kad eto žene van, kaže ona sse parkira po talijanski.
gledam, meni nista, drugom autu nista... reko, vozi. nije me uspjela toliko zaparkirati da se nisam mogao izvuci ali koma.
drugi slucaj, stojim na semaforu. sam, guzve i ljudi po cestama nema. kad odjednom... bump cijeli se stresem, gledam u retrovizor... neki stari mi se zabio u guzicu
idem van, gledam, ni meni ni njemu nista... cim sam vidio starog unutra da je izbecio oci ko sova, invalidska naljepnica na autu... mislim si, je?)/( budalu, štedi živac i vratim se u auto i odem.
bilo je toga jos tu... ali se cudim, koliko su se ljudi opustili nekako, da imam takvih slucajeva skoro svaki dan (ovo je bilo sa danom razmaka). apsolutno se nema potrebe nabijati u guzicu nekome, pa da je i ne znam kakva guzva... drugo, parkinga ima gro, ali si je netko zacrtao baš to gdje mu je teško (i na kraju ostane parkiran zaku&($% )

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 11:04   #9743
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ja zivim 20min od rotora u Zagrebu, pa u mom selu nereganih auta ko
u priči, sa motorima i skuterima je još gore. A i vozačka je za "pičkice".

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 11:57   #9744
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Kako gdje, pogledaj Dalmaciju, neregistriranih vozila na tone.
Lol. Dalmacija je toliko opširan pojam po pitanju registracije da je to strašno. A i statistički netočno da je tamo takvih 'na tone'. Ako pričamo o otocima, onda da, tamo je prosjek na 1 reg. automobil, 1 neregistrirani, ali globalizirat to na cijelu dalmaciju je neozbiljno.
Staro 12.02.2014., 12:00   #9745
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Lol. Dalmacija je toliko opširan pojam po pitanju registracije da je to strašno. A i statistički netočno da je tamo takvih 'na tone'. Ako pričamo o otocima, onda da, tamo je prosjek na 1 reg. automobil, 1 neregistrirani, ali globalizirat to na cijelu dalmaciju je neozbiljno.
I u unutrašnjosti. Omjer je i gori u desetak mjesta koje znam (sva su obalna).
Staro 12.02.2014., 12:31   #9746
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Samo na autocesti
Znaci dovoljno mi je onda promrljat pas mater kad ne blicaju
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
Vidis nisan mislio da ima toliko, pogotov ne 1:1 omjer....

Ne racunan odjavljena auta bez tablica. Koje sranje kad te takav avion udari....

Nego jučer malo pala kiša pa se odma vozi 40 i naravno bez signalizacije. To triba kaznjavat...
Staro 12.02.2014., 12:46   #9747
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Vidis nisan mislio da ima toliko, pogotov ne 1:1 omjer....

Ne racunan odjavljena auta bez tablica. Koje sranje kad te takav avion udari....
U principu je rješivo, ako je bar jednom bio registriran.
Staro 12.02.2014., 12:54   #9748
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Počeo sam primijećivati sitnice na Škodi koji lagano živciraju
Ne znam je li tako i na ostalim modelima, ali mislim da vlasnici Fabie kosu čupaju kad počne padati kiša

Brisači imaju low i high brzinu. Kiša pada kako pada ovih dana, nit jako, nit slabo. Taman je za low na svakom drugom autu koji ima normalne intervale brisanja ili bar automatsku brzinu s obzirom na brzinu kretanja.

Ovdje je stvar malo drugačija
Low znači da će prednje staklo obrisati svakih 20 sekundi. Problem je što je za 15 sekundi staklo već takvo da se van ne vidi ništa. Naravno, stražnji brisač svoj posao odradi svakih 10 sekundi i to je idealno.
High je pak druga krajnost gdje briše prebrzo. Vjerojatno ima još i warp brzina, ali to se ne usudim pokrenuti

Sve to vodi to toga da se ručica za brisače mora koristiti nekoliko puta više nego mjenjač...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 13:09   #9749
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pa kad sam imao rant na opel ista stvar - auto uopće nema intervalno podešavanje brzine nego off, intervalno fixno, konstantno i brzo.

čisti luksuz

samo za usporedbu sada recimo tog odron-opela i tvoje fabije, moje galsko smeće koje se u ovoj karoserijskoj izvedbi proizvodi od 1998 naravno da ima promjenjivu brzinu intervanog načina rada i ne samo to nego svaki put kada mu padne brzina ispod nekih 5-6kmh baca brisače jedan mod brzine unatrag, naravno kada se krene opet se vrati na brzinu koja je odabrana na ručici.

isto tako ukoliko zadnji brisač nije upaljen, a prednji je upaljen na bilo koju brzinu pri ubacivanju u rikverc, automatski se pali zadnji brisač.

od 1998 ponovo napominjem.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2014., 13:09   #9750
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
I u unutrašnjosti. Omjer je i gori u desetak mjesta koje znam (sva su obalna).
A gle, statistički, zg i okolica su najgori, svako osmo vozilo je neregistrirano, dok to u drugim županijama znatno pada. I od skoro 200.000 neregistriranih vozila u prometu u Hr, zagreb i okolica sami sudjeluju sa neslavnih preko 50%, znači preko 100.000 vozila je prosjek. A cijela Hr, znači sve ostalo ima sve zajedno manje od samog zg-a. Tako da priče o Dalmaciji kao leglu neregistriranih automobila nisu točne. Ne mogu naći mail sa tim istraživanjem jer su nam ukidali količinu prostora na mailboxu na poslu, pa je vjerojatno tu 'nestao', ali podaci su bili takvi, dobro pamtim brojeve.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na