|
![]() |
#9721 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Sto losije felge tj. sto su trazenije vece su sanse da ostanete bez njih. Pa dovoljno je otvorit njuskalo, ima ekipe koja prodaje po 100kom felgi, sigurno ih nisu uvezli. I to sve rabljene naravno, a koliko komada ode preko granice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9722 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Danas dok sam vozio primjetio sam MUP-ov kombi, Mercedes, stoji parkiran sa strane i kad sam prolazio vidio sam mu nakakve kamere na krovu, jesu to kamere za mjerenje brzine ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9723 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#9724 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9725 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9726 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
I za blicanje su kazne |
![]() |
![]() |
![]() |
#9727 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jer skuzio tko kolko auti vozi sa China Xenon + halogen kombinaciji ili crko jedan Xenon pa nema drugog? Druga var. je China Xenon na jednoj strani a na drugoj nista. Kamioni su svi presli na Xenone, skoro svi.. Xenon maglenke su sad in i ni nema drugih osim tih da su upaljene kad nema magle. Nema tih pojava tolko u gradu ali cim se malo makne komedija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9730 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9731 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Maglenke su priča za sebe, ali po zakonu ih smiješ imat upaljenim. A i većina novijih vozila(uglavnom VAG) gura DRL skup s maglenkom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9733 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
http://www.24sata.hr/news/kaznjavat-...icanjem-198272 mislim da je izglasan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9734 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#9735 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9736 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9737 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
EDIT: Sorry multipost. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.02.2014. u 02:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9740 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
U manjim sredinama, pogotovo ovakvima di ja živim, brojke su minimalne jer se nadzor vrlo često provodi, i nerijetki su slučajevi di već 16-i dan stiže kazna za nevraćanje reg. oznaka i neodjavu vozila, za što je 15 dana zakonski rok od isteka registracije. I uz kompjutersko nadziranje isteka registracije, još su i cestovne patrole poprilične i ciljano se često odlazi u sva okolna mjesta na kako ih ja zovem blickrig patrole gdje se zaustavlja svako vozilo i provjerava registracija i eventualno šalje na izvanredni tehnički. Ekipa koja dođe sa strane, iz većih gradova se čudom čudi kako ima toliko murije po cesti ![]()
![]() |
![]() |
#9741 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9742 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahahahha ovaj video gore je ludnica ![]() što je zadnjih dana ljudima po cesti ?! ![]() sinoc se parkirao bocno, kad eto dolazi caddy ispred mene i stišće se. realno, stane jedva. čekam da vidim kako ce to izvesti jer parkinga 10 metara dalje ima na tone. mic po mic, bubne me, ode naprijed bubne onog ispred (vidi se ljuljanje), ide jos natrag... opet me udari. blicam, lagano potrubim... kad eto žene van, kaže ona sse parkira po talijanski. gledam, meni nista, drugom autu nista... reko, vozi. nije me uspjela toliko zaparkirati da se nisam mogao izvuci ali koma. drugi slucaj, stojim na semaforu. sam, guzve i ljudi po cestama nema. kad odjednom... bump ![]() ![]() idem van, gledam, ni meni ni njemu nista... cim sam vidio starog unutra da je izbecio oci ko sova, invalidska naljepnica na autu... mislim si, je?)/( budalu, štedi živac i vratim se u auto i odem. bilo je toga jos tu... ali se cudim, koliko su se ljudi opustili nekako, da imam takvih slucajeva skoro svaki dan (ovo je bilo sa danom razmaka). apsolutno se nema potrebe nabijati u guzicu nekome, pa da je i ne znam kakva guzva... drugo, parkinga ima gro, ali si je netko zacrtao baš to gdje mu je teško (i na kraju ostane parkiran zaku&($% ) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9743 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja zivim 20min od rotora u Zagrebu, pa u mom selu nereganih auta ko u priči, sa motorima i skuterima je još gore. A i vozačka je za "pičkice". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9744 |
gadget freak
|
Lol. Dalmacija je toliko opširan pojam po pitanju registracije da je to strašno. A i statistički netočno da je tamo takvih 'na tone'. Ako pričamo o otocima, onda da, tamo je prosjek na 1 reg. automobil, 1 neregistrirani, ali globalizirat to na cijelu dalmaciju je neozbiljno.
![]() |
#9745 |
Premium
|
I u unutrašnjosti. Omjer je i gori u desetak mjesta koje znam (sva su obalna).
![]() |
#9746 | |
Banned
|
Znaci dovoljno mi je onda promrljat pas mater kad ne blicaju ![]() Citiraj:
Ne racunan odjavljena auta bez tablica. Koje sranje kad te takav avion udari.... Nego jučer malo pala kiša pa se odma vozi 40 i naravno bez signalizacije. To triba kaznjavat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9747 |
Premium
|
![]() |
#9748 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Počeo sam primijećivati sitnice na Škodi koji lagano živciraju ![]() Ne znam je li tako i na ostalim modelima, ali mislim da vlasnici Fabie kosu čupaju kad počne padati kiša ![]() Brisači imaju low i high brzinu. Kiša pada kako pada ovih dana, nit jako, nit slabo. Taman je za low na svakom drugom autu koji ima normalne intervale brisanja ili bar automatsku brzinu s obzirom na brzinu kretanja. Ovdje je stvar malo drugačija ![]() Low znači da će prednje staklo obrisati svakih 20 sekundi. Problem je što je za 15 sekundi staklo već takvo da se van ne vidi ništa. Naravno, stražnji brisač svoj posao odradi svakih 10 sekundi i to je idealno. High je pak druga krajnost gdje briše prebrzo. Vjerojatno ima još i warp brzina, ali to se ne usudim pokrenuti ![]() Sve to vodi to toga da se ručica za brisače mora koristiti nekoliko puta više nego mjenjač...
![]() |
#9749 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa kad sam imao rant na opel ista stvar - auto uopće nema intervalno podešavanje brzine nego off, intervalno fixno, konstantno i brzo. čisti luksuz ![]() samo za usporedbu sada recimo tog odron-opela i tvoje fabije, moje galsko smeće koje se u ovoj karoserijskoj izvedbi proizvodi od 1998 naravno da ima promjenjivu brzinu intervanog načina rada i ne samo to nego svaki put kada mu padne brzina ispod nekih 5-6kmh baca brisače jedan mod brzine unatrag, naravno kada se krene opet se vrati na brzinu koja je odabrana na ručici. isto tako ukoliko zadnji brisač nije upaljen, a prednji je upaljen na bilo koju brzinu pri ubacivanju u rikverc, automatski se pali zadnji brisač. od 1998 ponovo napominjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9750 |
gadget freak
|
A gle, statistički, zg i okolica su najgori, svako osmo vozilo je neregistrirano, dok to u drugim županijama znatno pada. I od skoro 200.000 neregistriranih vozila u prometu u Hr, zagreb i okolica sami sudjeluju sa neslavnih preko 50%, znači preko 100.000 vozila je prosjek. A cijela Hr, znači sve ostalo ima sve zajedno manje od samog zg-a. Tako da priče o Dalmaciji kao leglu neregistriranih automobila nisu točne. Ne mogu naći mail sa tim istraživanjem jer su nam ukidali količinu prostora na mailboxu na poslu, pa je vjerojatno tu 'nestao', ali podaci su bili takvi, dobro pamtim brojeve.
![]() |
|
|