|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Krsi mi se Radeon, help
Imam R 9700nonPRO Hercules. Do nedavno je na njoj bilo vodeno (GPU) i radila je na 360MHz (mislim da je max bio oko 367), a mem je na 318. (ima pasivnjake) Sve je radilo super tako jedno godinu dana. No otkako sam maknuo vodeno s nje sami problemi. Stavio sam gore Zalmana 80HP ili kak se vec zove, na boku ravno po tome puse 120mm vent, a ravno ispod jednu plocu hladi 80mm vent. Sada drzim na 340/310 i 0 artifekata ali se igra jednostavno zamrzne, ili u boljem slucaju onaj VPU recover se ukljuci. Ako stavim na 330 ista stvar. Jos je jedan novost, prije nisam korisio onaj ATi Tray tools a sada ga imam. Moze li on biti krivac? Eh i jos nesto, vidim da ekipa veli kako onaj ATI tray tools super nađe max MEM i GPU i da jos premalo stavi. LOL. Meni mem stavi na 332 a dok pokrenem igru sami aftifekti ![]() Dakle u cemu je problem? ATI tray? I kak se moze krsit ako ima NULA artifekata? Eh da...i taj zalman nije bas nesto. Dobro ajde ja uspoređujem s vodenim ![]() Fala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re-instaliraj ATT, drivere, očisti sve pa probaj opet. Ili vrati vodeno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]()
Asus K8N#Sempron 300x8@1.4V#1x512 G.E.I.L@2.5-4-4-8 1T#Radeon 9550SE#Seagate Barracuda 80Gb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Daj nemote me zezati ;( Najozbiljnije me zanima kako se graficka kartica moze rusiti ako nema niti jedan artifekt? Fala ! Driveri nisu jer sam vise puta mjenjao itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Probaj spustit na default pa onda isprabaj.
Asus K8N#Sempron 300x8@1.4V#1x512 G.E.I.L@2.5-4-4-8 1T#Radeon 9550SE#Seagate Barracuda 80Gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Probaj maknuti ATT pa vidi. DriverCleaner i očisti sve ostatke drivera. A možda ti cooler nije dobro sjeo pa čim se malo jače GPU optetreti bloka.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma teska glupost, bit ce ti smijesno. Kako trenutno slazem komp (nove ideje) sve je prilicno rastavljeno i cooler koji mi hladi MOSFETe je samo "uguran" u MOLEX s zicama. Eh on mi se slucajno bio ugasio pa se komp bio rusio (imam vodeno pa na MOSEFTe nist ne puse)...poludio sam i mislio sam da je graficka. Eto sada sve dela ko po loju. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|