|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
CATALYST Beta Driver 1 for Windows Vista beta 1
Ne znam kom to treba, ali ajd... To su samo driveri, četri mege. Instaliraju se na sljedeći način: 1.run ATI_BETA1_OTB.EXE 2.right click on “My Computer” 3.click “Manage” 4.click “Device Manager” on left window pane 5.locate “Display Adapters” on right window pane 6.right click on “ATI graphic adapter” 7.click “Update Driver” 8.choose “No, not this time” and click “Next” 9.choose “Install from a list or specific location” and click “Next” 10.choose “Don’t search. I will choose the driver to install” and click “Next” 11.click “Have Disk” 12.click “Browse” 13.navigate to the folder with the unpacked driver files 14.select “atiilhag.inf” and click “Open” 15.click “OK” 16.click “Next” (security alert will show) 17.click “Install Now” 18.click “Finish” 19.click “Close” 20.click “Yes” to reboot the system https://support.ati.com/ics/support/...estionID=19933 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Necem koristiti te drajvere nego sam samo htio reci jelc svaka cast ti si jedan ako ne i najbolji moderator na pc expertu. Ono svaka cast za trud ![]() da su svi ko ti nebi se trebala stavljati glupa pravila ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
A budući da sam danas naletio na "Windows Vista, IE7 Betas Leak to Web" uskoro ćemo ih moći svi isprobati. ![]() Naravno da je ono "leak" kaj se tiče MS-a teško sranje, izgleda da su popalili ATI-jevu foru i malo-malo "iscuri" neka beta, onda po forumima kupe rezultate besplatnih testera... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam ga danas skinuo i bas cu sutra da ga probam jer sam svakako moro da formatiram disk pa cu da vidim kako i to cudo izgleda kad je 2,5 gige veliko.:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|