Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.07.2005., 13:20   #1
Aren
Registered User

Aren's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Bluetooth i ZoneAlarm

Možda i nije baš pravo mjesto ali je ipak problem. Nabavila sam Bluetooth jer mi je dosadilo mobitel stalno spajati kablom. Ugurala sam ga u USB (zbog njega sam čak stavila i SP2 na XP) i bez greške sam mogla poslati file sa PC-a na mob. Ali obratno nije radilo. Mob je našao PC i PC je našao mob ali nije htio prihvatiti podatke sa moba. Zatim sam instalirala software koji je došao sa bluetooth-om ali sa njime nisam mogla niti poslati niti primiti file na mob. Mislila sam da je greška u bluetoothu pa sam ga vratila. S obzirom da mi treba bluetooth, svakako ću ga kupiti ali me brine kako ga upogoniti. O njima zaista ne znam ništa. Čak niti ne znam koji bih kupila. S obzirom da se prilikom prvog uključenja bluetooth-a na PC javio ZoneAlarm s porukom da je našao novu mrežu, pomislila sam da bi caka mogla biti u njemu to što ne mogu poslati file sa moba na PC. Ako je netko imao sličnih iskustva i uspio je to rješiti (u što sam sigurna) molila bih ga da mi pomogne.

Thnx!
:confused: :confused: :confused:
Aren je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2005., 13:56   #2
nikola-m
Premium

nikola-m's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Koji mob je u pitanju?Jer ima nekih koji ne podržavaju rad s PC preko BT, samo mogu slati filove na drugi mob preko BT.
nikola-m je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.07.2005., 14:09   #3
Aren
Registered User

Aren's Avatar

Baš sam kokoš. Ne mogu vjerovati da sam zaboravila napisati. Radi se o SE T630. Oni mogu. Frend mi ima isti takav ali nema ZA. I uglavnom šalje file-ove preka FMA S obzirom da mi ne treba sinhronizacija dovoljno bi mi bilo koristiti onu ikonicu u tray-u. Preko FMA nisam uspjela niti vidjeti mob. Sa kablom sam se isto tako namučila dok sam ga uspjela upogoniti ali preko BT nikako.
Staro 29.07.2005., 14:41   #4
nikola-m
Premium

nikola-m's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Moraš se onda igrati sa ZA. Ja ga nekoristim tako da se u to neću petljati. Ja sam sa N7650 preko BT ( sa SP1 i SP2) sve mogao raditi bez frke.
nikola-m je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2005., 14:46   #5
Aren
Registered User

Aren's Avatar

Thnx anyway!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori