|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kartica je strasna, doduse tek je 4 dana u mene, ali ne mogu bit zadovoljniji. OCa se prebolesno. ![]() Radi na 1100/1400 gpu/memorija bez diranja napona non stop, a temperatura nakon 20min igranja na 53°C do 61°C nakon 3-4 sata konstantnog igranja BF4 (malo zbunjujuce posto vidin na testovima da je uglavnom oko 70°C), kuciste (Obsidian 550D) je puno Noctua + nema grijanja od CPUa zbog H100i i tek je nesto malo glasnija (~2500rpm), ali je zanemarivo posto se ionako koriste slusalice pri igranju. ![]() Palo mi napamet probati s biosom od 290X otkljucati shadere, ali evo vidim nazalost da nitko jos nije uspio pa san odusta...za sad! ![]() Svakako odlicna kupnja. Nije bas jeftina, al nije ni skupa za ovo sta nudi.
__________________ Tko leti - vrijedi Tko vrijedi - leti Tko ne leti - ne vrijedi __________________
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Bravo na testiranju! Bilo bi savršeno kad bi imali i 280X CF. Možda napravite jednog dana pa ubacite rezultate... Izbacili ste i usporedbe sa 280X... Iako je slabija, ljudima bi vise dočarala koliko je 290X jaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Taj hladnjak je za mene velko iznenadenje s obzirom da neki puno razvikaniji hladnjaci ne prolaze ni blizu tak dobro na 290tki. Jos vece iznenadenje mi je XFXova verzija koja je po recenzijama odlicna, po pitanju hladenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() 280X vs. 290 vs. 290X usporedba ima u originalnim clancima, a ima i tu u par grafova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Hladnjaci su vrlo slicni ali nisu skroz isti. Ventovi se na Toxicu zavrte i do cca. 2700 rpm, zbog cega i je razlika u buci. Kod TRI-X je VRM 1 maks oko 70°C, a VRM 2 oko 53°C. Za Toxic ne znam jer GPU-Z nije mogao izmjeriti. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|