|
![]() |
#9451 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Morat ću povuć sve što sam rekao o našim vozačima i njihovoj kulturi ![]() Trenutno "uživam" u turskom prometu gdje pravila nema. Zapravo, jedino pravilo je da prednost ima onaj tko prvi potrubi. Prednost ima i onaj s većim autom. Prosjek kosina ulica u Istanbulu je oko 60 stupnjeva i popločene su kamenom. Meni se skliže u običnim tenisicama, a dosad nisam vidio nijedan auto da onuda ide bez problema. Nijedan auto još nisam vidio bez oštećenja, ali ni sa zimskim gumama ![]()
![]() |
#9452 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() (bijah i u turskoj i u grčkoj, turci su mile mace za grke, njihovu vožnju i aute, koji su jedno 100x gori nego u turskoj) ![]()
![]() |
![]() |
#9453 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
bio, vidio, dozivio, poljubio zemlju po izlasku iz auta, ak je u mojoj moci, vise nikad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9454 |
The mighty pirate
|
Automobili
Par dojmova auta u kojima sam vožen. Službeni su, ali novi. Novi Focus sedan i Fiat Linea. Focus je odličan izvana, ali kad uđeš unutra, smijeh. Komandna ploča je kao da su radili tribute Batmanu. Onaj raspored tipki i ventilacijskih otvora na središnjoj konzoli diže svaki želudac. Auto je ugodan i udoban u vožnji, ali nešto kao da fali. Radi se o nekom slabijem dizelu s 6 brzina i auto stvarno fino ide. Jedini minus je ta komandna ploča Linea mi se svidjela davno, na prvi pogled. Mislio sam da je to fora kao ovi c elysee i sl. low budget limuzine, ali jok. Izgleda lijepo izvana, izgleda lijepo iznutra. Tradicionalan dizajn iznutra, malo vuče na nijemce. Izgleda mrvicu jeftinije od Focusa, ali mi se sa suvozačkog mjesta čini prostranijim nego Focus. Nekako je ugodnije voziti se u Linei. Isto je bio neki slabiji dizel, ali s 5 brzina, no sasvim solidno ide. Iako ne volim pretjerano Fiate, a Fordove da, da biram, uzeo bih Lineu. Inače, tu su Linee i Albee najčešći auti. Taksisti jedino voze ta dva auta.
![]() |
#9455 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Linea je ovaj najzadnji model 2013.? Meni dobro izgleda, ipak je to u biti Grande Punto malo izmjenjen sa prtljažnikom. Bila je samo koncept karavan verzija koja je izgledala fenomenalno. http://www.blogcdn.com/es.autoblog.c...kend-2_jpg.jpg Ovaj tvoj je 1.3 multijet sa 90ks |
![]() |
![]() |
![]() |
#9456 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A ovaj karavan izgleda mrak ![]()
![]() |
![]() |
#9457 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Linea je sigurno bar stepenicu iznad ovih francuskih limenjaka, c-elysee i puga. Bar kaj se tice izrade i dojma kad se sjedne u nju. Ja sam je proucio dobro kad je bila izlozena u West Gateu i za 99 tisuca, 1.3 diesel sa 95ks je odlican auto. To je rastegnuta platforma Punta i iza ima neusporedivo vise mjesta + 500l gepeka. Slazem se za unutrasnjost Focusa. Meni izaziva isto takve osjecaje. Probaj plasticnu oblogu od vrata pritisnut pa vidi kolko ima slobodnog hoda.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.01.2014. u 18:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9458 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Imam ove žarulje H7(HB7) standard,piše 12V 55W(HELLA),šta mislite o ovima? http://www.silux.hr/proizvodi/dodatn...lue?car=524334 Farovi su već zamrljani i žuti i nikakvi,ove postojeće jako slabo svijetle(i duga i kratka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9459 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9462 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Hummera ima vise. Onaj žuti od Mehunke, jedan crni i jedan sivi od onih koje sam ja vidio. Glazba kao pjesma ili setup u autu? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9463 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() koji to auto? hamer je bio crni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9464 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#9467 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#9468 |
The mighty pirate
|
Ne mrda, na 3 komada sam probao. Ovi su domaće (turske proizvodnje). Ne znam otkud dolaze modeli za naše tržište, ali po hrvatistanu nisam ni vidio puno Focus sedana.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 17.01.2014. u 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9469 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9471 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#9473 |
The mighty pirate
|
Malo istine o stanceu i E36 M3 https://www.youtube.com/watch?featur...&v=AENdc50K5aE
![]() |
#9474 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9476 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 18.01.2014. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9478 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ima i KR zuti Hummer. Mehunka vise nema. Vozi FX. |
|
![]() |
![]() |