|
![]() |
#37021 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#37022 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
...ja belaja šta ja napravi ![]() ![]()
![]() |
#37024 |
|
![]() |
#37026 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa, ako netko traži obleku za bicikliranje (konkretno softshell) onda zavirite u C&A. Ja sam danas kupio ovakav (link baca na krivu stranicu pa kopirajte link koji vam ostane u search-u (sorr, ovo je jedini način koji sam našao da stavim pravi link!) http://bit.ly/1gR2Cr0) samo jarko žuti za 199kn, sniženo sa 449kn (ovo je provjereno jer sam ga gledao jesenas i bila je ta cijena gore). Jakna je deklarirana na 8000mm vodonepropusnost (ISO 811) i 3000mm propusnost vlage (ASTM E 96). Ima kapuljaču i dosta je tanka (meni je to plus) i lagana. Ima i cifove za ventilaciju ispod pazuha ali nema mrežice tak da kad to otvorite ste skroz razotkriveni, nekima će možda smetati (ja bi da ima mrežicu, ali neću se previše žaliti) ali mislim da je dobra kupnja za tu lovu. Kakva će biti u praksi ćemo tek saznati, nadam se u nedjelju.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 16.01.2014. u 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37027 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 16.01.2014. u 21:17. Razlog: sretni brko |
![]() |
![]() |
![]() |
#37028 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo je fakat ispalo yebeno ![]() EDIT: Irvine, tebi je više pomoglo to što si poservisiro taj kramp od vilice nego što si kupio tene, al neka ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 16.01.2014. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37030 |
Registered User
|
elem raja, dns nam se u štrumpfove uključio još jedan: veli on na usponu, ja sam ti od Adaksinja...opppppaaaa reko: onda ćemo vozit komba i beše bomba ![]() Čovjek (Hrvoje) ima srce samo tako, da nema uši na kraju spusta bi se smijo oko glave ![]() ...bili smo brzi a bilo je i vremena za foto-sešn, kao što vidite...dobar je fotić, samo brzinaaaaaa je to ![]() ![]() ![]() VidimOSE za vikend, ![]()
![]() |
#37033 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
hahah... Sile, a jesi zajeban! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37034 |
|
![]() |
#37035 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Night je u bajk utukao vrijednost auta, a nikako da investira u fotic, mislim da bi taj trosak bio "sitnica" ![]() Inaca, stvarno odlicno uhvacen trenutak spusta, steta sto je slika mutna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37037 |
|
Destro - on1 Čuki - Ragley Sile - golf Jack - Cotic Zubić - Shandor-san Deda- Herkules
![]() |
#37038 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
deda, ne broje se čeličnjaci sa 100 hoda ![]() edit: evo i mojeg na faceu od production privee-a: https://www.facebook.com/media/set/?...8472360&type=1 negdje pri dnu... naspram drugih moj izlgeda totalno socijala ![]() Zadnje izmijenjeno od: zubich. 17.01.2014. u 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37040 |
Registered User
|
ležaj? klasični 2RS
elem raja, u zadnjoj nabi mi vrisno ležaj pa sam kren'o u potragu i na kraju ovako finilo: zvao sam sve koji se bave ležajovima i na kraju proteu i vele: to je formulina Hi-Lo naba za koju ni u specializedu nemaju te dimenzije ležaja i nemogu nabaviti. On je zvao nekoga u Bjelovaru koji je raskopo takvu nabu i isto nema ležaja, pokušao je servisirati... Kaže da je broj ležaja: 52607, dimenzija preciznih: 14,9x26,05x7 ili 26x15x7 Ima na e-baju, ali cena ono...nekošta on puno, već dostava cca 40$... ako ima ne'ko ili naleti na te dimenzije, neka viče ceo svet da ga čuje ![]() fala Dedi na stručnoj pomoći...enciklopedija, o'š biciklo i o'š lageri, ![]()
![]() |
#37041 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#37042 |
Premium
|
ti taktički izbjegavaš vožnje sa mnom, pa nije da si zapravo pouzdan izvor tko koliko vozi... iz razloga sam imao pauzu od mjesec i pol dana, ali od nove godine sam opet krenuo... nej se brinuti za mojeg shana, dobit će on što hoće. vrlo rado bi da se svi sa čeličnjacima skupimo na hrpi na jednoj vožnji pa da po permutacijama isprobamo sve bajkove... baš me zanima tko bi se odazvao na ovaj poziv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37043 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne izbjegavam ja nikog, svaku subotu sam gore, najtrajdera viđam češće neg mamu. Dapače bilježim se za još jedno pipkanje Shana, bilo bi optimalno da imaš poštene kočnice al ajde. I nisam ja izvor kolko se ko vozi, samo slušam šta se priča ![]()
![]() |
#37044 |
Registered User
|
Kad smo već kod priča, zipa ovo raja: ...i tako odem ja do lezajtradea po ovaj kaj imaju (28x15x7) da bar njega zmenjam i ja na tezgi i tako se jadam kako nigdje nema druge dimenzije (26x15x7)...i radimo račun kad ono uleće Danijel Prišlec tamo iza polica i veli: "kaj si rekel, koja dimenzija? Pa reko...26...ček...evo stiglo je danas, jesil ti Antun?" Jok reko, al ima lepo ime. Aha, ma naručio mi je za bicikl ležajeve i treba 4 komada i to u BAŠ TOJ dimenziji. De reko bolan, pa jel ima za mene? Ima kaže. Daj 2, velim ja. Čovjek mi dao i 10 od 100 popusta. Veli da je poručio iz Engleske neđe, znači išao na bearings, pa wanted i to upisao šifru (15267-2RS) i došlo... Ostalo je još 4 komada ako kome treba, a ako ima neke druge želje neka mu se javi na mail: danijel.prislec@gmail.com ili mobs: 091/252-2589 i čovek će se pokidat da ih poruči. Jupiiiiiii, sutra NN. Dižem ga na zadnji stalno ![]() Alelujaaaaaaaaa, ![]() okalooooo
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 17.01.2014. u 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37047 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() (sad sam se sjetio, trebam si popraviti mali kotačić iza na mjenjaču... skroz je zablokirao od zadnje blatne vožnje) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37048 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nazovi ove pa pitaj. http://www.lagercommerce.hr/ Ako to nije neka imperijska veličina (inči) onda ćeš kod njih naći. EDIT: slowpoke za ležajeve ![]()
![]() |
|
|