|
![]() |
#13021 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Jel mislite na onog talicnog Tom Cruisea koji je izjavio da njegov posao nije ništa manje opasan nego kao posao marinca u Afganistanu. Tenkre na najjače. Nijemci u čast su napravili fotku. Moram je naći. http://i.imgur.com/kHWRGr0.jpg Pa meni sa takvim idiotskim izjavama sigurno doprinese da dobijem lošiju sliku. Kao glumac je prosječan ili cak ispod.prosjecan
Thinkpad T430 running Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 07.01.2014. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13023 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ne znam za tebe, al film moze dobiti oscara i moze imati ocjenu 10 na imdbu, ali ako je glavni glumac meni antipatican iz prijasnjih filmova ili iz stvarnog zivota, prekacem taj film ili ga gledam prek qrca. isto tak, filmovi mogu biti totalno njesra, al ak u njima glume neki od meni najdrazih glumaca, gledam ga samo zbog njih. ocu reci da na moju ocjenu glumca itekak utjece prijasnje iskustvo, bilo iz filmova ili iz stvarnog zivota jer su i ti glumci na kraju samo ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13024 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A jbg, ja gledam film i glumca tog trenutka, sve ostalo može biti odlično/loše/antipatično ali me ne zanima. Znači uživam u trenutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13025 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ja takoder nemogu bez obzira na glumu trpjeti tog tom cruisea, tako da zaobilazim u svakom pogledu. Možda to nije fer, ali kad nekog nemos organski, djabe gluma... ![]()
![]() |
#13027 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13029 | |
Guest
|
Muzičari su ovdje da platim kartu za koncert ili kaj već i da uživam u dobroj glazbi. Koncert mora biti profesionalno odrađen. Isto tako za film očekujem da bude dobra gluma, scenarij... i sve što ide uz to. Tko mi glumi i kakva je osoba, te tko mi pjeva i kakva je osoba me apsolutno ne zanima. Da tražim bliže 30-ima nego 20-ima uzore u pop ikonama (jer ako si poznat onda si pop ikona bio ti lemmy iz motorheada ili britney spears) mislim da bi se radje tukao po glavi. Od bogatih ljudi očekujem da rade nešto korisno od svojih novaca, koje su na kraju zaradili velikom većinom od "najmanjih". Lijepo mi je vidjeti što Bill Gates radi sa svojim novcima, ali da ću se zamarati i recimo ne imati Windowse jer sigurno ću pronaći neku temu sa kojom se ne slažem, neću. Možeš psovati židovsku nešto, opet ću voliti dobre filmove od Gibsona, možeš biti zadrti scijentolog (Travolta, Cruise...) i idiot opet ću uživati u svemu kvalitetnom jer ne gledam glumca nego lika u filmu. Isto tako me ne zanimaju komentari nekih. "Ja ga ne podnosim, bla bla". Tema su filmovi, jer većina glumaca koje se tu spominje sa vremena na vrijeme u tom kontekstu ima obično barem nekoliko odličnih i/ili vrhunskih uloga. To kaj se tebi ne sviđa, apsolutno irelevantno. Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1182345/reference |
|
![]() |
![]() |
#13030 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Pogleda nekidan Mulholland Dr. i syebalo me totalno. Težak film za moj napaćeni organ, ali ima dobrih "bonus" scena.
Bolesni film, pa redatelju samo mogu poručit - "Linče" triba te linčovat ![]() Morat ću ga još koji put pogledat da povatam sve propisno (pogotovo one scene koje nemaju veze s mozgom/radnjom). Npr.
![]() |
#13031 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13032 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne vidim ništa loše u tome ![]() Stvar je u tome da ja nemogu birati, jednostavno mi netko ne leži, kao što netko više voli horore od akcijskih, ista stvar je i sa glumcima. ontopic Pogledao i ja Cinderella Man na preporuku kolege gore i ostao oduševljen. Dosta toga je po istinitom i to čini priču još većom. Russell Crowe fenomenalan kao i inače.
![]() |
![]() |
#13034 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
The Butler...odličan film sniman po navodno istinitom događaju...obavezno pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13035 |
Premium
|
Ovoj Rachel McAdams je sasvim dovoljno samo da se smije i da bude lijepa. Baš je nekako udobna oku ![]() Film mi je bio odličan, rijetko kad idem u kino ali ovaj sam išao pogledati i nisam požalio. Mislim da filmu najviše pridonosi odnos sina Tima i fathera Bill Nighya koji je btw fenomenalan glumac ako se mene pita. Još k tome dodaj time travel i dobio si pravi mali dijamant. Odlična glumačka postava, dobra priča za jednu romansu, super filmić.
![]() |
#13036 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
na prvu njenu scenu (riskirajući mnogo) velim ženi - ovo je jedno jako simpatično stvorenje i prošlo je dobro ![]() odnos je super, slažem se u potpunosti skupa sa mogućnostima koje se pružaju sa takovim predispozicijama... scena na zadnjem table-tenisu me razoružala skroz. nighty je po meni jedan od boljih glumaca koje sam imao prilike u životu gledati i ovakva uloga mu jednostavno leži jer je kao stvorena za njega, kao i sve "godlike" uloge tipa u pirate radio (nemoj mi reć da to nisi gledao jerbo te zadužujem da gledaš to sljedeće) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13038 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
"Escape Plan", nisam nešto oduševljen, vjerojatno jer sam očekivao napetu radnju tipa prve sezone serije "Prison Break" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13039 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
About time - odličan film, odlična gluma Nighya i sina. Inteligentan i duhovit, a opet ozbiljan. The Butler - kako tako, nisam impresioniran, nije to moj tip filma ![]() Escape Plan i Gravity su u planu ovih dana ![]()
![]() |
#13042 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13044 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Film je cijelo vrijeme zanimljiv, i jedan je od primjera gdje efekti, zvuk i slika nisu potrebni da me 2 sata drže duboko u filmu. Btw. Gravity - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mislim da je ovo dovoljno grimasa za opisati ovo sranje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13046 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
http://www.imdb.com/title/tt1661382/ http://www.imdb.com/title/tt1204975/ gledma pa makr bil ko i ovi ostali kaj su snimali u zadnje vrijeme ![]() Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 11.01.2014. u 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13047 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#13048 |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
napokon još netko nije oduševljen Gravityem. dakle - Gravity (2013) - ajde, dobar je, ok, i to je to. Ne svhaćam sveopće oduševljenje ovim filmom, površna je kopija brodoloma života smještena u svemir. Zar nitko nije gledao Cast away? navučeno 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13049 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ovo mi se čini dobro ... http://www.youtube.com/watch?v=VCTen3-B8GU |
![]() |
![]() |
![]() |
#13050 | |