|
![]() |
#1 |
Unas, Slayer of the Gods
Datum registracije: Oct 2008
|
TP Link WR841N + lokalni ISP port forwarding
Pozdrav, Za online igranje mi je potreban otvoren 4321 port, isti forwardowao u router settings, disejblovao firewall kao i antivirus, i kada preko programa PFPortChecker provjeravam da li je port otvoren konstantno mi govori da nije. Pokusavao i sa drugim portovima (80, 8080...), opet isto. Zovem kablovsku, kazem im problem, kaze 4321 port se ne moze otvoriti ''tako rekli inzinjeri''. Mene sada zanima, posto nisam uspio niti jedan random port da otvorim, da li je neko imao slican problem sa svojim ISPom? Jer po njihovom, ispada da je i nemogucnost otvaranja i ostalih portova do inzinjera (kontam da me otkacio sa ovim da se 4321 ne moze otvoriti). Bilo kakva pomoc dobrodosla, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
Vjerojatno ti govori da nije otvoren jer nemaš pokrenutu ni jednu aplikaciju (dotičnu igricu) koja vrši listening tog porta. Probaj enableati Remote desktop i forwardati port 3389 pa provjeriti sa programčićem jel otvoren |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Unas, Slayer of the Gods
|
Citiraj:
A za ovo prvo, kako nemam pokrenutu aplikaciju, pa iz igre pokusavam hostati (u tome je problem, mogu se join game, ne mogu hostati) i kaze mi PC not reachable, check port 4321. Mozda te nisam najbolje razumio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Unas, Slayer of the Gods
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
Onda nemam druge ideje, osim provjerit da li si dobro postavio statički ip na mrežnom adapteru i prema tome forwardao port. Antivirus i firewall si na kompu ugasio, možda da probaš i u routeru. Ako neće pokušaj kontaktirat szk da ne možeš otvorit ni port za remote desktop pa možda nešto poduzmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako si na T-comu, možeš zaboraviti na otvaranje portova. Kupio sam si tako PES 2013 da mogu igrati online i šipak. Port koji traži za igranje online je zatvoren, a SZK kaže da nemaju podršku za to i da mi ne mogu pomoći.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kako onda ja, koji sam na tom T-Comu, mogu sebi otvorit koji got port hocu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|