|
![]() |
#4982 | |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Za sada nisam primijetio, ali znam na što misliš. Imao sam jedan FSP Bluestorm koji je cvrčao kao blesav. Ovo je mila majka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4983 |
Silence
|
Eto bacio se ja opet u pletenje, ovaj puta sa malo kvalitetnijim sleevom. Ideja je da bijela žica označava pin 1 na kablu (tako će biti i na ATX 24 i na 6 pin VGA) Sry zbog loše kvalitete, slikano je mobitelom. Kako vam se čini? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4984 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sve moze dobro izgledat ako je dobro ukomponirano, treba vidjet "cijelu sliku" da bi se sudilo. Ovak na prvu izgledaju sasvim okej. Btw ja sam sleevo svoje kablove paracordom, ne preporucam nikome bez zivaca : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4991 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
malo sam pregledao temu i ima brutalnih kućišta, svaka čast svima ja prije jedno 3 tjedna uzeo nove RAMe, a prije par dana vrisnula stara grafička pa sam uzeo novu, a usput i napajanje probao sam kao nešto malo poslagati kablove i s obzirom da je ovo kinesko kućište i stvarno nema prostora, a ni mogućnosti bolje poslagati sljedeće što namjeravam kupiti je kućište i cooler za procesor evo i moj kreativni nered: ![]() ![]()
![]() |
#4992 | |
Silence
|
Citiraj:
![]() Stavi još 1 vent naprijed ako ima odakle vući zrak ispod maske i ove kable od switcheva, ledica i USBa zaveži nekom vezicom ili provuci ispod ploče s gornje strane da ne strše toliko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4993 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() ![]() ____________________________________ Zadnje izmijenjeno od: scap. 27.12.2013. u 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4994 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jako lijepo odrađeno! slike odozada? ![]() @ Omerta: Pa kvalitetno uređivanje kablova podrazumijeva i sređivanje kablova iza. Bez toga je napola urađen posao. Nije poanta prozračnost nego uređenja kablova (pogledaj naslov ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 26.12.2013. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4995 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Koga briga za slike odozada ![]() Poanta je funkcionalnost (prozračnost) i estetika samog kućišta. Meni je iza dar-mar, tko će još i to sređivat.. EDIT: @ alengrosevic - imaš pravo, tko još razmišlja o funkcionalnosti. Omašio sam ceo fudbal.. Đizus, pa uređenje kablova je usko vezano za prozračnost kućišta, tako jednostavno za shvatit.. ![]() No, ajde stoji to što kažeš, tema je tako naslovljena, trebam ju poštovati ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 26.12.2013. u 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4996 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Samo ću reći da se divim odabiru kućišta (to mi je kućište oduvijek bilo tiha patnja) i da si jako lijepo (i uredno) sredio iznutrice. Hvala nebesima da nema onih užasnih LED traka. Sve si rekao. Neke stvari uvijek mogu čekati i nema potrebe na njih trošiti vrijeme i živce.
![]() |
#4997 | |
Premium
|
Nisam se sjetio slikati iza, no sve je povezano maximalno koliko su kablovi dozvoljavali.. Ovo napajanje ima plosnate kablove i moram priznat da žice koje idu do 24 pinskog konektora su zaista hell ua povezati iza, a o 2x8 pinskom ne moram ni pričati.. jedva je dosegao do grafičke, tako da je morao ići naj kraćim putem.. ugl sve povezano vezicama do zadnje žićice. Stavim sliku kad mi se bude dalo otvarat kučište ![]() ![]() Citiraj:
nisam slikao upaljenog gdje proketi ventilatori od procesora svijetle plavo, no to ću kad uhvatim vremena riješiti po kratkom postupku! ![]()
![]() |
![]() |
#5004 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ma trebaju sve sporadicne konektore staviti otraga i taj raspored standardizirati, pa da onda proizvodaci kucista mogu napraviti na svim svojim kucistima rupe sa straznje strane traya ![]()
![]() |
#5008 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5009 | |
Premium
|
Citiraj:
nekak mi je draže i da se kablovi što manje istiću ![]()
![]() |
![]() |
#5010 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
![]() |
|
|