|
![]() |
#12751 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12752 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12753 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12754 |
Guest
|
Pa to je jedan od najboljih filmova ikada. Tvoj loss je nemogućnost uživanja u remek dijelu. |
![]() |
![]() |
#12757 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12758 |
Guest
|
Ubuduće please refer to me kao čovjek sa dobrim ukusom. Pljuvanje po Kubricku ![]() |
![]() |
![]() |
#12759 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0118460/ Kasnije je popravljena šteta mini serijom koja je onakva kakav je film trebao biti, ali nikad nije nadmašila "kultnog" Kubricka. Meni osobno puno bolja ekranizacija od Kubrickove, prati knjigu od početka do kraja.
![]() |
![]() |
#12760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ajd majstore, nadmaši onda spielberga ukoliko je ovaj toliko nesposoban ![]() back on topic.. Shaun of the dead - nit je horor, nit je komedija. imho, smeće Warm bodies - također nije niti h od horora, ali zato imam momente na koje se dobro možeš nasmijati. Film za mozak na pašu i uživati, jer kad se krene u laganu analizu, previše je rupa u prči ![]() Reservoir dogs - film odličan, od početka do kraja. Nakon Pulp fiction i Reservoir dogs mi je jasno zašto ljudi toliko cijene Tarantina, ali to je bilo davno prije. Nedavni filmovi su mu smeće prema ovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12761 |
Antimićanin
|
E sad si me nasmijao... ![]() ![]() Vidi, imam kolegu s posla koji ne gleda nogomet, rukomet, košarku i ostale malograđanske sportove, ali prati golf, Americas cup i jedrenje, šah i klizanje. Čita samo probrana djela svjetski poznatih pisaca, pije isključivo fina i skupa žestoka pića, gleda samo filmove za koje su filmski kritičari rekli da su remek-djela... ali, on je i dalje egoistični šonjo koji drugima nameće svoje mišljenje kao jedino ispravno. Vidiš li neke sličnosti ovdje? Film meni može biti dobar ili ne mora. 2001: Odiseja u svemiru mi je remek-djelo (pogotovo za doba kad je snimljena), Full Metal Jacket je odličan film, The Shining mi je jako dobar film (priznajem, nisam čitao knjigu). Ali Clockwork Orange mi nije. I što sad? Ne trebam tebe da mi pametuješ kako je to remekdjelo i da ja nisam skužio film, zato što je to tebi remekdjelo i zato što si ti tako rekao. Ali to što meni taj film nije dobar, ne znači da sam ja rekao da je Kubric loš ili da pljujem po njemu... Goddamn, daj barem jednom u životu poštuj tuđe mišljenje, nemoj bit stalno takav stiffassed egoist... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 10.12.2013. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12762 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Gledao sam tu paklenu narandžu prije 15-ak godina...ne mogu na temelju toga popljuvat film pa ću mu dat još jednu priliku... To da je jedan od najboljih SF-a...evo ti još jednom... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12763 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ot: gledao sam narandžadu davno i iskreno se ni ne sjećam o čemu se radi, ali se metalne jakete jako dobro sjećam ![]() vidim nitko nije spomenuo ovo što je obavezna lektira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12764 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Joj što volim takve...profi filmski kritičari i onda pametuju po pc forumima...nisu oni svjesni da malo tuku na stranu. I onda kad im to kažeš još su uvrijeđeni...zamisli ti to! A ne bi ispoštivali tuđe mišljenje ni pod razno...jbg druže ne valjaš jer ti narandža nije dobra ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12765 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ali cisto rekreativno pitanje, kakav ti je machete? ili braindead? dead evil? cak i hot fuzz? iron sky? nazis at the center of the earth ![]() mislim ok, svatko moze reci za bilo sta - sve. no kako sam vec rekao x puta, ja necu gledati neku romanticnu sapunjaru ma bila remek djelo, jer mi se 99% nece svidjeti i pljucat cu po tom filmu, jer mi je sama tematika ubitacno odbojna. i "ne razumijem" ju, tj ne lezi mi.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12766 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Mislim da se slicna stvar desila sa "Blade Runnerom" i "Do Androids Dream of Electric Sheep?", samo sto ja smatram i film i knjigu remekdjelom makar je svaka isla u svom smjeru, tj. film otisao u totalno drugom naspram knjige. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12767 | |
Premium
|
Citiraj:
ako već radiš neš blesavo, onda daj jebote pretjeruj da ispadne komično, a ne ovaj shaun koji je cijelo vrijeme monoton. zapravo, odgledal sam ga cijelog jer sam očekival neku radnju, a ono šipak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12768 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
E ovako. Sve što je Stanko Kubrić napravio je remek-djelo. Kome neki njegov film nije dobar, mora ga gledat tak dugo dok mu nije top10. ![]() Za ozbač. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12769 | |
Guest
|
Citiraj:
-- Uspoređivati knjigu i film je glupo. Interview With The Vampire, Shining, Blade Runner, Clockwork Orange su sve vrhunski/dobri filmovi. Također, sve knjige su također odlične. Uspoređivati jedan i drugi medij je blesavo. Isto kako je blesavo uspoređivati seriju sa filmom jer je to također drugi medij. (od osobe koja je pročitala sve dotične knjige da se razumijemo). A to da Clockwork Orange nije SF ![]() Postoji dobar ukus i postoji osobni ukus. Ja ne moram voliti recimo Before Sunrise, Before Sunset i Before Midnight tip filma, ali svejedno su tu radi o odličnim filmovima makar meni ne spadaju u žanr kakav osobno volim. Onog trena kada osoba sa kojom se diskutira o nečemu pokaže da je u stanju cijeniti nešto izvan svoje kutije pa makar mu nije po volji je tren kada ću cijeniti od te osobe mišljenje. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12770 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12771 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12773 |
Guest
|
Onog trena kada osoba sa kojom se diskutira o nečemu pokaže da je u stanju cijeniti nešto izvan svoje kutije pa makar mu nije po volji je tren kada ću cijeniti od te osobe mišljenje. Znam, čovjek sa odličnim ukusom za knjige i filmove. ![]() |
![]() |
![]() |
#12775 |
Premium
|
Zar opet trebam citirati tu tvoju izjavu da vidiš da si u krivu? Uglavnom, isto sranje s The Curious Case of Benjamin Button Nekima je film remekdjelo dok je meni definitivno najgori film koji sam ikad gledao. Prije toga mi je najgori film bio Kill Bill, a u konkurenciji je i Inglorius Basterds, ali njega izvlači samo onaj švabo koji je epski odglumil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12777 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
The Man Who Planted Trees - Totalno simpa "crtić", ima nekakvu pozitivnu vibru, i uopće nije loš, dapače mislim da je super. 8/10 Gravity - Pogledao, ajmo rec da mi je ok film, zanimljiva ideja, i maltene gledaš kak se astronauti zabijaju u satelite i super ti je to ![]()
![]() |
#12778 |
Guest
|
Govoriti da su Kill Bill i Inglorius Bastards "najgori filmovi" ikad, jer isto kao reći da je Rambo 3 tri kata iznad Casablance po dramskoj izvedbi. |
![]() |
![]() |
#12779 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ova tema sve vise vuce na dojmove i komentare, a sve manje na preporuke, a nekak mi se cini da je ovo zadnje najvaznije. svakih par godina mi dosade sve ove holivudske gluposti i sva pompa oko toga pa u jednom danu pogledam sva 3 kuma. topla preporuka, i nakon tolko godina i tolko pregledavanju su osvjezavajuci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|