|
![]() |
#8641 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako bi si uzimao onako baš za gušt, uzeo bih ovo http://www.drivesrt.com/2014/charger-srt/ Ma, da se može nabaviti po, hajde 20% većoj cijeni od nominalne kupio bih ga sigurno. Ali, neće ići burazeru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8642 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#8644 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Puno mu je pomogo bonnet bra. xD http://www.jutarnji.hr/prometna-nesr...144378/?foto=2 Apsolutno nikad neću vidjet svrhu tog smeća na haubi. Moj autek ima jedno oštećenje na haubi u 330k km od kamenčića, Volvo koji je napravio 200k km na autocesti u 3 godine i po brzim cestama pri visokim brzinama nema nijedno oštećenje od kamenčića na području haube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8645 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
To je danas bilo? Išao sam u srednju s tipom koji vozi tog RS-a. Živi doslovno 150m dalje na Vrbiku. Mislim da je auto kupljen s tim sranjem. Isto ne kužim smisao, al eto...
![]() |
#8646 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Nebi to stavljao,kao ni blatarice,ali da nemaju svrhu... ![]()
![]() |
![]() |
#8647 | |
Premium
|
Citiraj:
Jes.. Piše da je bilo ujutro tokom/prije gužve. Stvarno me zanima sto se desilo da je pobrao te stupće. Jedino ako mu je netko izletio ili ga izgurao... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 04.12.2013. u 17:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8648 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ni po gradovima nije više praksa sipati šljunak jer su skužili da puno toga završi u kanalizaciji,pa to treba čistiti.Kada dodješ na svježe posipanu lokalnu cestu iza nekog auta,onda uvidiš zašto je to na haubi. ![]()
![]() |
#8649 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8650 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#8652 |
Premium
|
Aha, sad tek vidim. Pobrao je desnom stranom auta lijevu stranu kamiona, zarotirao se i lijevom stranom pokosio stupiće. Valjda je stiso gas da se prestroji ispred nekog i krivo izračunao. Radi gluposti je mogo samo tako pokosit pješaka ili je stupić mogo odletit u nekog. Dolazimo do drugog pitanja... Kako vi reagirate na ove koji voze slalom ili konstantno siluju ubacivanje ispred autiju i mijenjanje traka? Kako stalno pratim promet u retrovizoru, svako malo vidim nekog koji šiba lijevo-desno a svejedno je većinu vremena iza mene. To mi je pet peeve u prometu. Gotovo nikad se ne zivciram u vožnji, možda jednom, dvaput u mjesec dana, pa tako ni za to, al svejedno mi je gušt smanjit distancu do auta ispred mene tako da se ovaj pametnjaković ne može ubacit. Obično mu pogledam facu i vrišti od bijesa nakon desetak sekundi. ![]() Isto to vrijedi i za one koji se ubacuju ispred ili u kolonu, ispred strpljivih ljudi koji čekaju recimo u skroz lijevoj traci koja se širi u dvije za skretanje lijevo. Obično se nađe određena vrsta prepoznatljivih ljudi i automobila koji stisnu gas u traci za ravno i onda se naglo pokušavaju ubacit u kolonu za skretanje. Neprocjenjiv mi je gušt ne pustit te likove. Znam da je malo childish, al ono... Samo jedan lik dosad me je pokusao izgurat iz trake. ![]() Normalne vozače sa žmigavcem i kulturnim ponašanjem uvijek puštam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8654 |
Premium
|
![]() |
#8655 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
I nema smisla. Sva prašina/pijesak koji "uhvatiš" se skuplja ispod, a kad voziš haubenbra se napuhne i vijori a taj pijesak šmirgla i grebe boju. Druga mana je da kad se sledi voda između lima i kože/platna baš krasno ispuca lak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8656 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pozdrav svim forumašima, Jedno malo općenito pitanje, u slučaju da idem uzimati nov auto u njemačkoj, koliko bi me još dodatno koštalo da se to uveze u hrvatsku sa svim davanjima i popratnim glupostima? Za primjer bi uzeo BMW X5 3.0 dizel...da li se uopće može uzeti tamo u tvornici? Tj. zanima me kolika bi bila razlika u odnosu da to uzmem direktno tu...i kako bi išlo u vezi plaćanja, da li dolazi u obzir samo plaćanje komplet iznosa odjednom itd...znam da to sad ovisi o dosta stvari, ali eto zanima me ako netko ima pouzdane informacije na temu Hvala unaprijed na svim odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#8657 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8658 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam taj bonnet bra svojedobro tražio i nisam našao. Bili smo preselili, na jednom dijelu brza cesta par km, ravna uz nasip. Idioti cestari posipavaju svaku zimu šoder ko ludi, pa kad voziš 100 (opće nije problem na toj cesti), a u suret ti naiđe netko s isto toliko i digne kamenčić da vidiš kako ode boja s haube. Nakon jedne zime išla je na farbanje. Farovi su nažalost također dobili točkice i par godina nakon toga kad je sunce malo popržilo zamutili su se pošteno. Baš sam pitao jednog lika koji vozi kamion sa soli/šoderom preko zime i spika je da imaju šodra ko u priči (sol je skuplja), a odgovorni su ak neko izleti pa onda posipavaju ko ludi. Veli tip da ako izleti netko s dobrim autom na ledu, to ti je 30k EUR štete samo tako, a za tu lovu imaju šodra za 2 zime :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8660 |
Premium
|
Dobro jel se na ovom forumu može dobiti konkretan odgovor, nisam naglasio da ja uzimam auto, uzima mi netko blizak, ja sam tu da saznam odgovore, boli me ona stvar gdje se proizvodi, briga me da je na marsu ili ga neka baba slaže u kini, da me zanimaju auti i sam bi saznao sve što me zanima, a ne tražio savjet od iskusnijih kolega s foruma. Te glupe/retardirane komentare zadržite za sebe ako nemate konkretan savjet. 100 puta sam tu dijelio savjete u različitim područjima i nije mi palo na pamet praviti se pametnjakovićem kad netko postavi pitanje, a nema pojma o čemu priča. @Dottore, isto kao da se je počnem smijati jer imaš to smeće od matične ploče na tu konfiguraciju, ostatak komponenti bolje da ne komentiram Zadnje izmijenjeno od: skyman. 04.12.2013. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8661 | |
Guest
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Svatko normalan će prvo ukucati u google, 'uvoz auta iz njemačke' i čitati sve o tome. Probaj, nije teško, neće ti prsti otpasti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8662 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@Dottore Baš imaš smeće. Jel nisi mogao naći neku bolju? pre-crna je ![]() S druge strane, googlam dosta i svašta nalazim. Uglavnom, plan mi je na otpadu naći razbijeni clio i kupiti maglenke. Jel netko ugrađivao naknadno maglenke u clio 2? Jel ima nekakva priprema u autu, jel postoje vodovi.... Unaprijed zahvalan. Btw, po novome ih smijem i uvesti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8663 | |
Premium
|
Citiraj:
admin slobodno briši post s pitanjem, dovoljno mi je idiotizma sa svih strana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8664 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8665 |
Guest
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8666 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Imam ovu zadnju verziju, Storia, na koju ne pašu maglenke ni sa godinu dana starijeg identičnog Clia II jer su branici drugačiji, a moj branik nema ni potrebne nosače. Same maglenke sad stoje u garaži i čekaju... Instalaciju nema, a spojena ručica umjesto postojeće pali lampicu prednjih maglenki na kontrolnoj ploči.
![]() |
![]() |
#8667 |
Premium
|
I ja sam isto zbunjen, o tome kako ne znate iskoristit zvučnike, kako položaj hdd-a utječe na rad, probleme s radom napajanja...pa te su informacije na svakom koraku unutar dva klika, a opet ste otvarali nove teme i dobili ljubazne odgovore od kolega, kao što bi i dobili od mene jer je to i svrha foruma. A sad kao što rekoh, odite čučat u kutu i tamo onako bezobrazno odgovarat sebi u bradu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8668 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Ako si za trampu nekakvu, PM me. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8669 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Baš, svoju konfu na potpis kriješ ko zmija noge. Nikada nisi bio ozbiljan, još pogotovo tri točkice pišeš. Uostalom, tema je o automobilima, a krenuo si bezveze kao sivonja na provokaciju? Jadan izbezumljen čovjek za koju nema granice trunke pameti. Posežeš na niski nivo. ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8670 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
ubija me ova recesija...jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova... Zadnje izmijenjeno od: Keyser Söze. 04.12.2013. u 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|