|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
One mini je po meni prilično promašen, zbog cijene naravno. Brijem da bi se prodavao na lopate da su malo realnije postavili cijenu. OK, opet ostaju naši vrli operatori i njihove ponude, pa tu možda bude neka razumnija ponuda no dati debelo preko 3k kn za ovakvu hardversku podlogu je prilično suludo, ako ti jedini cilj nije kava s modnim mačkom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pogotovo dok je u ponudi 601 koji dođe 2500kn a prilično je identičan Miniju, čak donosi i veću bateriju i ekran i podršku az memorijske, a u usporedbi, i kamera je i bolja čak. Isprobao sam oba uređaja bio, i kolko god Mini dobar, rađe bi išao na 601. Rekao bi da je i logičan potez to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja predviđam propast HTC-a u neko skorije vrijeme. Financijske bilance su im u banani, mobiteli preskupi. Kvaliteta ajde recimo da je OK, ali konkurencija je svakim danom sve veća i bolja. A oni to ne prate.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Neznam dal je greška, al u zaključku u tablici za 601 za pozitivno imaš dva puta "solidna kamera"... Il je toliko dobra da dva puta to trebaš to napisat il je tipfeler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|