|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Problem sa zvukom
Ne podudaraju mi se tipkovnica i zvuk.Kada na tipkovnici pojacam recimo na igrici ili winampu mi se zvuk ne pojacava,ali ako odem na Nvidia NV mixer tamo se normalno onaj kliznik dize i spusta kako ja pojacavam i smanjujem ali promjenje na zvuku u Winampu nema.Kada recimo stisnem mute na tipkovnici na desetinku sekude zvuk stane i opet se ukljuci ali opet u Nvidia NV mixeru pise normalno mute,ali meni nije mute... Sto sam krivo napravio? Normlano sam instalirao drivere za maticni ali nsiam za tipkovniocu i niti ih nemam,ali mislim da ni ne trebaju kada sve druge tipke(Back,forwrd,home...)rade normalno.Isto tako sve funkcionira normalno u control panelu pa onaj audio options...
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
po mojoj procjeni, problem je do tipkovnice. mislim...hardwerski. ali opet, probaj na netu potraziti drivere neke, iako ih nisi niti dobio uz nju kako si rekao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
|
A neka MS model je KB 755 P 106 + 13 W/W R HR. To pise od ispod...ali prije je radilo normalno.Sada sam uzeo drugu plocu i formatirao hard i sada ne radi...radi ali ne bas dobro. A trazim drivere ali ne mogu naci...je to microstar taj MS?
![]() |
#5 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ne MSI je microstar international. MS su oni kaj rade "kvalitetna"napajanja
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The LowRider
|
Ms industrial
....:::: Pravo ime proizvođača je ms industrial, ali to nije MSI, i ne nemaju stranicu, probo tražit, su mi rabili driveri od neke zvučne:::... ..::taj problem koji imaš je definitivno driveri od tipkovnice, i pošto sam ja dobar dečko bum ti uploadal drivere za MS765 pa možda rade:::..... ...::::JUST RUN SETUP & ENJOY:::::HIHIHI::::...... ![]() ...:::THE Driver:::...:::.
Ako netko izdaleka izgleda glup, možda stvarno i je! Zadnje izmijenjeno od: bozzan. 18.07.2005. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The LowRider
|
Ms industrial
....::: ![]() ..::taj problem koji imaš je definitivno driveri od tipkovnice, i pošto sam ja dobar dečko bum ti uploadal drivere za MS765 pa možda rade:::..... ...::::JUST RUN SETUP & ENJOY:::::HIHIHI::::...... ![]() ......::::::Juhuhuhu...::::..:::
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ej,je ovo neka sala sa velikim razmakom ili od zadnjeg posta ili.... imas kakav link da sam skinem te drivere? Ma bas malo gledam,ali sve mi se cini da to nece biti driveri.Zato jer kada stisnem mute na audio options(na slici dolje) meni se jos uvijek cuje zvuk.Ali mute stisnem sa mousom ne sa tipkovnicom...ko da se nesto ne podudara ili bolje receno ne slusa...
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 18.07.2005. u 21:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Tlacitelj i neznalica
|
A editirao sam ono pa se ne moze ubaciti slika ...evo je...
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|