|
![]() |
#2911 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam pitanje. Uzeo sam neki mis na ebayu. Uplatio neku sicu i drugi dan je item obrisan sa ebaya. E sad pitao sam sellera da li je item poslao ili ne. On kaze da je, ali neznam sta da sad radim. Da li da kontaktiram ebay ili ne ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebao bi dobiti poruku da je poslan. Presotaje ti da pričekaš. Refund ćeš lako dobiti ako se vidi da ga uopće nije ni poslao.
![]() |
#2913 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
A koliko mi je rok sad da se žalim ako ne pošalje on, jer sad kad idem na purchase history, i kad odem na item, nemam contact seller, samo resolve a problem i paypal transakcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
![]() |
#2915 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Piše 2 eura. Shipping ti je poštarina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2917 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Piše 2€, a kad se logiraš piše 0.75 €. Dobro znači ovaj najjeftiniji shipping je 0.75 €, ne treba biti expresno, nek stigne za 2-3 tjedna dobro je. http://m.ebay.com/itm?itemId=160998005418#shpCntId
![]() |
#2918 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Rok u kojem možeš tražiti povrat love preko ebaya ili PayPala je 45 dana. Ebay će te automatski upozoriti jedno tjedan-dva ranije i napisati ti točan datum do kada možeš dignuti claim.
![]() |
#2920 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2921 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Doduše mene to previše ne dira, ja sam odlučio dat tipa 50€ max i par sati prije kraja aukcije upišen svoj bid i stavim max bid da mi ebay sam bida i oden u život, posli samo na mail vidin jel prošlo ili ne ![]()
![]() |
![]() |
#2922 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pozdrav, narucio bi ebook reader iz njemacke, konkretno kindle paperwhite, sad me zanima posto smo u EU koje mi sve namete nasa vrla carina ima mogucnost "utjerati" ? radilo bi se o iznosu oko recimo 100 eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Evo stigla je kartica nakon 2 i pol mjeseci. S uzbuđenjem išao odmah instalirati i na 3 laptopa i jedan PC uopće ne reagira niti u device manageru ne prikazuje. Dakle neispravan ili fejk. Što da napravim? Pošto sam refundao i seller vratio novce.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni se ne čini sumnjivo. Vjerojatno je netko prije njega dao max bid koji je bio manji od njegovog pa se cijena odmah digla za korak iznad maksimalnog bida ovo prije. Inače volim aukcije, puno puta sam kupio skuplje iteme za dosta nižu cijenu, nekada i u pola cijene ![]() Važno je bit prisutan u zadnjoj minuti (često se budim izmađu 4 i 5 ujutro kad imam nešto interesantno) Zadnje izmijenjeno od: simba. 26.11.2013. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
sa snajpanjem sam osvojio svojedobno novi sammy ser830 256gb u skoro pol cjene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Bude fora kad u 4-5 ujutro puls počne naglo skakat ![]() Ne možeš zaspat poslije toga. Žena bude ljuta jer ju probudim. Iskreno, nisam znao da se to zove snipanje. A bogme ni da ima alata/servisa koji to obavljaju umjesto tebe. Al ostat ću staromodan ![]() Zadnje izmijenjeno od: simba. 26.11.2013. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 | |
Premium
|
Citiraj:
bome nepada mi napamet se budit zbog bidanja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Možeš preporučit koji takav alat? Nisam nikad koristio ali ne bi bilo loše |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Premium
|
prvo sam bio probao sa nekim softverom, ne sjecam se kako se zvao, ali mi nije radilo kako spada a i komp ti mora ostat upaljen tak da je to lose po meni. onda sam preso na ovaj sajt i odlican je. http://www.auctionsniper.com/ naravno to te kosta nesto sitno, ali IMO vrijedi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2931 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@Dottore Ne radiš ništa. Ako sam dobro razumio, na vrijeme si prijavio slučaj te slijedom toga su ti vraćeni novci, a sad nakon 2 i pol mjeseca ti je došao paket s neispravnom karticom. Nemoj mu se javljati, niti mu vraćati natrag, nego kupi ponovno kod nekog drugog ili kod njega. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
I dobit ćeš opet isto smeće jer i ti s njuškala kupuju u kineza. Kartice se kupuju u trgovini gdje ih možeš reklamirati u slučaju da ne rade kako treba dok je na Ebay 99% kartica lažnjak. Meni je neki dan stigao item iz devetog mjeseca. Već sam bio obavijestio sellera da hoću refund, on mi odgovorio da sačekam još malo i došlo. Selleru sam dao pozitivan feedback i zatvorio Claim na Ebay. Do sada sam uvijek išao preko PayPal i ovo je prvi put da sam zatražio refund preko Ebay. Kod njih dok kontaktiraš sellera i tražiš refund automatizmom se otvara slučaj i imaš do kojeg datuma (mjesec dana nakon što prođe 45 dana) možeš eskalirati ako seller ne odgovori ili item nije stigao i onda stvar preuzima Ebay agent koji u pravilu presuđuje u tvoju korist. Što se tiče LiIon baterija stanje kod Hong Kong pošte ostaje nepromijenjeno i svi koji su tu robu primili mogu biti sretni jer rentgen nije prepoznao oblik pošto ne gleda čovjek već softver na osnovu opisa. Jedan moj prijatelj je dobio 4 komada 18650 jer su bile dvije i dvije u križ što soft za prepoznavanje nije prepoznao kao zabranjenu robu. Evo linka da vidite što kažu službene stranice HK post i da se uvjerite kako nema nikakvih popuštanja kao i za koje predmete se može računati da će biti lažno prepoznati kao zabranjena roba. Veliki selleri su već odavno na svojim stranicama naveli da takvu robu šalju samo u zemlje među kojima se ne nalazi naša. http://www.hongkongpost.com/eng/publ...112a/index.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
šta je s tim paketima? naručio masu stvari, oko 15-ak, prije dva mjeseca i cca. mjesec dana, još ništa od toga?! danas dobio na prvi item refund, još koji dan i otvaram case za dva različita itema? da nije ono opet kao i svake godine, oko nove godine i tih praznika, da svi naručuju kao ludi poklone itd.?
![]() |
#2936 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Dežurno smetalo
|
Ista stvar i kod mene. Prije su paketi stizali u roku 3 tjedna, a sad je već blizu 40 dana kako sam naručio 2 paketa i još nijedan nije stigao. Sva sreća pa sam naletio na poštene trgovce i dobio refund od oba. Pričekat ću još tjedan dana, pa ako dođe ponovno ću im platiti, a ako ne morat ću ponovno naručiti. Najgore mi je što jedan paket nisam za sebe naručio i sad se zbog toga živciram. Nije ništa vrijednoga, ali opet kad obećam nešto volim se toga i držati bez nekih problema.
![]() |
#2939 |
MiningMod
|
jel tko kada radio prijavu? resolution centru? neke stvari mi nisu dosle, prodavac me razvukao, čekaj čekaj doci ce...sada je proslo 45 dana i nemrem na ostala 3 itema otvoriti "case"...Znaci na jednom di smo se dopisivali sam napravio, ali na ostala tri mi kaze da je proslo 45 dana i da ne mogu... kako dobiti novce i za ostala 3? tj kako da javim ebayu da nije samo jedan u pitanju vec 4? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 | |
Premium
|
Citiraj:
nije bitno sto se majstori izvlace i govore ti da cekas. otvoris case i ako dode ga zatvoris. no problem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|