|
![]() |
#8371 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ak nekome treba Golf, frend mi opet prodaje jako zgodnu tricu, 1.8 benzinca sa 90ks i klimom i podizacima, serijska oprema naravno i sve dela. Nema hrde, sve dela, motor neunistiv. Idealan autic za prvi auto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8372 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8375 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako koji model, passat b4, 270k km na satu nikad niti jedan jedini problem, od stare b5 2001 g smece nad smecem, mislim da se i lada niva manje kvari.
![]() |
#8376 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8377 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Baš je na to i mislio ![]()
![]() |
#8379 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ne kužim? Ova trica je 99% oem ako isključimo ovjes - vjerojatno air ride. Avus snowflake felge, koje su btw isto oem ali su išle na dvojku u 14" i maglenke, žmigavci i katadiopteri od trojke 25jahre te prednji lip za usa tržište. To što je u Hrvatskoj od 100 starih golfova 5 uredno, 5 skladno dotjerano, a ostalih 90 su ili skalamerije ili primjerci seljo tjuning me ne dira ni 0,5%. 5 puta veće selo mi je kad netko stavi na bilokoji auto 2 broja veće felge iz molydona tipa mak, dezent, rc, momo i slična talijansko kineska smeća. Zadnje izmijenjeno od: Juan. 25.11.2013. u 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8380 |
Premium
|
Kad smo vec kod talijanskog smeca, pogledajte ovo ![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...58489455_n.jpg
![]() |
#8381 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#8382 |
Premium
|
Jedan od mojih najdrazih auti svih vremena je Golf 3 VR6 ali u originalnom stanju, 1.9D look a like, osim par sitnica, lajsni , dupli auspuh itd. Bas takvu je frend uvezo iz svabije i bil sam lud za tim autom. Jedino sto trosi nevjerojatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8383 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
http://netmobil.net.hr/nova-vozila/v...mo-292-l100-km što sam stariji sve me više zanimaju ovakvi testovi/automobili/potrošnje.. ![]() GTI zvuči super,TDI još bolje ![]()
![]() |
#8384 |
Premium
|
Ne isplati se od u odnosu na obicni 1.6 tdi jer je nekih 10000kn skuplji kaj je puno goriva i puno km dok se pocne isplacivat, 100k +. Potrosnja po testovima je oko 4.5 litri tak da sa 4 osobe vjerojatno trosi oko 5l. Ti 1.6 TDI nemaju sestu brzinu i mnogima fali na autoputu. Na tom Golfu je isto ko i na mom. Ne valja pratit strelice za saltanje nego treba vozit na momentu da bi se stedilo kak spada. Svako ubrzanje ispod momenta trosi gorivo bezveze. Mene najvise impresioniralo kak se glatko moze ubrzavat za potrosnjom ispod 5 litara ak je iznad 1500. Moj je dobil nove zimulje i sad bu skocilo za koji deci jer je na UG8 najlosija strana otpor pri kotrljanju. Dosta su tihe za zimske gume. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.11.2013. u 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8385 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
mislio sam općenito na dizelaše,ipak je danas potrošnja velika stvar. iz tog kuta izgeda kao udaren napred ![]() i su dobre UG8? i ja ih mislim uzet..
![]() |
#8386 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.youtube.com/watch?v=1VPm3CZiQjc Krug Nismo GTRa na Ringu 7:08, 10 sec brze od obicnog GTRa, 20 od prvog koji je izaso |
![]() |
![]() |
![]() |
#8387 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Bija je 1996 edicija gti sa tdi motorom, pa opet 1999. godine i 2002. Prilično su skupi u odnosu na obične, pogotovo ako su u dobrom stanju a karakterizira ih sve od gti-a i najjači dizelski motor koji je bio tad u ponudi. Petica nije imala takvu verziju, a šestica se opet vratila na GTD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8388 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
danas na ljubljanskoj uočen šleper sa (između ostalog) dva nova pola wrc... izgledaju prokleto dobro. nego opel, nastavno na ovu priču ![]() Citiraj:
tempomat više nisu gumbi na vrhovima žmigavac poluge nego je sada okretni pa ga nisam automatski palio, "soft" poluge su i dalje tu, ali su iz nekog razloga same ručice udaljenije od volana i treba ti sam vrh "fuckyou" prsta da bi ih dohvatio, a istovremeno držao volan... to je malo st00pid. ručna ima feedback, ali je neupotrebljiva dok je ne digneš maltene pod 90 i naravno onda moraš još više ko konj potegnut da je odglaviš... oke ovo je flotno vozilo, ali gledam prosječna ukupna potrošnja je 5.1 tako da je očito nisu klali. ono što je kod corse problem je sasvim druge prirode, osim nekog čudnog lupanja iz motora i zadnjeg kraja kod naglog ubrzanja (čitaj kod paljenja turbine jer je sve ostalo mrtvo) unutra je mrtvo glasno, ali baš ono mega glasno pri malo većim brzinama (100-110+) i onda ti se još radio pojačava automatski i to je jedna kakofonija par ekselans ![]() tvrda je, jako je tvrda, a ne drži baš nešto po zavojima da bi opravdala tvrdoću i da... sjedala, e to je redefiniralo riječ očaj. uletio sam na izlaz sa autoceste malo brže tipa 80-90, a realno je tamo 50-60max s obzirom na krivinu zavoja i majke mi ako lažem skoro sam odletio sa stolca u vrata. sjedala su kao profilirana i to sve, ali ti profili su napunjeni sa školskom spužvom i nemaju apsolutno nikakvu funkciju, ko na parkić klupi da sjediš. e da i ovaj radio nema indikator glasnoće... valjda su tamo cijepljeni protiv toga. i još jedna sitnica ![]() upalio ga da mi napuni mrtvi mob i stao sastrane da pljugu spalim i gledam izvana blinka da nisam vezan i reko čovječe ti si stvarno glupo vozilo pa ni nema nikog nutra niti sam krenuo i nakon nekog vremena indikator je prestao blinkat i postao je stedy light + bojim se da prati njemačku filozofiju neprestanog audio piskutanja dok se ne zavežeš, naravno nije da se ne vežem i da propagiram nevezanje, ali ono ideš napravit 500m do dućana i ovaj ti skače po malom mozgu bez prestanka. sutra ćelavi novi polo... to će biti negdje užitak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8389 | |
Premium
|
Citiraj:
Polo WRC kao rally auto? To je vec jako rijedak prizor. Ima sad povoljnih Corsica, skockanih sa crnim 16 felgama, spojelericicma i 1.4 turbakom sa 120ks za nekih 105 tisuca kuna. Ne izgledaju uopce lose. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8390 |
Moderator
|
ne, ne mislim na wrc kao wrc auto nego konzumni polo wrc edišn, eto tute možeš vidjet - http://www.autocar.co.uk/car-review/...t-drive-review |
![]() |
![]() |
![]() |
#8391 |
Premium
|
Nice. Mala mrcina je jako fino skockana. Svida mi se u svakom pogledu, cak je i motorizacija na nivou. Ima i sedmica sad TDI GTI ali svi placu kak nema mogucnost nadoplate za taj famozni GTI elekronski LSD koji je navodno najbolja stvar na Golfu GTI, dolazi serijski u varijanti sa 230ks. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.11.2013. u 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8393 |
Premium
|
Da, sve tu pise.. "Still, the initial batch of 2500 is only planned to be assembled in left-hand drive guise, meaning UK sales are out of the question for the time being. The new range-topping Polo costs a steep €33,900 in Germany, which on today’s exchange rate positions it Ł11,138 higher than the Ł17,995 Fiesta ST, which is more enjoyable to steer if not quite as powerful nor as fast or as comprehensively equipped. " Pre, preskupo u odnosu na sve. 260 tisuca u grubo. To je Golf GTI sa 230ks. Poslovni suradnik je uzel salonski Megane RS za 200 tisuca. Auto je mrak. Crn, crne felge i par crvenih lajsni ali taman. Bum ga poslikal prvom prilikom. Moj prema tom izgleda ko mali picek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8394 |
Moderator
|
nisam išao u kalkulacije, a i na vauvau sajtu ne piše cifra nego kao obratite se ovlaštenom zastupniku, ali vjerujem da će se za njegovu cifru moć kupiti i megane i focust st, možda i rs, teško astra opc... koja je btw. koliko čitam prvi put u povijesti zapravo dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8395 |
Premium
|
Megane RS je sad 190 tisuca + trosarina i samo takva prilika za nekog tko trazi mrcinu GTI klase. Kolko god da je fino slozen taj Polo kod mene nebi imal nikakve sanse. Nije me uhvatila kriza srednjih godina, niti sam prodal neku nekretninu pa necu vise o tim fiktivnim autima. Sad mi je zanimljviji novi mali 1.5 dci za redizajn Meganea, 95ks i 240nm i to bi bilo taman u nekom Cliju a malo si naluknem kakvu Imprezu 2.0d ali su jos uvijek preskupe cak i u Svabiji. Danas, sutra ak bi prodal SX4 pa uzeo nest mrvicu novije sa 4x4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8397 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Na tom Megancetu mi je jedino zao sto ga odozada nisu sredili malo bolje. Coupe je bomba, ovaj sa 5 vrata je mrvicu manje poseban sto se tiče odvažnosti u dizajnu i linijama. Kad malo razmislim, samo da su mu metnuti slična svjetla sa Coupea (ona prozirna sa) bio bi 10x bolji. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 25.11.2013. u 23:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8399 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |