|
![]() |
#8341 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8342 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ha ne znam,tak nešto reči za opel i ford,malo bedasto,al ok ![]()
![]() |
#8343 |
|
Nije to bas bedasto i nije samo cuo sam, imam dosta poznanika s dost raznih automobila i vidim kako se koji "ponasa". Kolega ima bas takvog fokusa s tim istim motorom samo boja "trula visnja" i nije bas najsretniji, zato ti i kazem.
![]() |
#8344 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8345 |
|
ja govorim iz osobnog iskustva nisam niciji fanboy. Vozim vw i renault, onda ti je sve jasno ![]()
![]() |
#8346 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Uglavnom, vecina prepucavanja po netu je bezveze, jer nema nikakvog smisla... Zasto? Zato sto mnogi pricaju bez pokrica, iskustva i sl. Moj je veci... Ne, ne, moj je... Itd. Sve je to, vise-manje slicno... Limene kutije koje te voze od a do b... I cije odrzavanje kosta.... A tek vanredni problemi, kojih na srecu neki skoro i nemaju... Kuc, kuc, jel... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8347 |
|
Daleko od toga, meni ni iz dzepa ni u dzep al kazem ne treba se zaletiti, procitati dosta iskustava i kupit automobi. Ja uporedo vozim renault 5 campus i passat gt tdi ![]() ![]()
![]() |
#8348 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Taj motor 1.4 je dosta slab i teško se nosi s tom karoserijom i osobno bi ga izbjegavao kupiti i dosta troši u odnosu na 1.6 koji je bolja kupnja sigurno uz skoro istu potrošnju ukoliko je Ford Fokus u pitanju.Kolega ima 1.4 i nije baš zadovoljan radi gore navedenog.Inaće nema nikakvih zamjerki i nije imao nikakvih problema s autom. Isti je slućaj s Opelom i njegovim motorom 1.4 66kw pretežak auto za takav motor rezultira većom potrošnjom pogotovo kad je opterećen i troši identićno jaćem 1.6 motoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8349 | |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8350 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8351 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8352 |
Magnum P.I.
|
Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 23.11.2013. u 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8353 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Interesantno je to s Fordovima i Hrvatima. Focus je najprodavaniji model automobila na svijetu, Fiesta najprodavaniji mali auto u Europi, Mondeo po ADAC-u pouzdaniji od Passata, al' eto, kod nas baš i ne prolaze. Naravno, mi ipak znamo najbolje.
![]() |
#8355 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8356 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja bi forda ili japanerosa nekoga,ja sam odustao od fiata kad sam na par njih zatvorio vrata ![]() par ih provozaj pa će ti biti bistrije.
![]() |
#8357 |
Magnum P.I.
|
Definitivno hoću, baš ću ići vidjeti tog forda do nippona, to prvo. Što se tiče preporuka od frendova, naslušao sam se i naslušat ću se rečenica koje počinju ''da sam ja na tvom mjestu'' hehe ![]() Bilo kako bilo prikupit ću par prijedloga, research, a vi pišite ako što vidite iz Osječko-baranjske i okolice a da ja nisam pregledao, pa možda skoknem vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8358 |
Banned
|
Osobno da imam toliko love uputio bi se van po auto, gdje je ipak dosta lakše naći dobro vozilo u odnosu na naše trgovce/nakupce/prekupce možda više kilometara ali sa boljom opremom i sigurno u boljem stanju. Neznam jesi li uzeo tu opciju u razmatranje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8359 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8360 |
Banned
|
Ako mogu pomoći tu sam s obzirom da znam ponešto o tome ![]() Landshut 84030, Ingoldstat 85053,Donaworth 86609,Haidehaim 89520,Nordlingen 86720,Aalen 73433 možda fali poneko slovo u nazivu grada ali zip kod je toćan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8361 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pokušavam vrbovati kolegu da ode s nama uzet auto u Muenchen ![]() Sad, hoće li ili ne, to ostaje otvoreno pitanje. Nedavno su se vratili sa nekoliko auta i stvarno su dobro prošli. Vozač se vratio nazad sa ibizom (koju je i imao), a ostali su došli sa mazdom 6, vectrom karavan i peticom jednom. Nije bila jeftina, ali bmw je ispunjenje sna kolege ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8362 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kod mene najniža moguća zbilježena sa prošlim autom, otvorena cesta, utrnuta noga. Dakako to je trenutna. http://www.pohrani.com/f/2F/Wv/2ppnf4EQ/imag0969.jpg Prosjek prema BC sa tri točenja od rezerve do punog spremnika, cca 150 litara goriva: http://www.pohrani.com/f/1s/b2/1iephTOf/pa140117.jpg http://www.pohrani.com/f/3o/7Y/3gcfLUcR/pa140118.jpg I dalje tvrdim da je stari AFN (tdi sa turbinom varijabilne geometrije i bosch pumpom) jedan od najboljih uloženo/dobiveno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8363 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nije ti to toliko do mentaliteta koliko do prodajne mreže. Čisti primjer je honda, koja je jedna od najpoželjnijih marki od strane gotovo svih vozača/kupaca bez obzira što favoriziraju, ali razina bezobrazluka u Rutingu je tolika da se malotko odluči kupiti Hondu kod njih, još kad uzmeš u obzir da u Rutingu dobiješ pod "novi auto" auto koji stoji na skladištu i do 3 godine, a oni prgavo odgovore da se ionako piše samo godina prve registracije u prometnu dozvolu. A koliko je tek fiat udjela izgubio lošim zastupništvom!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8364 | ||
Magnum P.I.
|
Citiraj:
Hehe... uzeo sam da, ajd da i ja s nekim planom krenem na vrijeme, a ne u zadnji tren ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8365 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8366 |
Banned
|
Naletite nije problem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8367 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ove bedastoće o Opelima, Fiatima , Fordovima je glupo komentirati. Susjedovog susjeda susjed kupio rasturen auto koji su mu podvalili i sad je auto kriv. Prava iskustva nema što. Tko voli vrtiti motor, kod japanaca, fordova i sl. benzinaca na plin, bez obzira na flashlube događa se VSR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8369 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8370 |