|
![]() |
#12721 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
The Last Days on Mars...zaobići u širokom luku ! Gluma očajna,radnja puna nelogičnosti,na trenutke sam dobivao dojam da gledam neku "niskobudžetnu sapunjaru"...jedino me usrećio kraj film iz razloga što je završio. Ovo graniči sa amaterizmom...po meni promašaj godine...ocjena 1/10 ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12722 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Trava i užas... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12724 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
conjuring je ok, 8/10, guba, sve znas ali... prisoners 5/10, nezz, skuzio sam odmah ko je kriv jer se nisu pokusali odmaknut od krivca, moglo je to bolje, ali ok, izdrzao do kraja, guba je prikaz dobrog ate sto je u stanju napravit za kcer, imam dva klinca pa neznam sto bi napravio da se nadem u takvoj situaciji |
![]() |
![]() |
![]() |
#12725 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ponovo pogledao man of steel sa ženom i opet se oduševio, baš mi je sjeo dobro film i to je konačno jedan zaokružen supermen imho.
nakon toga pacifik rim i moram reć da sam baš zadovoljan, ono no brainer totalni i samo THIS IS SPARTA zastavice za navijanje ![]() isto tako world's end je super fun, šteta što su maltene sve smiješne scene u traileru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12726 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam nešto novijih filmova za preporuku koje sam gledao prvi je The hunt (Jagten) http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=nm_flmg_act_7 zatim Shadow dancer http://www.imdb.com/title/tt1770734/?ref_=nv_sr_1 i Disconnect http://www.imdb.com/title/tt1433811/?ref_=nv_sr_1 također možda i ovaj nije loš snimljen po romanu Jo Nesboa Lovci na glave http://www.imdb.com/title/tt1614989/?ref_=nv_sr_1
![]() |
#12727 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Pogledao sam i Killing Season film nije loš iako se zna da će prvo jedan lik odraditi svoju seriju lova, pa drugi, ali sve u svemu, dobar! Dobar film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12729 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12730 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
o majko mila..grozno. R.I.P.
![]() |
#12731 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12732 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
rip !
slike su strašne..
![]() |
#12735 |
Guest
|
R.I.P. Paul. |
![]() |
![]() |
#12736 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Captain Phillips Meni odlican film, svakako preporuka!
![]() |
#12737 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Mortal instruments, city of bones - livada Percy jackson sea of monsters - livada Elysium - tak tak Red 2 - tak tak Ukratko, trula livada šta oni snimaju u zadnje vrijeme. Pogledao iza True Lies, e to je film... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12738 |
Guest
|
Pa ima odličnih i dobrih novih filmova. Samo ih treba naći. ![]() Npr. sa vrha glave (pošto sam ga među zadnjima pogledao. http://www.imdb.com/title/tt1392214/reference A nakon dugo vremena opet http://www.imdb.com/title/tt0090967/reference |
![]() |
![]() |
#12740 |
Guest
|
Zato ja imam imdb account sa namještenim engleskim pa niti ne vidim naše prijevode i "prijevode" ![]() |
![]() |
![]() |
#12741 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam neki dan imal Rutger Hauer vecer. Oba filma su online. The Hitcher Meni klasik. Triler-horor koji se voli ili ne. Nisam ga dugo gledal ali ga se sjecam ko filma koji me dosta splasil. Split Second No brainer, pun policijskih kliseja i jeftinih fora. Meni Ok film za taj SF akcijski zanr i solidno potrosene filmske minute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12742 |
~~~
|
Split Second mi je legendaran film samo mi drek sto nigdje naci ili HDTV dump ili pravi Blu-ray convert (ovo drugo se nece sigurno ni desit posto nije popularan film)
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#12743 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hauer i solidna produkcija izvlace taj film koji je bio dosta "underrated" u svoje vrijeme. Meni je prvi put bio totalno smece ali vec drugi put mi je bio sasvim ok i zabavan i sad mi je bio jos bolji. Hitcher mi je legenda i predobra gluma, atmosfera, scene i sve ali opet ne vole bas svi takve fimove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12745 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Pogledao jučer Croods animirani film i baš sam ugodno iznenađen. Film je za opuštanje i uživanje u prekrasnim krajolicima te uz to ima lijepu poruku na kraju ![]()
![]() |
#12746 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
originalni naslov je "butterfly on a wheel" o-dli-čno! Pogledan Machete 2 , nemogu rec ocekivao sam vise nakon prvog nastavka, slabiju neku ocjenu bi mu dao Red 2, isto nije mi kao prvi dio, losije, ok za ubiti vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12747 |
Premium
|
Bio je negdje prije 10-ak dana i zaspao sam nakon pola sata...Full Metal Jacket ! Ti pas m... koja filmčinaaaa pa ni sam ne znam kako sam to propustio ! Film je brutala ! Od same obuke pa sve do borbe na ratištu. Sad baš gledam da je Kubrickovo djelo. Uglavnom nemojte slučajno da ovo propustite kao što sam ja...obavezno pogledati ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12748 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12749 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12750 |
Guest
|
Pa Kubrick nema lošeg filma od Killinga pa nadalje. Mislim, ima samo vrhunskih i dobrih. Kaj bi dao da je lik snimio A.I., a ne nesposobni Spielberg |
![]() |
![]() |
|
|