|
![]() |
#2851 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ajd pliz u par crta ak ti se da ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Pa neznam je li bolji, to je subjektivno (svako ima svoj ukus), ali nije problem isprobat. Ne moraš deinstalirat Apex da bi proba Solo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
Antimićanin
|
Uzeo sam apex jer sam ga koristio na htc desireu i bio mi je odličan. Za ono što ga ja koristim mi savršeno odgovara. Najbitnije mi je da je fluidan, što savršeno na ovom Alkatelu je. Druga najbitnija mi je stvar što mogu aranžirat app drawer i poglede i broj aplikacija po stranici, kao i na desktopu (koristim 5x5 pattern). Treća najbitnija stvar su mi teme koje mjenjam kak mi puhne kao i ikone pojedine aplikacije. Ostalih 18000 opcija ne koristim ![]() Apex Pro sam uzeo zbog notifikacija na ikonama za mailove, pozive i smsove jer ih free verzija nema, tj na nju se ne može dodati Apex Notifier plugin. Eto, ako te još kaj zanima pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Registered User
|
Evo malo scr.sh.... Zadnje izmijenjeno od: brisani. 22.11.2013. u 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
Guest
|
Znači ja opet za svoj "setup" mogu zaboraviti. Čak mi ni apex nema dovoljno ikona http://www.pohrani.com/f/1E/8V/10Inft9n/1/1.jpg http://www.pohrani.com/f/1f/O6/2MQElO5j/1/2.jpg |
![]() |
![]() |
#2861 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
Guest
|
Bloat mi ne cucla ništa, a temp. sam na romu dok 4.4 ne dodje hehe |
![]() |
![]() |
#2865 |
Guest
|
miui x5 jer puno bolje izgleda bez naziva i kad je tight zbuksan |
![]() |
![]() |
#2867 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: brisani. 23.11.2013. u 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne svidja mi se taj nabacani izgled. Doduse nemam 50 aplikacija koje stalno koristim pa da mi moraju biti na homescreenu ali svejedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=247178 Evo gore tema ako zelite podjeliti svoje homescreenove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 |
Registered User
|
Šalu na stranu....Privitak 12643 Zadnje izmijenjeno od: brisani. 09.06.2014. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
+1 definitivno najbolja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 | |
Guest
|
Citiraj:
Stvar ukusa. Stavio ovdje jer se pričalo o launcherima gdje IMO još uvijek nova i apex rulaju (za mene nova zbog grida koji koristim inače bi i apex bio odličan kandidat). |
|
![]() |
![]() |
#2879 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pozdrav, tata je kupio neki žnj smatrphone i ima problema kada se treba javiti na poziv. Znači javlja se klasično da se klizne u lijevo međutim to nekada ne uspije niti nakon 10ak pokušaja. Na isti način se telefon otključava i nema nikakvih problema, uvijek uspije iz prve. Sumnja pada na Android (a nisam u opcijama našao mogućnost javljanja na fizičku tipku). Pitanje glasi, postoji li kakva aplikacija (znam da postoji ali ima li koja da radi pošteno) kojom bi se moglo javiti na poziv koristeći neku od fizičkih tipki na mobitelu (idealno home button)? Nisam siguran koji je mob ali mogu saznati ako će biti bitno.
![]() |
#2880 | |
Registered User
|
Citiraj:
početnog ekrana Widgeti i prečice koje imate na svom početnom ekranu su možda estetski prijatni, ali oni takođe doprinose sporom odzivu vašeg telefona, zato ne bi bilo loše da ih uklonite, kako bi telefon živnuo. Citat sa B.A. com. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|