|
![]() |
#36541 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
elem, Prileee (Fićo) mi se javio na pm za rukavice, a ja sam ovaj tjedan celi u pripremama za sekinu svadbu pa nemerem se obavezat za organizaciju group-byaja, a i nemam pay-pal...tj. i ja bi se nekom udžiberio nakon što ih prvo oprobam veličinom, znači sledeći tjedan...al to ćemo na DB...tj. imamo u vidu one koji tamo nisu prijavljeni... Pitanje: da trebate pocentrirat točak i imate celi zgb, izabrali bi (Dado treba)?
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 20.11.2013. u 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36544 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Elitni odred je ovo ljeto poharao pol Hrvatske, a dio i šire ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36546 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Čuks se po meni referencirao na "nas" kao "PCe vozače", al kad se već guraš u prvi plan, samo izvoli!
![]() |
![]() |
#36547 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Eh Destro jedno je stavljanje u prvi plan, a drugo ironijom reagirat na tvoje povrijeđene ispade kojim si nemali broj puta istaknuo svoju infantilnost. Na žalost, u također nemalom broju slučaja si ti taj koji se voli bacat u prvi plan, a ja koji pratim forum iako ne sudjelujem aktivno u raspravama si povremeno dopustim ovakav ironičan post i čekam ribicu da zagrize. Zatim nakon što ribica zagrize fino prokomentiram sa prijateljima i odmah mi smjena na poslu brže prođe. Uz to sa osmjehom na licu ponekad u sebi i zapjevam, Trololololololo i ja zadovoljan, a tko se pritom naljuti i pokaže neimanje smisla za humor na način da odgovori postom tipa, micica ili moj tata je jači od tvog i sl. njegov problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36548 | |
Avocado
|
Dakle, nakon ovog spoiler teksta se odvilo sve ovo gore u lugarnici, a prije ulaska u samu lugarnicu mi je netko skrenuo pažnju da škicnem Saint pedale kak dobro izgledaju na Siletovom biciklu. Tad sam prvi put progutao knedlu. Nakon Siletovog istresanja na mene i njegove implikacije da mu pokušavam ukrasti kupca, isto tako propitkivajući me indirektno iako vidno nisam znao o čemu je riječ, bio sam već frustriran što me diže na zid srama, knedle više nisam htio gutati i istresao sam pred svima njegovo kupovanje pedala iznosa oko 400kn, onih mojih 400kn koje sam mu dao, poklonio dobrom voljom, nakon što je on meni rekao da ne zna kako će bez onih novaca koji su otišli na porez. Da bi stvar bila gora i glavni razlog zašto više nisam htio gutat knedle, tih 400kn koje sam mu dao svojih novaca su u tom trenutku bili zadnji novci koje sam imao u tom mjesecu i namijenjeni su bili za jelo na faksu kroz tekući mjesec. Meni je tih 400kn tada značilo puno, više nego što mogu riječima opisati zbog raznih faktora i jednostavno nemam potrebe objašnjavati ih. Na kraju, Sile-ekipa se više nikad ne javlja, ne pozdravlja, kad isti dan idemo na planinu uredno birate termin da se izbjegnemo, častite nas kojekakvim pogrdnim epitetima, najnoviji o infantilnošću. Pa reci ti meni, čije je ponašanje ovdje infantilno? Na kraju krajeva, zašto ignorirati Mica, Željca, Šošija, Nika, Sašu, Mirtu i ostale, da ne nabrajam sve one koji se rado voze u grupi sa mnom? Niti jednom nisam izjavio da se ne želim voziti ili družiti s ijednim od vas, kad god idem na vožnju društvo je dobrodošlo, a to sigurno nisu rekli niti ostali. I dalje će biti dobrodošlo, uključujući i tebe. Možda uživo uspijemo ostvariti normalnu, nezajedljivu, neprikrivenu komunikaciju. Još jednom sumiram, ne želim ovakvu vrstu komunikacije, ne želim da se u našim odvojenim kuloarima šire babske priče o članovima onih drugih i nipošto ne želim da se podjebavamo infantilnim načinima. Primjerice, oko ovih guma, bilo bi baš super da Čuksa mogu nać jedan dan na sljemenu i u dogovoru s njim se zamijenimo za gumu/kotač/bajk za jednu vožnju... Citiraj:
Pokaži mi ijednu osobu ovdje ili bilo gdje drugdje da sam joj učinio nešto nažao, da sam ju prevario na bilo koji način, bilo što što ti daje pravo da me prozivaš. Tvoje ponašanje samo odražava razmišljanje koje generalno vlada prema meni (usudio bih se reći i nama ostalima) u tom vašem "elitnom odredu" i stvarno vam ne služi na čast. Zašto i kako je počela netrepeljivost ovih razmjera i zašto više ne odzdravljate kad vas se pozdravi je meni nešto nepojmljivo i okreće tvoje navode upravo na tebe, vas. Kad ćemo već crno na bijelo, ovo je nekako počelo kad sam Noćnom ponudio svoje XT775 kočnice po jeftinijoj cijeni nego što je to Sile svoje prodavao. Za Siletovu reakciju u lugarnici koja je zorno pokazivala da se naljutio na mene zbog moje prethodno spomenute ponude Noćnom ne mogu još uvijek shvatiti čime je uzrokovana, princip ponude i potražnje postoji svugdje, a osobno nisam išao ponuditi Noćnom kočnice da sjebem Sileta, nego da Noćnom ponudim bolju ponudu - nižu cijenu. Također nisam znao da kočnice prodaje s rotorima čime je njegova cijena bila sasvim u redu i konkurentna mojoj te nisam znao da je transakcija gotovo bila obavljena taj dan kad sam ponudio kočnice, to sam naknadno saznao, u lugarnici. Nakon što se tako istresao na mene ostao sam zatečen i u najmanju ruku vrlo isprovociran jer je ovome svemu prethodio još jedan događaj. Dakle, nakon ovog spoiler teksta se odvilo sve ovo gore u lugarnici, a prije ulaska u samu lugarnicu mi je netko skrenuo pažnju da škicnem Saint pedale kak dobro izgledaju na Siletovom biciklu. Tad sam prvi put progutao knedlu. Nakon Siletovog istresanja na mene i njegove implikacije da mu pokušavam ukrasti kupca, isto tako propitkivajući me indirektno iako vidno nisam znao o čemu je riječ, bio sam već frustriran što me diže na zid srama, knedle više nisam htio gutati i istresao sam pred svima njegovo kupovanje pedala iznosa oko 400kn, onih mojih 400kn koje sam mu dao, poklonio dobrom voljom, nakon što je on meni rekao da ne zna kako će bez onih novaca koji su otišli na porez. Da bi stvar bila gora i glavni razlog zašto više nisam htio gutat knedle, tih 400kn koje sam mu dao svojih novaca su u tom trenutku bili zadnji novci koje sam imao u tom mjesecu i namijenjeni su bili za jelo na faksu kroz tekući mjesec. Meni je tih 400kn tada značilo puno, više nego što mogu riječima opisati zbog raznih faktora i jednostavno nemam potrebe objašnjavati ih. Na kraju, Sile-ekipa se više nikad ne javlja, ne pozdravlja, kad isti dan idemo na planinu uredno birate termin da se izbjegnemo, častite nas kojekakvim pogrdnim epitetima, najnoviji o infantilnošću. Pa reci ti meni, čije je ponašanje ovdje infantilno? Na kraju krajeva, zašto ignorirati Mica, Željca, Šošija, Nika, Sašu, Mirtu i ostale, da ne nabrajam sve one koji se rado voze u grupi sa mnom? Niti jednom nisam izjavio da se ne želim voziti ili družiti s ijednim od vas, kad god idem na vožnju društvo je dobrodošlo, a to sigurno nisu rekli niti ostali. I dalje će biti dobrodošlo, uključujući i tebe. Možda uživo uspijemo ostvariti normalnu, nezajedljivu, neprikrivenu komunikaciju. Još jednom sumiram, ne želim ovakvu vrstu komunikacije, ne želim da se u našim odvojenim kuloarima šire babske priče o članovima onih drugih i nipošto ne želim da se podjebavamo infantilnim načinima. Primjerice, oko ovih guma, bilo bi baš super da Čuksa mogu nać jedan dan na sljemenu i u dogovoru s njim se zamijenimo za gumu/kotač/bajk za jednu vožnju...
![]() |
![]() |
#36551 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
TL;DR ne znam samo kako se sad mene iščupalo iz naftalina i u kojem kontekstu je bilo što gore napisano relevantno. Sve se svodi na mjerenje penisa i "ja sam napravio ovolko km na kamenjaru a ovolko na zemlji i treba mi takva guma i takva vilica i takav rotor". Prepucavajte se kolko oćete ali nemojte to svodit na osobnu razinu. Cheerio
![]() |
#36552 |
Avocado
|
Pokušavam si po prvi put objasniti zašto se tako odnosite prema meni. Pošto vas je nemoguće naći uživo, a provociran već stoti put, objasnio sam događaj koji držim da je početak jaza među "ekipicama". A ovo s gumama stvarno shvaćate kao prepucavanje tko je jači, to ste zaključili na temelju background komunikacije? Pa stvarno, mora da sam ja onda infantilan. Di je ono vrijeme kad ssi mogao pitati bilo što i svi su spremno odgovarali i pomagali? Nema? E pa draga moja državo zato i jesmo u kurcu. <- ovo je ironija.
![]() |
#36553 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nakon prvog jackovog posta krenul sam jest kokice. evo mirkovalka se razletila pa ih pecem u ranjgli, puca sve u 16 ![]() OT: shoshy, uzmi muddy mary, iducih pol godine ionak na sljemenu niceg osim blata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36554 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Umro od smijeha kad procitao secer na kraju price! ![]() Nego, jel vrijede Rubber Queen gumice iz rog jome za cca 150kn. Nemam bas previse love za nekaj bolje (a i gume bi mi onda vrijedile ko pola bajka). Ako i vrijede nekaj, kaj uzet 2.2 ili 2.4? Kakva je Mountain King 2 u odnosu na Rubber Queen? Ne interesiraju me obaranja brzinskih i vremenskih rekorda, samo da imam vise gripa na blatnjavim podlogama od potrosenih DMR-a Moto... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36555 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Jebiga... Destro je u ovim zadnjim postovima iskreno progovorio o tom sto ga smeta, to je za respekt! Jer očito je tu na forumu glupo i nekul biti iskren, tj. pred svima napisati što te tišti, pošto odmah krene generalna sprdnja i smijurija... A to da postoji separirana ekipa - Elitni odred - Diona boysi (ili kako se god u zadnje vrijeme već zvali) osjetio sam na svojoj koži ovog proljeća.. čekavši pred tunelom tko li da se pojavi, da bih kasnije sam došao do Lugarnice, a gore već sjedi ekipa koja je netom prije mene stigla.. Isprva me to jako smetalo i pitao sam se u cemu je problem... da bi mi kasnije Nik pojasnio kako stvari stoje i da su nekad svi manje više skupa vozili (bar uzbrdo) al se sad formirala grupa kojoj bas više i ne pase drustvo vecine! U krajnjoj liniji, to je sasvim uredu! Nek se vozi ko s kim hoce i kad hoce!!! No hard feelings. Osobno svakog od vas rado sretnem, stanem i popričam. Jedino je šteta je da se baš na očigled izbjegavaju ekipe, ne bi li se kojim slucajem srele u isto vrijeme pod brdom. I definitivno je pretjerano da postoji neki žešći animozitet među pojedincima! Nitko nije nikom ništa preveć nažao učinio da se to ne bi dalo izgladiti i srediti.. Ipak smo svi tu radi iste stvari, a to je ljubav i guštanje s MontnBajkom! Živjeli, živio MontnBajk, živjelo Sljeme! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36556 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali ova vilica (zrak) vrijedi 600kn? Servisirana kod zmijoljupca, oglas je sa DB.. http://www.marzocchi.com/template/de...dOggetto=28037 Drugim rijecima, dali je miljama bolja od opruge kod Suntoura i slicnih? Moze preporuka slicnih u toj kategoriji.. Thx Sto na kraju sa rukavicama? Vuco nas je fino "rastavio" i uputio na DB kao da se to ne tice ovog foruma, a svakojakih komentara ima i to na stotine.. EDIT: a mogao bi nesto i predloziti.. Ocito su ljudi prestali uzimati/placati za sve ostale i smisljaju razne razloge da to ne naprave.. Jedan od tih razloga je nekakva provizija PP-a ili banke, vatevr.. Ajmo ovako za manje iznose, npr. rukavice i slicne sitnice.. Dolar = 7kn, Euro = 8kn, Funta = 9.5kn.. Plus taj iznos, svatko uplacuje covjeku 10kn za postarinu.
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 21.11.2013. u 07:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36557 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisam ja ništa "rastavio", ali vidite što se tamo događa i sad to želite ovdje isto napraviti. Jednostavno ne, ljudi će se za 3-4kn popičkarati i onda će na kraju još veće sranje ispasti. Nek se javi netko tko ima Paypal i tko može poslati rukavice na 5-10-20 adresa i onda se sve preko PM-a veoma lagano dogovori. Da ne velim ako se pojavi problem kao kod narudžbe koju je Mate radio pa da dobivaš dnevno 10 PMova gdje te ljudi pitaju što je sa rukavicama i jel ih varaš za 35kn. Tako da, bolje ne. Manje zlo u svakom slučaju.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 21.11.2013. u 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36558 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Vidim spominje me se, treba neki dio na bajku strgati? ![]() Citiraj:
Continental se pokazao kao qrcina za sljeme, eventualno black chilly varijante guma prolaze. Ja cu sad high roller i high roller 2 isprobati. Ak nijedan nebu dobar naprijed, onda minion. Ak me ni to ne odusevi, nazad na schwalbe. Nista preko kile i 2.4 naprijed i 2.3(ili 2.35 kod maxxisa) nazad
![]() |
![]() |
#36559 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ovi nasi prognosticari su stvarno smijesni. Jucer je bio najavljen potop za subotu, i snjezna mecava u pon. i utorak. Danas za subotu kazu da mozda bude kise u poslijepodnevnim satima, u pon. sunce bez oblaka (ali hladno i vjetrovito), u ut. oblacno i hladno. Odjadanput je nestalo i kise i snijega. Tako mogu i ja prognozirati vrijeme. Znaci sutra se vozi, osim ako ne bude vise sile ![]() Sto se mene tice, tunel 10h. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36562 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
@Adax hvala što sam zbog tebe prosuo pahuljice po tipkovnici jučer jebem ti sve ![]()
![]() |
![]() |
#36564 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
i tak... vi bute opet na sleme a darkec bu opet na posao ![]() cijeli mjesec radim subotom, ali neće se iPhone sam kupit lol tek sam neki dan dobio pakne i sredio kočnice (skratio bužire i odzračio sa friškim uljem) tako da tek od sada mogu na vožnju... ako će biti ljepo, bilježim se za nedjelju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36566 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali treba dovesti neki "naš zakon", ono što sam naveo, konkretan tečaj (veći od banke, odnosno "zaokružen), poštarina od 10kn i tek tada će možda stvari doći na svoje, bez nepotrebnog ispitivanja o tečaju banke, tečaju PP-a, 10 ili 20kn razlike na ukupnoj kupovini. Samo je potrebno postaviti nekakve temelje kojih se svi moramo držati. Pa što ako i NARUČILAC "zaradi" na ukupnoj nabavi kakvih 10-20-30kn? Pa što onda? On to ipak naručuje, plaća, hebe se sa možebitnom reklamacijom, i ono najbitnije svakome zasebno pakira stvari i nosi ih na poštu.. Pa zar takav čovjek ne može dobiti za cugu bijednih 10-20-30kn? (govorim o iznosima itema do kakvih 10 ili 20$.. Jer sve više od toga onaj "povišeni tečaj" diže vrijednost pojedine stvari) Ja sam iznio svoje mišljenje i ako netko želi o tome razmisliti, možemo komentrati. Mogu i ja to naručivati, nije problem, možda bi mi se skupilo za cugu i svi sretni.. Jer jedino tako će se izbjeći, ajmo reći muljanja da netko nema vremena to obaviti, da je zauzet, da ima fax, da nema PP, i slično.. Jer budimo realni, danas nitko ne želi ništa raditi bespatno. Ako uopće možemo ovdje pričati o nekakvoj "zaradi" od strane naručitelja potrebnih itema.. Da nebi ispalo da ja tu sad pokušavam nešto filozofirati odnosno zarađivati na kolegama sa foruma.. Iskreno ni meni se to neda raditi (i meni bi lakšle bilo otići na banku uplatiti nekome iznos i miran sam) ali spreman sam početi, što radi reputacije, što radi malo moovinga u životu.. Zaposlen sam, tako da mi tih 10-20-30kn ne znači mnogo.. Nisam ništa odlučio/odlučili, samo predlažem, ništa drugo, pričajmo ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36567 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Uzmi 300kn, naruci 6 pari L rukavica jer su M premale za bilo koju odraslu osobu, dodje ti za tjedan dana doma, prodajes po 50kn i opet svima dobro. Bez kompliciranja nepotrebno.
![]() |
#36568 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ajde ja ću naručiti, treba minimum 15 pari rukavica za free shipping. 45 kn fiksno par rukavica. Za one van Zagreba dodatno još 10 kn tisak paket. Tko želi tako neka se javi na PM. EDIT: probao sam rukavice od Rebbita, odlične su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36569 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
Gume su ti za te nofce odlične. Ja i buraz imamo 26X2.2 iz rog jome na prednjem kotaču. U usporedbi sa Schwalbe Nobby Nic 2.25: Na suhom: nema neke razlike velike Na mokrom(blatu): RQ bolji osjetno, puno predvidljiviji (dobro drži, a kad prokliže, prokliže bez panike) Otpor kotrljanja je relativno mali sa obje gume. Ono što se meni sviđa je visina RQ pa dozvoljava niski pritisak (na mojih 70kg vozim se na 1.4-1.5 bar bez problema po šumi.) Na bajku je 500 km i nema znakova potrošnje (dosta je mekana inače). 2.2 je sasvim dovoljna čak i za blatne uvjete. Iza je nisam probao ali mislim da bi bila odlična. Svaka preporuka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36570 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
U vezi Rubber Queen, 2.4 je jako nahvaljena po internetu i većina(Mtbr) se slaže da je bolja od Big Betty po gripu u zavojima i potrošnji. Također je 2.4 dosta široka, volumen je kao kod nekih 2.5 guma. Jedina mana je masa od malo iznad 1000 grama. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|