|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
![]() Ok! Evlo bas sm malodosao od van nocnog pijncevanjaa i prij jutranjg sna se sjijetijo kako da sakrijm kameru da ju mogu guzit ko covjek ali explicitonno. mislim dase razumije da ona nikad nebi proistala.zato moram ke skrivat ko zijmija njoge, mislim naonu kameru. Koja vrst msaterijlala bi ju jeebeno ukkkklamfulrala tak da se van vidi unutera ne ? ![]() ![]() ![]()
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Sakirivanje sex kjamere...
Citiraj:
Imaš koliko? 14-15 godina? ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Da tako je... kako god vi kazete... i zelim ga ovjekovjecit... ![]() A sad ozbiljno. Dakle imam kameru. Izmedu kamere i objekta snimanja mora biti pregrada, koja kameri omogucava kristalno cist pogled (koliko je god to moguce), kroz nju, a objektu snimanja totalnu netransparentnost u smjeru kamere. Pitanje je koji bi to materijal bio i dali bi meni bio komercijalno isplativ? ![]()
#5 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Pošto je ovo stavljeno u probleme očito ti imaš problema sa svojim "hardwareom" a ne sa skrivanjem kamere. Za takve bedastoće nađi neki drugi forum. Navuci kondom preko kamere. ![]()
![]() |
#6 | ||
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
: lol2 : Fakat si loooooddddd!!!! Strgo sam se... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
e stvarno...LÔ˘ÔL! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zli moderator BD strike again ! Ja Spilberg ti Seve! ti je prošao ali sada ti je u tijeku sexy slika, Hani pliz,kaži čiz ! Eto možda uletiš u treći krug a i oni tamo sigurno imaju neku "pametnu" kamo sa kamerom ... inače slikanje osobe poskrivečki bez njenog izričitog dopuštenja pogotovo u "škakljivim" situacijama JE STROGO ZAKONSKI KAŽNJIVO pa čak i u ovoj banana republici. Ne piše bezveze na svim dučanima, bankama, poštama, ... ovaj prostor se snima kamerom, jer se ulaz kroz vrata na kojima to piše tretira kao pristanak ALI to pali samo na javnim mjestima i ako je to vidno, ne pali ako staviš na dno vrata s donje strane svoje sobe ... http://pticica.iskon.hr/krug_03.asp Pošto je to iskonova ovolgodišnja akcija pa da nas ne tuže za imitiranje i tome slično LOKOT !
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|