|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Dobar dan, molio bih preporuku najboljeg hladnjaka maksimalne visine 150mm. Cijena max do 300kn (polovni hladnjak i da je dobavljiv.. njuskalo, forum..) Tražim za OC i da je tih... Imam procesor: i5-760 (LGA1156) Hvala svima, pozdrav! ![]()
![]() |
#692 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
koje kučište imaš? Možda neko vodeno tipa seidon 120v, ili neki corsair Hxx? Od zračnih SCYTHE Grand Kama Cross 2 COOLERMASTER Hyper T4 a vjerujem i mogao bi ugurati nešto veci 160mm, ne znas dok ne probas...vecina kutija spečke bas i nisu ok, tipa ja sam u knight 350 koji ima max 148 ugurao bez frke coolgate 2012 160mm te cm212 isto 160mm COOLERMASTER Hyper 412S |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Premium
|
Citiraj:
to je mATX kućište i stvarno je minijaturno ![]() EDIT: imam i potenciometre na koje cu spojit cpu fan.. (ne znam jel vam to kaj znači..)
![]() |
![]() |
#695 | |
Premium
|
Citiraj:
Planiram izbusiti na podu rupu za 120mm intake fan - da hladi GPU HD6950 ![]() Jos bi mogao biti i u planu Front Intake 120mm... ali jos nije sigurno...
![]() |
![]() |
#696 |
MiningMod
|
http://www.coolermaster.com/product/.../hyper-t4.html on je 152mm :=) sada druga opcija je 130mm ARCTIC COOLING Freezer 13 koji ide bez frke nutri ali nemoj očekivati neke bjesne rezultate....ono biti ce to ok, moci ces ocnuti nešto...tiho ce biti i tak ![]() p.s. svakako si uzmi neku dobru pastu ako nemaš, tipa MX2,zalman stg2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw mislio sam OC-at na 3.6GHz...
Zadnje izmijenjeno od: AbAdd0n. 04.11.2013. u 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Nevalja ![]() Mislim da bi moga nać neko normalno polovno kučište za početak (moje je došlo npr. 300kn s 4 venta). Ili vidi za tu prednju rupu od 12cm, ako nije predaleko od socketa matične - da provučeš radijator vodenjare (moj H50 je bija 250kn rabljeni). Duljine cijevi od vodenih lako nađeš na netu.
![]() |
#701 | |
Premium
|
Citiraj:
Taman da stane sve unutra i da ima dobar protok zraka... ![]()
![]() |
![]() |
#704 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
E pa nisi updejta Moj (svoj) komp ![]() Onda bužaj naprid 12cm intake za vodeno i stavi obavezno slike u prikladnu temu - Case modding.
![]() |
#705 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw. nisam još pribavio sve dijelove.. čekam neke novce da uzmem SSD.. Kad sve bude doma, krećem s "moddingom" hehe ![]()
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
http://www.pohrani.com/f/u/11q/23FwzrTb/fdzhj.png Evo,kupio sam danas EVO 212,pa ako se netko razmislja o kupovini,mozda ovo malo pomogne. i5 2500K na 4,5 GHz,10 min In-Place Large FFT na Prime95.. U idle ga drzi na 29 stupnjeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pozdrav, trebam savjet za cpu cooler, cpu je i5 4670. Trenutno koristim box koji je došao s procesorom, i malo je iritantan sa svojim zujanjem, na hlađenje nemam nekih zamjerki. Clockati ne planiram tako da mi ne treba ništa bijesno. Kućište je fractal r4 ako će biti bitno zbog visine hladnjaka. Gledam ovaj hyper 212 ali ne znam koliko je to overkill za moje potrebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Imam prolimatech megahalems rev B. (podržava 1156 socket tako da i 1150) i mali problem. kad sam instalirao 4670k (socket 1150 dakle) primijetio sam da mehanizam za ugradnju hladnjaka (dakle backplate i ono gore) nije čvrst kao na 775 socketu (tamo sam imao plastičnu četverokutnu gumicu i mehanizam je bio nepomičan prije ugradnje samog hladnjaka) Kod 1150 socketa backplate ulazi cca 1-2mm previše u matičnu no zbog samog mehanizma to na koncu nije problem (zbog ona 2 šarafa s oprugama koji to kompenziraju) Ono što me zanima je dal je to normalno ili mi fali još 4 gumice na backplate? (stavio sam one 4 gumice koje uštopaju ona 4 željezna umetka u backplate) |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Vršni visioc
|
Imao sam slican problem sa h100i i impact VI... stavio sam male odstojnike, i nije jos uvijek bilo dovoljno. Guglajuci, veli ekipa da je sve ok i bez njih (sjedne cooler na svoje mjesto), tako sam i ja zaserafio i sve 5. Prestalo se naginjat onda. Hladi super, znaci sve radi ![]()
![]() |
#714 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Ja si ga mislim uzeti i koliko vidim po ovoj temi, još uvijek je best buy. Možeš li još potvrdit kolegu ispod tvog posta da je stvarno tih? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovisi o voltazi, al nekako sumnjam u to.One 4 cjevcice mi ne uljevaju neko povjerenje, pogotovo za 4.2.Jedino ako imas primjerak koji za 4.0 trazi 1.2V.A poveznica je , ako imas za 4670k, imas i za bolji hladnjak. jucer prekjucer raijintek otisao za 280kn
![]() |
#718 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Nisam još uzeo, al ako je izvedivo, ne bih išao na 100 € cooler za 200 - 300 mhz više. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ja i5 2500k na 1.28 v , 4.2 sa swiftechom h220 guram max 58, ako on to isto moze na 4.4 sa ivyem i tim prdavcem ja mu knjigu napisem... ps , kad vec kopiras drugi forum : http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=4722213 , onda procitaj da to nije na 4.4 nego da mu neko objasni kako da ga digne na 4.4 . Probao je na 4.2 i sa 1.20 ( i to sumnjam ipak je to ivy), i onda mu kao radi. A ako procitas zadnji post, liku ide do 65 u igrama a preko 70 u punom loadu a to nisu male temp . Nitko te ne tjera da das 100 eura ali ako si dao 200+ eura za proc onda daj i 50e za hladnjak pa se nemoj brinut.A venomousa, prolimatecha, h70/h80 ki koliko hoces...
![]() |
![]() |
|
|