|
![]() |
#8133 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8134 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#8136 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Odkad Zg tablice imaju 4 brojeva, za svako slovo postoji jedna kombinacija s tim brojem: ZG 1312 A Zg 1312 B ZG 1312 C, itd.... Sad se redovno izdaju tablice sa FC slovima (ZG xxxx FC), pa si ti računaj koliko je to 1312 tablica ![]()
![]() |
#8138 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam rekao da mi se Evek kao nesviđa, ma mijenjam mišljenje, fak it ![]() Viđen Evek na izlazu iz Avenue Malla, iz garaže dolje, zvuk doobar, jedno 5 puta sam se u prolazu okretao...mislim da je netko skuzio da zurim, fak it, dobar je, vozio bi i ja to ![]()
![]() |
#8139 | ||
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Nemrem ja bit još duže vrijeme no sve ide dobro. Negdje proljeće/ljeto. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8142 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Joj, ja bi njega spustio još recimo 2 cm, i bacio nekakvu maaalu distancu, onda bi bio drito rally ![]() ![]() E, evo nekaj lepoga. edit: Ovo uzimam, samo čekam da mi plaća sjedne...pa idem loto odigrat.
![]() |
![]() |
#8143 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
mog pajonira bune i onda deletam sve tagove sa sticka i radi sve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8144 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Halos ak te RHD ne smeta, navali. Nisu ni skupi.. Mislim da je bilo nesto LHD ali to samo za trke i sl... Kasnije ubaci MIVEC masinu i eto pile. Evo konacno i kise da vidim kak su te Energy saver gume na mokrom. Na suhom su ok. Negdje po sredini u svemu. Jedino mi se cini da su napumpane tik do eksplozije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8145 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
U proljeće nam je namjera ga spustit (Eibach Prokit je u garaži već 3 mjeseca, naprijed ide dolje 3cm, iza 1cm), montirati ćemo još nešto od karbona (zaključili da bolje preskočit zimu - no "to" zgleda opako), i onda još jedino moramo dobit na lotu za uzet 18x9.5ET22 Rays TE37SL Pressed Graphite... Super filmići ![]() Moram priznat žuti IV-VI su mi uvijek bili slaba točka!
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 03.11.2013. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8146 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8149 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Da super, ma ovaj žuti je strava.Vani se to bez beda vozi/slaže/kemija, tu kod nas micubešije slabo fermaju... Mada sam nekidan sreo ekipu kod autopraone, 3 colta starija(1991tip), ali svi redom nekakvi GTI ovo ono, jako zgodno zgledaju, dobro prizemljeni, redom Rays, Enkei felge gore, brembo kočnice(swap ofc.) i onda IC skuzim kroz prednji branik. Perem ja Ibizu od starog, reko daj ček...nekaj tu smrdi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8151 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Nema baš IV-VI (i TME) generalno puno u Europi, većina je u UK (naravno RHD)... Mora da si naletil na Marija i njegovu ekipu! Da, opasni Coltići! ![]()
![]() |
![]() |
#8152 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kakav je kod nas zakon uopće za RHD aute? Pretpostavljam da nije moguća registracija . Jučer sam vidio žuti evo V kao sa videa gore za 6k funti na eBay.uk.Koliko sam vidio po slikama iz vana i iznutra je odlično očuvan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8153 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Moguća je registracija naravno, nemamo u Hr zakonima definiranu 'pravilnu' niti 'obveznu' stranu na kojoj mora biti volan u automobilu. Nije moguća ako ne udovoljava nekim drugim p......a na homologaciji, ali smještaj volana je nebitan.
![]() |
#8154 |
PC Ekspert
|
Mislim da za te starije postoji i način u smislu bitnih povijesnih auta, a uskoro bu i oldtimeri (ak već nisu). Denis iz Linksa je uvezel 3-4 RHD Skylinea, tak vjerovatno on jako dobro zna cijelu proceduru, no sigurno RHD nije problem (naravno, kad središ kaj treba - od farova i sl nadalje)
![]() |
#8156 |
PC Ekspert
|
![]() |
#8157 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A u nekim zavojima vidiš i naprijed lijevo iz LHD. ![]() Koje sam ja sreće, kad bi sjeo u RHD i išao preticat na ravnici pobrao bi nekog Fiata Punta bez obzira na to kolko god pazio. ![]() Al zato bi bilo zanimljivo proći McDrive suprotno svim autima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8159 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ne bi, navikneš se u roku 5 min, vozio sam od zg-zd (starom cestom) RHD i fora je, za prestizanje je korisno imati dobrog suvozača koji ti može reci kad mozes prestizati, a ima i smiješnih situacija kad je frend išao odmoriti i stavio noge na ploču ispred sebe te je bilo par auta čiji su se vozači počeli držati za glavu kad bi vidjeli prizor, a neki su čak i trubili ![]()
![]() |
#8160 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|