|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() danas sam malo kopal po stvarima doma i našel sam Powercolor radeon 9600 , 128mb .... ( cini mi se da sam ju od suseda zel kad si je on kupil novu grafulju jer mu ova vec nije delala) cini mi se da je to ova grafulja LJINK uglavnom ... kad ju metnem h komp .. vent se vrti .. na ekranu sveti lampica samo nekak bolj žučkastom bojom , dok recimo sad je potpuno zelene boje na ovoj grafulji , i nema slike ... sprobal sam i DVi priključak ( mislieči da je možda CRT priključak h vriti ) ali i dalje je isto ... zna ko možda kak testirati grafulju da morem otkriti u čemu je problem na njoj i dal se možda da popraviti ( baš bi mi dobro došla da zamjeni ovu moju veteranku koja je za tehnički muzej ![]() P.S. chini mi se da sam prije puno vremena vec bil postal ovaj problem , kad sam ju prvi put dobil .... ali mozda neko od novih ima kakve zanimljive metode za popravak grafickih kartica ili je neko od prijasnjih forumasa dosel do kakvih novih saznanja ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
ja bih ovako: 1. pregledaj dobro da nije fizicki ostecena, prekinuti vodovi, nesto izgoreno i slicno, te ocisti kontakte gumicom 2. probaj flashati bios 3. ako ne pomogne, skini vpu sa onim urdjajem za skidanje farbe(lici na susilo za kosu) i napravi privjesak za kljuceve 4. ostatak baci i kupi od mene 8500le (salim se, ja sam u sarajevu, ali imam kartu za prodati, et da znaju ovi vamo)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
e viš ... bormeč kad malo bolje pogledam ima na gpu-u nekakvu ko ogrebotinu ili nekaj ... bum sutra navecer slikal s digitalcem pak bum del sim sliku .... mozda je zbog toga ..
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
...isti problem sa 9800Pro... samo se odjednom ugasio monitor i više se komp nije htio bootat sa karticom u AGP slotu....na sebi nem aama baš nikakvih oštećenja, imala je silencer na sebi i nije bila clockana....za popizdit ![]() imal tko ovdje da se bavi dijagnozom kvarova na grafulji ... RAK se ne javlja...
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|