|
![]() |
#12577 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12578 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Man of Steel... 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12579 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo par ocjena i preporuka: The Best Offer (2013) - 7/10 Royal Affair (2013) - 6/10 Europa Report (2013) - 5-6/10 Chinese Zodiac (2013) - 6/10 (Ili ti Božji Oklop 3. Đeki Čen se još dobro drži i po očekivanju takav film Pacific Rim (2013) - 7/10 Ocjena 7 je preporuka, ostalo vama na izbor...
![]() |
#12580 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
The Rush 10/10 odlična sportska drama i ekranizacija dva lika iz nekih drugih vremena formule 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12581 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Monsters University (2013) - 6-7/10, generalno volim crtiće je dižu duh
![]() |
#12582 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Man of steel Nisam htio gledati film dok ne izadje HD5.1 i ostao sam ugodno razocaran. Cgi efekti i zvuk su na nivou, ali radnja; rastegli su je previse, monotone i dosadne borbe. Ono konstantno zaljetanje jednog u drugog "letaca" mi je unistilo film. Da su ga zbuksali u sat, sati i po bio bi odlican, ali 2 i po sata za ovu tematiku je way to much
![]() |
#12583 |
Guest
|
Ja bi i tri sata da nisu uzeli i upropastili jednog od najboljih villaina supermana. Trebali su ostaviti origins dio kako spada. Šteta glumca (iako mi je Brandon više odgovarao izgledom), šteta muzike i svega. Kad smo kod zike, they don't make them like they used to :P https://www.youtube.com/watch?v=ebXB0lBoaQ0 |
![]() |
![]() |
#12584 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
de nek me netko pocjeti kak se zvao onaj dokumentarac, sada ga je nedavno brijem tu netko okačio, ako se ne varam neka internet tematika, komunikacije ili nešto slično... već pol sata gledam po temi i nikak ništa. zapravo dajte mi prijedloge za dokumentarce takove tematike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12585 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Misliš li na ovo ? Disconnect iako nije baš dokumentarni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12587 |
in-plane switched
Datum registracije: Sep 2013
|
mama (2013) solidan horror, inzistiranje na 'bu!' elementima i cheesy ending ruše ukupni dojam, bilo je to materijala za fino nijansiranu psihološku dramu s elementima horora, no pisci su odlučili poći drugim putem... ali ono šta me zbilja živcira je (i u ovom filmu prisutni) SDH, u stilu... -MAN: can this be a thing? -WOMAN: [breathing heavily] yeah, i think you need to do it -[man inserting carrot up his a*s] -[indistinctive sound] -[thunder rumbling] -MAN: yeah, i needed that -WOMAN: come here -[loud kissing] oke ovo sam izmislio naravno, al zbilja umori u (skoro svakom) filmu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12589 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12590 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao The Conjuring sinoć Pristojan hororac, no ipak sam malo više očekivao. Najveća zamjerka je generički izgled demona, tj. opsjednute žene. Toliko puta viđeno, kao copy-paste iz drugih filmova te tematike. Vera Farmiga me previše puta podsjetila na ulogu Norme Bates, ne znam zašto.
![]() |
#12591 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Upravo pogledo Pacific Rim 3D u dts-u. Ako ostavim postrani nelogičnosti film je ispao više nego dobra zabava, a 3D ugođaj i dts daju dodatni štih. Preporuka i mozak na pašu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12592 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja za jedno mjesec dana imam mali filmski tjedan na ovome ![]() Pa da vidimo onda Star trek 2, Pacific rim, Iron Man 3 itd itd na 120 inča platnu i sa full hd audiom...... ![]() ![]() Zadnje gledao Despicable me 2.....zgodno ali bez Miniona bi bio loš Heat......onako okej za pogledat Monster university 2......jel se meni čini ili su crtići prije bili bolji ![]() Epic.......rečenica iznad A-team (novi)......svaki puta ludilo film, meni baš uživancija |
![]() |
![]() |
![]() |
#12594 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
tako ti je to kolega syss, kad preskaces preporuke provjerenih filmova ![]()
![]() |
#12595 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma imam ti ja toga za pogledat još dosta, ali eto ja očito prstom u guzicu pogodim ![]() imam uglavnom ono kaj si stavio meril strip i kluni ako se ne varam? moram pogledat da isperem ovu (ispod)prosječnost sa retine te štapića te čunjića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12596 |
Guest
|
Machete Kills 2013 Vrhunska zabava, odličan film! Uz Only God Forgives, meni najbolji ove godine! 9/10! |
![]() |
![]() |
#12597 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12598 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() http://www.imdb.com/title/tt0482088/ (cudo od filma, znaci perfektan za pogledat sa dragom, trust me on this one ![]() i ovo cudo od komedije ![]()
![]() |
![]() |
#12600 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pogledao jackass djedicu. U nedostatku dobrih komedija zadnjih godina, ovo mi se nameće kao broj jedan pišanje po amerima. Naravno, ima svojih loših trenutaka, no film je u globalu odličan. Čudim se što sam praktički sam s curom bio u dvorani, a već je drugi dan prikazivanja. Ulaznica vrijedi svake kune.
![]() |
|
|