|
![]() |
#36001 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni isto sve sa ebaya strajka....ispod mjesec dana nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36002 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() 20ka od Njivica do potoka je zakon, od napadalog lisca staza se uopce ne vidi ni u tragovima! Al je zato slalom po liscu zabava samo takva ![]() Danas utrka na Dotki, a i sutra se vozi Sljeme, after kestenoberbe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36005 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nađi nekog ko ima 10000 bodova u kozmu, moja žena uzela kalupe za kolače
![]() http://www.kozmo.hr/files/file/brošu...stopad2013.pdf GIANT Revel 1 Disc -->2799,99kn GIANT Revel 0-->3359,99kn |
![]() |
#36006 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ko je danas voznju propustio, ja sutra idem i namjeravam povezati SVE ![]() Znaci uspon Lonjscinom, spust 18-20, pa Dotka, pa Maksimir i na kraju Grma. Odmor u Lugarnici minimalan. Alternativa mi je Bikca, Strmopec, Dotka, Maks, Grma.
![]() |
#36007 |
Treba kaj skurit??
|
Kad si mislio to? Kolega i ja bi bili oko 11 na tunelu ili lonjscini pa isto 18-20 dotka maksimir |
![]() |
![]() |
![]() |
#36008 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
danas kad sam se popeo gore mi je bilo žao što nisam imao bic pri ruci. na bikči i tom dijelu ima ljudi... za gaženje... gužva ko u konzumu na blagajnama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36010 |
sto da napisem ?!
|
one super starke- ničime ![]() to je moj čarobni dodir ![]() inače u zadnje vrijeme podmazujem nekom fag-ovom za ležajeve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36012 |
sto da napisem ?!
|
dam ti ja za probu masti. nisam baš oduševljen, ali za pedale i sl. će biti više nego dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36013 |
Gear breaker!
|
![]() |
#36014 |
Treba kaj skurit??
|
A dobro...tesko da ce kolega stic tad. Ak slucajno uspijem javim ti se na mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#36015 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36016 |
Moderator
|
Koje danas pljuganje na najjače. Nagovorio dečke da idemo se uspeti pravom biciklističkom stazom, ko svaki pošteni bajker na Sljemenu. Odabrali stazu sa Pustodola, br. 2 sa službenih staža na Sljemenu: http://pp-medvednica.hr/Karta_PPM/index.html Pljuganje na najjače. Početak još ok, makadam pa onda makadam gdje se spuštamo po 55-ici, kasnije prelazak Gipsove staze i tu kreće uspon koji nije očišćen, pun vododerina i onda na kraju i nevozljiv. Spoj na 57icu pa kasnije prema Brestovcu, gdje se opet nosi bajk. 52jka dalje po strmom usponu i onda smo prema Grafičaru skrenuli. Uglavnom, tko je to markirao kao biciklističku stazu treba biti ranjen.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.10.2013. u 20:09. Razlog: Ima Sile pravo |
![]() |
![]() |
![]() |
#36017 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam se po prvi puta u zivotu popeo bajkom na Sljeme a spustio autom. Sam sam sebi bio smijesan, stvarno cudan osjecaj ![]() Ali nije sve tako crno kako bi se na prvi pogled pomislilo. Kako sam imao problema s bajkom, a to sam skuzio 5 do 12 prije voznje (tocnije 10 do 9:30 ![]() I kad je on rijesio problem nema druge nego autom do Lugarnice, taman sam uhvatio ekipu, a neke i prestigao. Spust 44-20-69-71, broj1, Destro, njegova dva frenda na Konama, Logitekov frend bez kacige i ja. Meni odlicna voznja, super jesenski ambijent, skoro sve suho, moglo se fino terati. Lisca kao u prici, dan odlican. Istrasirana je putanja, direktna, u potok - voziva, samo treba skratiti za glavu jedno drvce - i nema vise nosenja bajka preko potoka ![]() Takodjer onaj jedan dio za koji se pricalo da treba urediti kontranagib sam ja danas prakticno prosao na voznju, samo treba skresati one strcke na srusenom balvanu, da se netko na to ne zakolje. I kad se te dvije gorespomenute sitnice srede, ruta se vozi u komadu. Nakon spusta jponovo gore po auto. Taman sam uhvatio Nighta i kompica kod tunela, pa sam imao drustvo i na usponu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36019 |
Moderator
|
Imaš pravo, gledam jedno pišem drugo. Uglavnom, penjali smo se po DH stazi, spuštali po XC kak je Sile u jednom trenutku rekao ![]()
![]() |
#36021 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36022 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
Qrac, pocele su mi se prorjedjivati voznje -.- edit: A jebo, ajde Mate kad si se vec javio, moze kod dione ![]()
![]() |
![]() |
#36023 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36024 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36025 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Malo prije dosao doma.. odradio preko 50km istočne kombinacije. ![]() Kao sto je rekao Nik, usput pedalirali skupa Leustekom do njegovog auta koji je ostavio pred Lugarnicom, smiješno.. 1M krije opasne zamke, na brzim dijelovima ispod lisca svako se malo naleti na gnjecavo blato i iznenadno fino zapleše. ![]() Svejedno, Sljeme je najljepše u jesen. btw. cini mi se da Ciklusovci organiziraju prvi vikend u 11mj "Transciklusiranje".. nesto tipa od Podsuseda do Cucerja.. yeah |
![]() |
![]() |
![]() |
#36026 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo danas sam nakon par mjeseci kupovanja djelova konačno to sve složio u jednu funkcionalnu cjelinu. Odnosno jedan casual 29er singlespeed MTB. Par slika: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 Sve u svemu prezadovoljan sam obzirom da prvi put slažem biciklu od nule... Bilo je potrebno napraviti par kreativnih homemade alata u manjku onih pravih. Recimo ovaj DIY headsetpress ![]() Samo me muci ovaj kabel od zadnje kocnice, ima ga puno viška. Kolika je komplikacija to ići skraćivati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36027 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Imaš na youtube tutoriale, prilično je jednostavno, ali uvijek je bolje kočnice prepustit stručnjaku. Inače dobro ti izgleda bicikl, samo reci koliki ti je zupčanik naprijed/iza.
![]() |
#36028 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Naprijed je 32 a zadnji je 16T... imam još jedan zadnji 20T za zamjenu jer sam mislio da će možda biti "teško" sa 16icom svuda. Ali nije, taman... preko svih uzbrdica se da proći. Ovaj 20T će sad kupit prašinu bezveze... Zapravo imam 3 brzine, sjedeća, stojeća i pješke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36030 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 19.10.2013. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|